Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ElestiaMt2.pl [Dedyk]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 195
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Powiem tak, byłam pozytywnie nastawiona na ten serw, jednak dziś się bardzo rozczarowałam.

Wczoraj pewna osoba miała 60Lv a dziś rano już 90Lv? Zwiększony exp? Wątpie.

Sprawka pana Gm lub osoby co się bawi.

Śmiać mi się chce z tego i z ludzi co sobie wmawiają że wbili to w atl v2, gdzie nie spojrzeć wh a Gm woli stać w M1 i nic nie robić.

Fajnie się grało, drop był łatwy jednak exp szybko nie leciał, no ale cóż, kiedyś musi być koniec.

Żegnam i nie polecam serwa :)

Opublikowano

Już mnie to zaczyna wkurw*ać.Macie w chuj 4funów,a na nich nie gracie...-_-

Serwer bardzo fajny,ale mogliście by więcej info na temat map, oraz dropów z bossów podać ;)

Zapraszam do gry i polecam.

No to podaj mi zajebisty działający 4fun -_- W dupie byłeś/aś i gówno widziałeś/aś -_-

A co do serwera to życzę powodzenia w rozwijaniu go :)

Opublikowano

Powiem tak, byłam pozytywnie nastawiona na ten serw, jednak dziś się bardzo rozczarowałam.

Wczoraj pewna osoba miała 60Lv a dziś rano już 90Lv? Zwiększony exp? Wątpie.

Sprawka pana Gm lub osoby co się bawi.

Śmiać mi się chce z tego i z ludzi co sobie wmawiają że wbili to w atl v2, gdzie nie spojrzeć wh a Gm woli stać w M1 i nic nie robić.

Fajnie się grało, drop był łatwy jednak exp szybko nie leciał, no ale cóż, kiedyś musi być koniec.

Żegnam i nie polecam serwa :)

Cześć tak ta osoba straciła GM'a oraz usuniete zostały te itemki co rozdała oraz lvl'e zapraszamy do gry!

Legenda Metin2!

sig_team.png

Nowicjusz
Opublikowano

SurMistrz to taki kozak, ze nie umie znaczka GameMastera naprawić. AMATOR

[GM]Cwaniak rozdaje eq i lvl pisac do niego,a napewno cos wam da :)

Serwer był fajny przez 1 dzien jak sie nim interesował , a teraz ma wyjebane.

Opublikowano

Chciałem sobie pograć ale aktualnie transferu nie mam więc wgrałem launcher do klienta almanti i mi wyskakuje taki błąd : Failed to load image (filename : d:/ymir work/ui/pattern/Board_Corner_RightBottom.tga) . Można coś z tym zrobić czy jednak będę musiał clienta pobrać ?;/

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Eq startowe zaczeło mi śmierdzieć Balantią.. i ogólnie większość... miałem zagrać ale "zachęciły" mnie od tego serwera komentarze na temat tego serwera. NIE POLECAM

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Strona przenosi na całkiem inną nie mającą nic wspólnego z metin2.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...