Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Turniej WoT MPC

Xanter

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 205
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No my chyba wygraliśmy walkowerem xD

Z tym się wstrzymam, bo na początku wy mieliście problemy ze składem a teraz oni jakieś mają.

76561198001815076.png
Opublikowano

Nic nie piszą, że nie mają składu.

My jakoś ogarnęliśmy do tej 20 tak jak NALEGALI.

Jest 20:01, a oni nie odpisują na PW.

Nawet mapy nie wybraliśmy.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Xanter ja to mówiłem ale przed 20 no i teraz czekamy obaj ja i flap na nich. Jest już 20:01 to do której mam czekać ?

Opublikowano

Z powodu, zbyt małej liczby rozegranych meczy, przesuwam termin do następnej niedzieli (godz 24:00). Ten kto nie poda powodu, dlaczego nie zagrał meczu, dostanie prezent, niekoniecznie przyjemny.

76561198001815076.png
Opublikowano

Wcześniej pisałeś, że jeżeli nie stawi się drużyna przeciwna na określony termin, to jest to walkower.

Oni mówili, że się stawią, a jest 20:05, a ich nie ma.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Xanter no chyba coś Cie.... Na początku mówiłeś sam że jak ktoś się nie stawi na mecz to walkower.. Ustaliliśmy wszyscy termin i godzinę ? Każdy się zgodził a ich nie ma więc walkower.

Opublikowano

@up

Jestem za. Ja osobiście też miałem problemy z teamami, ale się w końcu dogadaliśmy. Następnym razem zróbmy 1vs1 rozgrywki, na jakiś porządnych tierach. Tak to wogl nie ma zabawy, jak nikt się nie stawia i ludzie olewają.

Opublikowano

Kurwa, jak mialo by byc uczciwie to powinniscie wypierdolic teamy ktore nie przyslaly powtorek...

Wtedy zostajemy my (ja i marvelus), team f(l)apa i traktorki

shoob.png

Opublikowano

Nie oszukujmy się ale 3/4 osób z MPC Form ma 10-13 lat więc im to obojętne. Najlepiej by było zrobić coś takiego ale z graną ekipą .

Opublikowano

ja nic nie mogę zrobić piszę do Gimbusów a oni sie nie odzywają raz mi napisali że koledze się komp zepsuł i tyle z rozmowy widzę że będzie walkower ;/

Opublikowano

ja nic nie mogę zrobić piszę do Gimbusów a oni sie nie odzywają raz mi napisali że koledze się komp zepsuł i tyle z rozmowy widzę że będzie walkower ;/

Zobaczymy co odpiszą mi. Jak dalej będą olewali sprawę, mecz zostanie oddany walkowerem.

76561198001815076.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...