Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy was też wkurza jak ktoś popełnia błędy ortograficzne ?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Weteran
Opublikowano

Czy was też wkurza jak ktoś popełnia błędy ortograficzne ?

Mówisz o błędach, a wstawiasz spacje przed znakiem interpunkcyjnym? beka :/

1329036830-U154499.png
Opublikowano

Gdybym chciał poprawiać wszystkich co robią błędy, to nie miałbym kolegów :D

5lwgh1.png

Pamiętaj, najważniejszy jest szacunek do drugiego człowieka!

Opublikowano

Dodam że:

"Spacja przed znakiem interpunkcyjnym to oczywisty przykład debilizmu."

Dzieki , chociaz robie juz tak z przyzwyczajenia.

Jasne , irytuje mnie jak ktos robi naprawde debilne błedy.

Opublikowano

Ja powiem, że młodzież jest coraz głupsza ;P Jak widzę takiego 16 latka co pisze z błędami to mnie krew zalewa... Co innego 5-13 latek

tak masz racje ale właśnie od wieku 5-7 lat zaczyna się metin i dzieci neo;D

nie obrażam metina bo także w niego grałem, lecz obrażam rodziców którzy najpierw kupują komputer zamiast nauczyć swoje dzieci jak poprawnie się wyrażać

Opublikowano

Abstrahując od ort. Mnie już bardziej wkurwiają idiotyczne tematy, na które jedyną poprawną odpowiedzią jest "Autor tematu jest debilem" i wystosowanie odpowiedniego bana, ale tak nie można, bo to jest nie ładnie i można dostać warna. Trzeba się więc męczyć z takimi idiotami, którzy nie powinni mieć w ogóle dostępu do internetu... Bycie debilem też powinno być karane!

Wracając do sprawy ortografii. KAŻDA normalna przeglądarka posiada SŁOWNIK. Dzięki czemu podkreślane są WSZYSTKIE błędy ortograficzne. Jak ktoś nie ma słownika w przeglądarce to jest DEBILEM. Jak ktoś ma, a dalej pisze jak debil, też jest DEBILEM.

Nie ma też nic przeciwko temu, żeby dyslektycy pisali poprawnie. To, że mają problem, nie oznacza, że mogą mieć na to wyjebane i się tym usprawiedliwiać.

Opublikowano

Słowa typu "kupilem" da się jeszcze przeżyć. Ale typu "wzionc" już doprowadzają mnie do szału. Chyba po coś na forum jest te czerwone podkreślenie jeśli ktoś popełnia błąd..

Wienc pro

674071459604241683421.gif

Opublikowano

A ja to pierdole,sam czasami popelniam bledy przypadkiem ale zazwyczaj albo patrze w necie jak wyraz sie pisze albo zmieniam troszke zdanie.Troche myslenia przy pisaniu nie zaszkodzi.Mnie to nie denerwuje

sstwc.jpg

Opublikowano

W grach multiplayer, a głównie MMORPG to jest tragedia... Jak widzę gostka, który pisze mi że ma 20 lat i by mi najebał, a robi błąd w zdaniu "pszyjde i ci najebie" to mam chęć tego kogoś wyśmiać prosto w twarz.

Opublikowano

Czasem mnie to wkurza, a czasem po prostu nie zwracam uwagi - staram się też ich poprawiać, aby zapamiętali. Musimy też wiedzieć, że niektórzy mają dysleksję.

Opublikowano

Mówicie że wkur.... was jak ktoś popełnia błedy i ma wymówkę że jest dyslektykiem, ja też jestem i nie mam słownika w przeglądarce bo piszę z telefonu...

Przeważnie (chyba) nie wieżycie takiej osobie, a może ona ma racje i jest dyslektykiem, sam czasami się spotkałem z obelgami, a dlaczego? Bo napisałem 1błąd... niektórzy ludzie za bardzo rejdzują jak widzą błedy. To moja opinia ;)

Mi to aż tak bardzo nie przeszkadza ale jak widzę mój przez u to mnie chu.... strzela :D

Opublikowano

Mnie wkurza niesamowicie.A jeszcze bardziej jak ktoś się próbuje wytłumaczyć dysleksją...

A to wszystko dlatego,że w dzisiejszych czasach dzieci nie czytają książek.

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

Opublikowano

Ja nie rozumiem jednej rzeczy skoro ma się dyslekcje, analfabetyzm w tym to nie mam zielonego pojęcia po co ktoś taki tworzy konto na forum?

Chce porozmawiać z ludźmi?

Tylko że ludzie w ogóle go nie rozumieją..

Chyba że chce zabłysnąć swoim polskim.. ^_^

Opublikowano

taaaaaa......
już postawienie " , " nie jest tak wkurzające ale zawiera więcej bitów w sobie

gorsze jest już

"Co tam u ciebie .?"

takie stawianie kropki a potem znaku zapytania itd.

1375799776-U359635.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...