Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Team Fortress 2] TF2 Galaretka Hack

mutek34

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 93
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dobra, kolejne pytanko : Wlaczam injectora , pisze : Support ..... Thanks me for using hack !

Nastepnie : Waiting for response from steam.exe :

Włączam tf, ładuje się uruchamianie ze steama , a w injectorze :

Error occoured

Restart application to retry

Aby kontynuowac nacisnij dowolny klawisz.

1385975953-U914647.png

Opublikowano

Do chuja pana za przeproszeniem czy będziesz ten hack kontynuował ?,, Czekamy.. ! Ani słychu ani dychu autor hacka obiecał po 06 że będzie coś robił jak na razie nic.. Czekamy.. Czyżby iskra i wena autora na ten hack przeszła ? ;/ ;>

image.png

Opublikowano

Nie każdy żyje tylko przed komputerem. Jeśli nie ma czasu lub projekt mu się znudził nikt nie może kazać mu wspierać go dalej. Przenoszę cheata w spisie do wykrytych.

0eab14ddf550.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Update w pierwszym poscie

// ----------------- Update 2013.07.06
// ------------------------------------------------------------------------------ \\
-Reaktywacja galaretki
-Usunieta opcja wymuszania krytow z powodu wydania fixpatcha przez valve
-Naprawienie opcji ktore popsuly ostatnie aktualizacje
// ------------------------------KONIEC-------------------------------------- \\
Troche to trwalo ale nie mialem w czerwcu czasu i checi na naprawienie hacka.

Zmienila sie strona do wpisu loginu do bazy danych(patrz pierwszy post) oraz czas odnowienia, hack jest aktywny przez 3dni po dokonaniu wpisu, a pozniej trzeba to zrobic ponownie.

Nieskonczone kryty zostaly naprawione przez valve, nowi uzytkownicy hacka nie bede mieli juz tej opcji, starzy uzytkownicy zeby usunac ta opcje z menu w grze musza usunac jednorazowo plik steam/steamapps/common/team fortress 2/tf/cfg/user.scr

Zbieram +

Opublikowano

// ----------------- Update 2013.07.06
// ------------------------------------------------------------------------------ \\
-Reaktywacja galaretki
-Usunieta opcja wymuszania krytow z powodu wydania fixpatcha przez valve
-Naprawienie opcji ktore popsuly ostatnie aktualizacje
// ------------------------------KONIEC-------------------------------------- \\
Troche to trwalo ale nie mialem w czerwcu czasu i checi na naprawienie hacka.

Zmienila sie strona do wpisu loginu do bazy danych(patrz pierwszy post) oraz czas odnowienia, hack jest aktywny przez 3dni po dokonaniu wpisu, a pozniej trzeba to zrobic ponownie.

Nieskonczone kryty zostaly naprawione przez valve, nowi uzytkownicy hacka nie bede mieli juz tej opcji, starzy uzytkownicy zeby usunac ta opcje z menu w grze musza usunac jednorazowo plik steam/steamapps/common/team fortress 2/tf/cfg/user.scr

A czy mógłbyś dać hacka już z zbindowanymi klawiszami, bo ja jestem nieogarnięty i jedynie co mi działa to WH i to tylko widać jak się jest trochę bliżejprzeciwnika itp. ( a w settings.ini nic nie mam :(

Proszę o hacka z zbindowanymi itp...

Opublikowano

// ----------------- Update 2013.07.13
-Usuniety TickCount glitch
-Dodano Bunny Hop i Auto Backstab
-Settings.ini tworzy sie teraz w folderze z injector.exe i msgr_plugin.dll
-Settings.ini nie jest juz bezsensownie caly czas nadpisywany
-Usprawnienia obslugi Settings.ini
-Menu hacka w grze sie poprawnie aktualizuje i wylacza gdy hack jest wylaczony
-Zmiany nazw w Settings.ini

A czy mógłbyś dać hacka już z zbindowanymi klawiszami, bo ja jestem nieogarnięty i jedynie co mi działa to WH i to tylko widać jak się jest trochę bliżejprzeciwnika itp. ( a w settings.ini nic nie mam :(

Proszę o hacka z zbindowanymi itp...

Hack podstawowo ma wlaczona poswiate na przeciwnikach, esp na wrogich spy'ach, menu w grze i antydzialanie rozrzutowi. Reszte mozesz zmienic w menu w grze lub w pliku settings.ini, menu jest bardzo proste w obsludze wiec wierze ze dasz rade.

Zbieram +

Opublikowano

Hack już Detected, wywaliło mnie na 2 serwach :(

Admini oraz sourcemod antycheat moga cie wywalic/zbanowac na poszczegolnych serwerach. Hack jest tylko vac undetected co oznacza ze nie dostajesz blokady konta na wszystkich chronionych serwerach na silniku source.

Zbieram +

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

WYKRYWALNY!!!!!!!!!!!

KONTO MI ZBANOWALI!

Ale pomysł jest dobry.

Moze to za innego hacka? Pamietaj ze vac rozdaje bany z opoznieniem, jak uzywales innych hackow to raczej przez nie dostales bana. Moje zadne konto nie zostalo zbanowane od rozpoczecia projektu tego hacka. Ponadto za kazdym razem gdy wrzucam nowa wersje hacka sprawdzam go wlasnym emulatorem vaca na swiezo zdobytych bibliotekach vaca i zmieniam kod jesli vac cos podejrzewa.

#Update

Nowa wersja w pierwszym poscie

// ----------------- Update 2013.08.08
-Zredukowana liczba random crashy
-Dodano aimbota

Zbieram +

Opublikowano

Hack nie dziala u mnie nie wiem czemu kiedys dzialal jeszcze napoczatku jak byl 1 update a po jakims czasie wrocilem do tf2 teraz chcialem pobrac update . przechwila aktywowalem tam te konto i jak injector odpalam to takie cos SS:

http://scr.hu/0b66/2kr17

System operacyjny ; Windows 7 64 bit Home Premium

czekam na pomoc :)

// linki w code

Opublikowano

Hack nie dziala u mnie nie wiem czemu kiedys dzialal jeszcze napoczatku jak byl 1 update a po jakims czasie wrocilem do tf2 teraz chcialem pobrac update . przechwila aktywowalem tam te konto i jak injector odpalam to takie cos SS:

http://scr.hu/0b66/2kr17

System operacyjny ; Windows 7 64 bit Home Premium

czekam na pomoc :)

// linki w code

Widze ze aktualizacja klienta steama wyszla, to jej wina. W wolnym czasie dostosuje hacka pod nia.

Zbieram +

Opublikowano

znając wolny czas użytkowników , nie doczekamy się .

Wut? To wolna wola autora, że wgl. wydaje tego czita. Jeśli nie ma czasu to nikt go nie zmusi, żeby go zupdateował.

0eab14ddf550.png

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

ej mi pisze że nie znalazło mi loginu

----------------------------------
01 - Operating System
----------------------------------

0101 - Operating System         : Windows 7 Ultimate 32-bit (6.1, Build 7601) Service Pack 1 (7601.win7sp1_gdr.140303-2144)
0102 - Language                     : Polish (Regional Setting: Polish)
0103 - BIOS                             : Award Modular BIOS v6.00PG
0104 - Processor                     : Intel® Core2 Quad CPU    Q6600  @ 2.40GHz (4 CPUs), ~2.4GHz
0105 - Memory                         : 3072MB RAM
0106 - Available OS Memory   : 3070MB RAM
0107 - Page File                      : 2580MB used, 3559MB available
0108 - Windows Dir                 : E:\Windows
0109 - DirectX Version            : DirectX 11
0110 - DX Setup Parameters   : Not found
0111 - User DPI Setting           : Using System DPI
0112 - System DPI Setting       : 96 DPI (100 percent)
0113 - DWM DPI Scaling         : Disabled
0114 - DxDiag Version             : 6.01.7601.17514

76561198045525575.png
Opublikowano

Zgaduję, że z powodu, że autor zaprzestał updateowania hacka. A skoro tak to zamykam.

Jeśli się mylę proszę autora o pw.

0eab14ddf550.png

• Aive zmienił(a) tytuł na [Team Fortress 2] TF2 Galaretka Hack

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...