Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Team Fortress 2] TF2 Galaretka Hack

mutek34

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem może mam jakiś zjeba** TF2 włączam konsole (już działa konsola) ale nic tam nie mam tylko jakies

Can't use cheat cvar cam_snapto in multiplayer, unless the server has sv_cheats set to 1. Tam gdzie jest cam_snapto są różne nazwy i jest tego dużo ale hack i tak nie działa

• Odpowiedzi 93
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wiem może mam jakiś zjeba** TF2 włączam konsole (już działa konsola) ale nic tam nie mam tylko jakies

Can't use cheat cvar cam_snapto in multiplayer, unless the server has sv_cheats set to 1. Tam gdzie jest cam_snapto są różne nazwy i jest tego dużo ale hack i tak nie działa

Jezeli injector zamyka sie bez podania bledu to nie mam pojecia czemu nie dziala.

Stary injector nie pokazywal wiekszosci bledow przez drobna 'literowke' w kodzie, ale nowy powinien pokazywac wszystkie bledy zwiazane z injecting'iem. Upewnij sie jeszcze raz, ze odpalasz najnowsza wersje, jezeli okaze sie, ze masz najnowsza i dalej nie wywala bledu, ani nie dziala to nie wiem jak pomoc.

Zbieram +

Opublikowano

Super dzięki ale jakbyś mi powiedział jak te "Krytyki" działają :? A i czasami postacie z wh zanikają :/ Ale i tak plusik chociaż wolałbym ulepszone :]

Życie jest nędzne.

Opublikowano

Super dzięki ale jakbyś mi powiedział jak te "Krytyki" działają :? A i czasami postacie z wh zanikają :/ Ale i tak plusik chociaż wolałbym ulepszone :]

Ktore wh dokladnie?

Wersja krytykow na guzik dziala w ten sposob, ze jak wciskasz ustawiony guzik to wystrzeli ci tylko wtedy gdy ma byc kryt.

Normalne kryty dziala tak, ze przy kazdym strzale anulowuje twoj strzal na kilka klatek i czeka na kryt, jak nie bedzie to wystrzeliwuje normalny pocisk.

Niestety od pewnego czasu obie opcje wystrzeliwuja duzo fake critow i mam problemy z naprawieniem tego.

Przy 1 uruchomieniu mam błąd:

Nieopłacony login, bla bla...

Nie można tego nawet przetestować?

Ile to kosztuje?

Jest napisane pogrubionym w pierwszym poscie ze musisz sie zarejestrowac, a poki co rejestracja jest free i pewnie tak zostanie.

Jesli wpisujesz prawidlowe loginy to powinno dzialac.

Zbieram +

Opublikowano

Przy 1 uruchomieniu mam błąd:

Nieopłacony login, bla bla...

Nie można tego nawet przetestować?

Ile to kosztuje?

Musisz się zajerestrować na tej stronie co podał na 1 stronie na górze.

Życie jest nędzne.

Opublikowano

Link zaktualizowany w pierwszym poscie.

// ----------------- Update 2013.03.28

// ------------------------------------------------------------------------------ \\

Zmiany w settings.ini:

-dodano KlawiszDlaTickCountGlitch i TickCountGlitch

Nowe funkcje:

-Tick Count Glitch powodujacy miedzy innymi nieskonczonego ubera

Inne:

-Nowy kod dla CritsHack_buttononly i CritsHack, nie powinno juz scinac broni

-Naprawiono blad w injectorze ktory powodowal jego zamkniecie sie przed injectowaniem hacka

Bledy:

-RodzajChamsow tryb 1 nie dziala

-CritsHack_buttononly i CritsHack wystrzeliwuja troche fake critow

// ------------------------------KONIEC-------------------------------------- \\

Zbieram +

Opublikowano

jak to włączyć?

Edit

pisze że injector wymaga aktualizacji

Nie zapomnij sie zarejestrowac(info 1 post).

Sprobuj dodac injector.exe do wyjatkow w antywirusie.

Ten blad wyskakuje w przypadku gdy injector.exe nie uzyska dostepu do pamieci steama lub nie uda mu sie znalezc wymaganych modulow lub adresow.

Mi na win7 x64 i winxp x86 smiga.

Jak masz scrackowanego steama to moze byc tego wina.

Zbieram +

Opublikowano

mam normalnego steama i normalnego tf2.

jestem zarejestrowany na stronie którą podał. Podałem też prawidłowy steam ID. gdy odpalam cheata i wpisuje login, wyskakuje informacja 'nieopłacony login, żeby skorzystać z hacka musisz wykupić licencję'.

więc.. jak zrobić, aby działało?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

mam normalnego steama i normalnego tf2.

jestem zarejestrowany na stronie którą podał. Podałem też prawidłowy steam ID. gdy odpalam cheata i wpisuje login, wyskakuje informacja 'nieopłacony login, żeby skorzystać z hacka musisz wykupić licencję'.

więc.. jak zrobić, aby działało?

Ten blad wyskakuje gdy sie nie zarejestrujesz lub nie ma twojego loginu w sciezce do hl2.exe lub nie zgadza sie z tym w pamieci steama.

Nie moge ci nic doradzic poza sprawdzeniem czy napewno dobrze login wpisujesz.

Zalaczam zdjecie, zaznaczylem na nim skad odczytac login.

logingalaretka.png

Zbieram +

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Śmiga pięknie na windows XP liczę na jakieś aktualizacje hacka bo świetnie się zapowiada,najlepiej prosta obsługa(menu).LIMIT LIKE!

Opublikowano

Dobrze wpisałem login, na 100%. Wpisałem ten ze ścieżki do hl2.exe, zarejestrowałem się na stronie. W injectorze jest napisane 'nieopłacony login, żeby skorzystać z hacka musisz wykupić licencję', a jak ponownie wpisuję mój login na stronie to jest napisane, że subskrypcja już aktywowana.

@@Edit: Wszystko już pięknie działa, po rozmowie z autorem udało nam się znaleźć przyczynę błędu. Polecam.

Opublikowano

Update w pierwszym poscie

// ----------------- Update 2013.04.26
// ------------------------------------------------------------------------------ \\
Zmiany w settings.ini:
-dodano CritsType

Nowe funkcje:
-Wymuszenie krytow (maksymalizuje szanse na wystrzelenie krytow)

Inne:
-Nowy kod dla CritsHack_buttononly, CritsHack, PoprawCelnosc, ZlikwidujRecoil, WlaczEsp, EspNaKazdym

Bledy:
-RodzajChamsow tryb 1 nie dziala
// ------------------------------KONIEC-------------------------------------- \\
Dodalem takze do injectora mozliwosc generowanie pliku z bledami, jak komus nie dziala hack to moze sie ze mna skontaktowac przez prywatna wiadomosc i w wolnym czasie sprobujemy rozwiazac problem.

Edit:

// ----------------- Update 2013.04.26 #2
Inne:
-Naprawiono blad w injector.exe i na stronie powodujacy falszywy blad sygnalizujacy ze wpisales nieprawidlowy login lub sie nie zarejestrowales

Zbieram +

Opublikowano

mam dokladnie to samo ze nie oplacony login a wczesniej mi dzialalo nie gralem w tf okolo 2 tyg i wlasnie wyskoczyl mi ten blad

Opublikowano

Steam wprowadzil steampipe w tf'ie, dzieki raportowi od @bula158 postaram sie jutro zaktualizowac injector.exe tak by ponownie wspolgral ze steamem.

Osoby ktore nie wyrazily jeszcze zgody na konwersje swoich plikow gry pod steampipe powinny narazie moc uzywac hacka bez problemu.

Zbieram +

Opublikowano

@Mutek34

Jak tam idą prace ?

Będziesz coś do tego cheata dodawał czy tylko aktualizacja do najnowszej wersji tf ?

Opublikowano

@Mutek34

Jak tam idą prace ?

Będziesz coś do tego cheata dodawał czy tylko aktualizacja do najnowszej wersji tf ?

Injector zaktualizowany, poprawiam jeszcze hacka.

Raczej bede go juz tylko aktualizowal, mam duzo roboty na przyszle miesiace i nie starczy mi czasu na dodawanie nowych rzeczy.

Edit:

Nowa wersja w pierwszym poscie

// ----------------- Update 2013.05.03
-Przystosowano hack pod SteamPipe
Zautoamtyzowalem takze injector, nic sie nie wpisuje, wystarczy wlaczyc.

Zbieram +

Opublikowano

Coś się chyba popsuło niech ktoś jeszcze sprawdzi, ogólnie cheat działa ale jak coś zmieniam w opcjach w grze to automatycznie włącza mi się ten glitch albo jak w settings.ini ustawie krytyki na klawisz to jak dojdę na serwer to automatycznie się używa ten glitch(wszędzie w opcjach glitch ten został wyłączony)

Edit:

A i jak mam włączone kryty i wymuszenie krytów to gra się wyłącza

Opublikowano

Coś się chyba popsuło niech ktoś jeszcze sprawdzi, ogólnie cheat działa ale jak coś zmieniam w opcjach w grze to automatycznie włącza mi się ten glitch albo jak w settings.ini ustawie krytyki na klawisz to jak dojdę na serwer to automatycznie się używa ten glitch(wszędzie w opcjach glitch ten został wyłączony)

Edit:

A i jak mam włączone kryty i wymuszenie krytów to gra się wyłącza

Dziwne, mi normalnie dziala. Moze sprobuj usunac settings.ini oraz tf/cfg/user_galaretka.scr i tf/addons/msgr_plugin.dll i dac sprawdzenie spojnosci plikow gry

Edit:

Rzeczywiscie czasem cos mu odbija, sprobuje szybko ogarnac jakiegos fixa.

Zbieram +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...