Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Olaf Usseles ?

Screatio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Chciałbym pogadać na temat olafa. Kiedyś jeden z lepszych solo toperów, teraz nie zdażyło mi się żeby jakiś pick olafem był dobry. Chyba go sprzedam, bo po nerfie jak dlamnie stał sie bezużyteczny. Jaka jest wasza opinia?

U2NyZWF0aW9fX19ldW5lX19fMzA3X19fTlVMTF9fXzNfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fN19fX25vbmVfX18yMUZGRkZfX19zb2xv.png
Opublikowano

on dostał nerfa? nie słyszałem ... wciąż świetna szybka jungla i mocny solotop. genialne early z tym true dmg

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

Up - Takie zwroty może imponują twoim oprawcą z boiska szkolnego, mnie osobiście nie , więc łaskawie pakuj tornister i wypier*alaj do szkoły zdobywać jedynki.

Proszę o następne wypowiedzi.

U2NyZWF0aW9fX19ldW5lX19fMzA3X19fTlVMTF9fXzNfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fN19fX25vbmVfX18yMUZGRkZfX19zb2xv.png
Opublikowano

Ja zawszę maxowałem W, E, Q i szedłem w Full HP.

Sunfire Cap
Warmog
Spirit Visage
Można Omena
Widziałem tez Iron Solari ale sam jeszcze nie składem.
itd

Opublikowano

Jak champion, który doskonale może dojść do enemy ad carry w każdym teamfighcie może być useless?

Olaf to bardzo mocny champion, wystarczy ghost na top'a lub do jungli i po prostu w każdym teamfighcie odpalasz ghost'a i skupiasz się na zabiciu ad carry - to jest rola Olaf'a.

TGLNeedQQ_eune_103_4_nozg.png

Opublikowano

Jak zobaczyłem temat to jebłem xD On dzięki ultowi ma dobry escape, może łatwo kogoś dogonić dzięcki slowowi z Q, harras z E ma również świetny.

Opublikowano

Hahahahah właśnie to jest mpc , maxowanie W na olafie na topie zawsze spoko.

Brąz RLZ.

// .

Olaf jest w chooy mocny.

KANAŁ YOUTUBE KLIK W OBRAZEK

Opublikowano

@up

to jest mpc forum, tu nikt nie wie jak sie pisze "useless" xD

@top

olaf to bardzi mocny pick, jednak dosc nudny. Jego zaleta jest ze idac prawie ze pure tank mamy duzy dmg I spokojnie zabijamy adc w teamfightach dzieki ultowi, ghoatowi I shurleyi :)

Opublikowano

kiedyś wystarczyło budować armor + hp + mres i miałeś dobry dmg + tons of hp , teraz wystarczy zrobić black cleaver i masz starego olafa

Opublikowano

Moim zdaniem (nie wiem jak waszym) ale maxuje się Q ze względu na szybką i łatwą farmę oraz łatwą i z dosyć sporym dmg gonitwę za innymi, W maxuje jako drugie gdyż wtedy zaczynam mieć coś hp bo z kolei na początku nie ma się zbyt dużo hp więc maxowanie W jest nie opłacalne.

Opublikowano

Olaf ? Uselles ? Da fu..wpadasz z jungli, przemyślanie w bota = 2 trupy no...Owszem na topie go nie widuje, bo łatwa kontra idzie w niego, ale jakowo jungle nie łatwy do przebicia..Early strasznie mocne, mid też tylko na late jest trudno ;) Pozdr.

Ps.Jak go robisz to najlepiej pod offtanka ;)

Opublikowano

Perma slow, 1v1 nie do zabicia, ulti+ghost i enemy wącha nasze baki. Jedna z kontr na irelie, sustain (jest jaki jest ale jest) harras. Kiedyś pamiętam jak zrobiłem go pod full tanka, warmog, kolczasta kolczuga(wiem fail) siła natury (ganialny item) i pelerynka, jak karthus użył ulti na mnie to miałem wrażenie że mnei uleczyło :D

Opublikowano

Olaf nie użyteczny ?

Dalej robi mordor na solo topie jak i na jungli.

świetny na rankedach.

dalej ma true dmg z E, harass i slow z Q i całkiem całkiem ulti :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...