Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Turniej WoT MPC

Xanter

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 205
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja chętnie, ktoś ze mną? PW.

P.S wszystkie triki dozwolone?

Exmoderator i nie umie czytac? hmmmm...

nie mozesz na razie

shoob.png

Opublikowano

Jak zakończy się ten turniej, to będziecie mogli wystartować w następnym. Nie wiem kiedy ale na bank będzie to 1v1 i niekoniecznie pierwsze tiery.

76561198001815076.png
Opublikowano

Szczerze to Lipa z tym turniejem ; / Było tylu chętnych ... NO ale czekam na nastepny turniej :) Najlepiej 8-10t ; ) i co najważniejsze 1 vs 1 ;p

Opublikowano

Szczerze to Lipa z tym turniejem ; / Było tylu chętnych ... NO ale czekam na nastepny turniej :) Najlepiej 8-10t ; ) i co najważniejsze 1 vs 1 ;p

Jak się nic nie ruszy do końca tygodnia to zamykam turniej. Zastanawiam się nad 1v1 X ale tylko 12 osób na mpc ma X w garażu.

76561198001815076.png
Opublikowano

no chyba kurwa nie. jestem w finale i nie chce tego stracic przez jakies lewackie kurwy

ale mozna zrobic kilka skautow vs. kilka skautow

shoob.png

Opublikowano

no chyba kurwa nie. jestem w finale i nie chce tego stracic przez jakies lewackie kurwy

ale mozna zrobic kilka skautow vs. kilka skautow

Kilka scoutów vs kilka scoutów? Ty chyba nie myślisz :D Skoro w turnieju 2vs2 były problemy z graczami to teraz raczej trzeba robić turniej 1vs1

Opublikowano

Kilka scoutów vs kilka scoutów? Ty chyba nie myślisz :D Skoro w turnieju 2vs2 były problemy z graczami to teraz raczej trzeba robić turniej 1vs1

Jak chcecie to można pomyśleć o jakimś wyścigu loltraktorami :D

76561198001815076.png
Opublikowano

Jak chcecie to można pomyśleć o jakimś wyścigu loltraktorami :D

Najlepszy byłby 1vs1 VI tierów ale musiałbym szybko sporta nabić a ta linia u mnie prawie nie ruszona :D

Opublikowano

Najlepszy byłby 1vs1 VI tierów ale musiałbym szybko sporta nabić a ta linia u mnie prawie nie ruszona :D

Turniej z VI tierami byłby zły bo walka zależała by od tego kto pierwszy dostanie. Może V tiery ?

Opublikowano

Turniej z VI tierami byłby zły bo walka zależała by od tego kto pierwszy dostanie. Może V tiery ?

V tiery z włączeniem szafki i T-50-2 ?

Opublikowano

Raczej bez.

Churchill III na goldzie > pa pa

;______________;

Trzeba pomyśleć o jakimś konkursie :/

shoob.png

Opublikowano

Churchill III na goldzie > pa pa

;______________;

Trzeba pomyśleć o jakimś konkursie :/

Churchill ? Raczej PZIV lub sherman na goldzie, ew. kv z haubicą.

Opublikowano

Nie, to już by nie było tak fajnie, bo nawet jak wale z golda, to taki IS potrafi odbić od przodu (beka przecież on ma 100mm pancerza, a penetracja na goldzie 203 xD)

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Nie, to już by nie było tak fajnie, bo nawet jak wale z golda, to taki IS potrafi odbić od przodu (beka przecież on ma 100mm pancerza, a penetracja na goldzie 203 xD)

Tiger P

DAMN IT

:<

Jednak mimo wszystko, su-152 na goldzie jest przejebiste

shoob.png

Opublikowano

T29, wystarczy że osłonie kadłub... niestety, przykro mi ;)

A tak na serio, to proponuję turniej na starych zasadach. Chyba, że II albo ewentualnie III, bo tak to troszke bez sensu. Na X się pisze ale za 2-3tygodnie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...