Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

POMOCY

UltrA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zostałem okradziony ale nie w tym problem.

Zawsze chciałem wbic 75 wojem na PL.

Lecz mój max lvl to 51. :///

Mogę prosić o jakies TUTKI, rady, sposoby na exp/drop/ulepszanie ??

Jakieś podstawy Dziękuje !!! :D pozdr Wojtuś

Opublikowano

Polecam Ci wejść w działy tutoriale i przeczytać każdego najważniejszego tutoriala.

Między innymi polecam Ci wbić 35lv surą wp lub wojem body, następnie tworzysz bojowca i kupujesz fms'a/rib'a +9 sr 20+

Następnie jeśli masz pieniądze zakupujesz rękawicę złodzieja najlepiej na miesiąc a jeśli nie możesz wypełniać

reklamy ( Polecam AOL ) , w ciągu miesiąca powinieneś zarobić kasę żeby wbić skile na G1 oraz dropnąć kd/ku

dzięki którym będziesz miał spory majątek. Następnie kupujesz eq na orki , polecam kupować z bonami 20% orki + 1.5k hp,

jeśli będzie to może być jeszcze bon na krytyka/przeszywke. Następnie zakupujesz pierścień doświadczenia i wbijasz 51/55 lv na orkach.

Następnie będziesz musiał zaopatrzyć się w buffa z skilami min. M5 i eq z intem na niego. Kupujesz przepustki do V2 i siedzisz aż nie wbijesz upragnionego lvl, żeby nie wracać się po poty możesz całe 1 i 2 eq na buffie zakupić potów, jeśli sam nie bd dawał rady

weź ze sobą jakiegoś przyjaciela do PT , zakupcie księgę lidera i expijcie razem. Liczę na like :D

Zdejmijcie mi tego warna , zauważcie że mam 1361622928-U485574.png - Plose ? <3 <3

Opublikowano

No to aby wbić 75lv na pewno będziesz potrzebował m.in :

Zbroja na 34/42lv z KD Uniku/Defa +3/4 Bony : HP , Odp. na strzały

FMS/RIB sr 25/30+ coś na krytyka , orki* , zwierzęta KD potwora , krytyka +3/4

Hełm : Trucie kilka % , silny na zwierzęta , orki* , szansa na uniknięcie strzały

Buty : HP , krytyk , odp na strzały

Wisior : Rege HP , HP oraz odp na strzały , krytyk

Branza : orki* , zwierzęta , HP , przeszywka

Kolce : Odp na strzały , orki* , zwierzęta

Do tego przydadzą się wspomagacze typu rosy, zwoje boga , dłonie przebicia + buff.

Jeśli chodzi o zarobek to najlepiej tak jak pisałem 35lv i na metki do M2 z rękawicą złodzieja.

* Jeśli będziesz expił na orkach do 51/55 lv będą te bony potrzebne.

Zdejmijcie mi tego warna , zauważcie że mam 1361622928-U485574.png - Plose ? <3 <3

Opublikowano

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...