Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Turniej WoT MPC

Xanter

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 205
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jako że my z nikim nie walczymy przechodzimy automatycznie do drugiej rundy ?

no właśnie ? :D

Tak to znaczy ,że automatycznie przechodzicie do następnej rundy.

Opublikowano

Szukam kogoś do pary mam już założoną drużyne tylko że chcę wymienic kompana ponieważ Mobil185 z którym teraz jestem nie odzywa się i nie wchodzi na WOT proszę szybko o dop.

Opublikowano

Z powodu że CommandoGB ma sesję, i nie ma czasu grać, team przeciwny (HMR) zmienia się z Akwa1245 i CommandoGB na Akwa1245 i Rumunx

Mecz zostanie rozegrany niedługo

shoob.png

Opublikowano

Wygraliśmy , poza tym My little potato nie pony xD
SSy rozumiem wysłać na pw, razem z powtórkami?
Można powtórki tylko moje, ponieważ marvelus nie był w stanie ich teraz przesłać mi?
Ew. Mogę je później dosłać

SERCE NAPIERDALA MI JAK DZWON ._.
TAK W SKRÓCIE
Ten moment, gdy chowacie się za budynkiem , a po jednej stronie budynku jest T1 z karabinkiem a po drugiej z magazynkiem

shoob.png

Opublikowano

Wysyłaj na pw powtórke, jak masz jedną to trudno. Pozycje widać na minimapie.

Za przekręcenie nazwy przepraszam, najwidoczniej z automatu mi się wpisało xD

76561198001815076.png
Opublikowano

Zabawa była przednia ; ) Zeście skopiowali naszą taktykę ^ ^ Ostatnia runda była decydujaca ; ) Gdybys szybciej nie przeładował to bym cie ustrzelił no ale ; ) Zabawa była naprawdę Przednia ; )

Opublikowano

Stres był duży
To nie ja, marvelus przeładowywał, ty mnie ubiłeś od tyłu, nie zdążyłem się schować

Paczka wysłana

shoob.png

Opublikowano

Akwa, gdybyś wtedy wyjechał 1sec wcześniej, wygralibyście, bo przeładowywałem magazynek. Ale wtedy daliśmy się zaskoczyć przez ciebie od tyłu. Najlepsze jest to: tętno chyba ze 120, a tu ojciec włazi. Myślałem że się zesram. :D

Opublikowano

Gimbusy nie odpowiadają :) pisałem do nich czy grają i nie odpisali ja od jutra rana jadę na weekend więc walkower :)

Opublikowano

Z powodu, zbyt małej liczby rozegranych meczy, przesuwam termin do następnej niedzieli (godz 24:00). Ten kto nie poda powodu, dlaczego nie zagrał meczu, dostanie prezent, niekoniecznie przyjemny.

76561198001815076.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...