Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wkleje broń

XXwachuxxx

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 118
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

heh co można powiedzieć

polecam xxwachuxx szybko wkleił bronie i wszystkie działają

a więc nie kantuje no i naprawdę umie robić jak coś mogę dać ss

Opublikowano

Nie, to nie jest mój kolega ani ja nie jestem jego kolegą... on się podaje za mnie... Stary zmień sobie nick na jakiś inny i skoncz już z tym podawaniem sie za mnie nara

Opublikowano

Wachu zagadaj do mnie gg:7398798 dam ci konto i wkleisz mi tam cos ;]

37df0be59e6876bem.gif

18706.png

21191.jpg

19945.jpg

18e9b139aa92b45b4bc9ab3d6fc671b3a.1.gif

hapajdzide.png

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 98%, którzy są normalni, a nie w tych 2% odmieńców wstaw to do swojej sygnaturki.

Opublikowano

xxwachuxxx się podaje za prawdziwego a tak nie jest. ten który zarejestrował się na tym forum jako xxwachuxx to jest prawdziwy wachu gadałem z nim na gg i ts. także uważajcie xxwachuxxx i jezioziom.

jeziziom to jest na 100% ten gościu co ukradł prawdziwemu wachu te dwa konta o których wspomniał.

Opublikowano

tomek134 -.- Ile jeszcze razy będziesz to pisać ? Bo robi to już się trochę nudne. Jakoś jeszcze nikt z Forum się nie skarży na niego żeby komuś zakosił konto. Jedynie ty prowadzisz durne dochodzenia.

1d1e19a4ff1604edc845217dcf0e20ad6.1.gif
Opublikowano

bardzo był prosił o kontakt jak bedziesz mieć czas... gg: 3230208

Czy wiesz że?

Dogłębna penetracja rozluźnia umysł i duszę

Opublikowano
Wachu dam ci 21 lvl z pacc gold Jak wkleisz bronie GG 9635902

Nie radziłbym ci się tak poświęcać. Zaraz będzie nowy upadate i możliwe że już broni nie będzie można wklejać. A jak będziesz miał już je to chyba ban. Mi on zrobił za free l85:) Może dlatego że byłem pierwszy.

k2networkiv2.png
Opublikowano

Ponawiam prośbę o wklejenie broni -gg 6262160.

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 98%, którzy są normalni, a nie w tych 2% odmieńców wstaw to do swojej sygnaturki.[ by prokiller00
Opublikowano

Nie wiem czy on wam cokolwiek wklei ? Już go chwilę na gg nie widzę a wy ciągle piszecie. Powinien zrobić że ludziom od 100 albo 200 postów tylko powkleja bronie.

Zresztą słyszałem że dziś o 23 ma być upadate i wszystkie konta z broniami pójdą się jeb***

Przez ten czas mogłeś napisać już tyle postów ale ty pewnie pobierałeś tylko hacki. A jak teraz przyszło zgłosić się do broni to wszyscy na raz;/

Pytanie do administracji: można byłoby wykasować wszystkich ludzi z forum poniżej 10 postów ? Bo jak się patrzy na ludzi wyżej z jednym postem i którzy chcą bronie za free i woglę ,, nie uczestniczą w życiu forum" ;/

k2networkiv2.png
Opublikowano

prokille00@ ty za to masz najwiekszy wklad w zycie forum, Hmmm w ciagu miesiecy napisales ponad 600 postow wiec widac ze nie masz chyba co robic w RL ,a o wklejenie broni juz pisze kilka dni wiec nie mow "nam" ze rzucilismy sie na to dzisiaj. Czy tak trudno zrozumiec ze skoro tobie ktos wkleil to ja tez bym chcial?

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 98%, którzy są normalni, a nie w tych 2% odmieńców wstaw to do swojej sygnaturki.[ by prokiller00
Opublikowano

Omg macie problem: ;/ Proszę bardzo i się nacieszcie póki możecie

username: koncio111

password: konto123

Napiszcie komentarz czy działa ta broń którą dał Xxwachuxxx

k2networkiv2.png
Opublikowano

zrob mi bbronie dam na priv

password

Hmm...

50 post [*],100 post [*],150 post [*],200 post [*],250 post [X],300 post [X],500 post[X],1000 post[X]

Któś ma śpjawę to pjosię piśiaci na gje gje jeden jeden dziewięc cztery siedem dwa sześc sześc HUHU

Opublikowano

srry za spam ale jak edytuje dóżo osób nie patrzy z tym uptade to nie wiadomo czy prawda przekonamy sie a własnie zrobie tak kto chce bronie minimum 50 postów ;] pozdrawiam

Powiem tak Programowanie wymiata

:}:}:}}:}:}:}:}:}:}:}:}:}

DZieci neo !!

37df0be59e6876bem.gif

1999f6c71de8c4b97b8145e91abd46fe0.1.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...