Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Team Fortress 2] TF2 Galaretka Hack

mutek34

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 93
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

// ----------------- Update 2013.05.04

// ------------------------------------------------------------------------------ \\

-Naprawiony crash wystepujacy przy niektorych ustawieniach przy zmianie broni

// ------------------------------KONIEC-------------------------------------- \\

Podziekowania dla @bula158 za poinformowanie o problemie.

Zbieram +

Opublikowano

A pytanie hack wykrywalny ? czy nie? A ogólnie hack zaje***** :)

Jest napisane w pierwszym poscie.

Dla bibliotek vaca3 z 28 kwietnia i vaca2 jest niewykryty poki co.

Zbieram +

Opublikowano

Hmm działa po części kryty działają świetnie.. ^^ Ale widzenie przeciwników nie działa ;p Leci Lajek :P

Jeszcze mój pomysł co byś mógł dodać :

Przy kliknięciu Shift wybiera sobie przeciwnika najbliżej myszki.

image.png

Opublikowano

Hmm działa po części kryty działają świetnie.. ^^ Ale widzenie przeciwników nie działa ;p Leci Lajek :P

Jeszcze mój pomysł co byś mógł dodać :

Przy kliknięciu Shift wybiera sobie przeciwnika najbliżej myszki.

Chamsy 2 i 3 dzialaja wtedy kiedy im sie to podoba + zzeraja za duzo fpsow zeby mi sie chcialo przy nich grzebac.

Przestaw sobie na Payload cart glow, jeszcze mi sie nie zdazylo zeby ta opcja mnie zawiodla.

Aima moze dodam jak znajde troche wolnego czasu.

Zbieram +

Opublikowano

Ogólnie wszystko dobrze działa kryty swietnie działaja na grubym, medyku(jezeli chodzi o bron ktora miota strzykawkami), i pyro

Opublikowano

Jest parę błędów m.in:

- Inżynier - nie można używać klucza ponieważ wyłącza się gra.

- Szpieg - to samo

logo.png

Opublikowano

Jest parę błędów m.in:

- Inżynier - nie można używać klucza ponieważ wyłącza się gra.

- Szpieg - to samo

Dzieki za info, postaram sie naprawic to na weekendzie.

W nastepnej aktualizacji jest juz poprawka dla krytow, PoprawCelnosc i ZlikwidujRecoil.

Zbieram +

Opublikowano

Download

http://teamfortress.mutek34.2ap.pl/site/tf2_hack_beta.rar

Skan

https://www.virustotal.com/en/file/bf2d85171c6c871cf3f667f1c6ec9d2dfd6cc776593458609d348cebc6761b8f/analysis/1368994375/
// ----------------- Beta Update 2013.05.17
// ------------------------------------------------------------------------------ \\
-Zmiany w ConstCritach, PoprawCelnosc, ZlikwidujRecoil, RodzajChamsow 4
-Naprawione crashe wystepujace przy broniach ktore nie strzelaja
// ------------------------------KONIEC-------------------------------------- \\

Podziekowania za info o crash'ach dla @Xeander

Nie mialem czasu przetestowac tego dokladnie, wiec narazie wrzucam jako bete, stara wersje z pierwszego postu mozna wciaz uzywac.
Wracam do domu dopiero w nastepny weekend, jakby ktos w tygodniu mogl potestowac czy beta dziala prawidlowo to bylbym wdzieczny.

Wersja niewykryta przez Vac3 na dzien 19.05.2013.

Zbieram +

Opublikowano

Wczoraj działała ta nowa wersja superowo all działało dzisiaj działają tak sb krytyki nic innego nie działa :(

Aktualizacja gry byla, postaram sie w piatek naprawic hacka.

Zbieram +

Opublikowano

Up Właśnie dziś jest piątek ani słychu ani dychu hacka ;/ Ja chce hackować !! xD Bo to najlepszy hack :) I jedyny działający :P

image.png

Opublikowano

Up Właśnie dziś jest piątek ani słychu ani dychu hacka ;/ Ja chce hackować !! xD Bo to najlepszy hack :) I jedyny działający :P

Pozno do domu wrocilem. Ogarnalem tak z grubsza i hack sie wydaje byc w porzadku. Przy jakich dokladnie ustawieniach co ci nie dzialalo?

W tej chwili jest jakis problem z moja baza danych dlatego injector nie dziala, musze poczekac na odpowiedz od firmy hostujacej.

Zbieram +

Opublikowano

Jakbyś mógł to popraw esp, bo czasami postaci nie widać :c

A co z tym Injectorem ? Bo już dłuższy czas nie działa :/

logo.png

Opublikowano

Ten hack już nie działa czy co ? ;> Mi już nie działa ;( Nie aktualizujesz go dalej ? Bo już sporo czasu mineło gdy hack nie działa ;c Ma ktoś może jakieś dobre hacki jak coś PW ;]

image.png

Opublikowano

Ten hack już nie działa czy co ? ;> Mi już nie działa ;( Nie aktualizujesz go dalej ? Bo już sporo czasu mineło gdy hack nie działa ;c Ma ktoś może jakieś dobre hacki jak coś PW ;]

Wszyscy oczekujemy na odpowiedz ;)

Caly maj jestem na praktykach, wiec dzialam tylko pod koniec tygodnia, a problem wystepuje niestety po stronie firmy hostujacej, ktora nie odpowiada na weekendach. W srode wracam i postaram sie ogarnac problem z hostem lub go zmienic.

Zbieram +

Opublikowano

Nice, mi tam działa ^^. Tylko z tym esp jest tak że Po 11 chyba dokładnie minutach gry się wyłącza(znika poprostu). Nie wiem o co chodzi ;p

Opublikowano

Nice, mi tam działa ^^. Tylko z tym esp jest tak że Po 11 chyba dokładnie minutach gry się wyłącza(znika poprostu). Nie wiem o co chodzi ;p

demo xD

może już przestaje pracować ... zawiesza się

49403618840759117229.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...