Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ElestiaMt2.pl [Dedyk]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 195
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Miejmy taką nadzieję :) Chciałbym się podpiąć o pytanie dotyczące marmurów drop zwiększony czy jakoś można łatwiej je zdobyć czy cuś?

Opublikowano

Jak kolejny hard? Ludzie narzekają, że kolejny hard, mają serwery takie jak ProMT2, DragonMT2, a i tak będą grać tutaj. Logika narzekających dzieci metina...

mikepolak_32555_11.png

mikepolak jest tylko JEDEN!

http://youtube.com/user/mikepolak

I wanna play a game.

Opublikowano

Zagram napewno wydaje się fajny serwer ale trochę mało opisane :/

lg8ppp.jpg jestem Proo Eloo Fajnyyy 110/100 % :D yeaah

Opublikowano

Jodi tak będą :)
Up nie jesteśmy ządna anisą ani nie znam takiego serwera

hahaah . Ale nazwa waszego profilu to AmbrozjaMT2 a w sygnaturce masz MetroxMT2 . Człowieku twoje serwery stały max 1 tydzien . A tym bardziej ten hard postoi góra 3-4dni . Bo kto bez żadnych zapowiedzi ani niczego innego wejdzie na serwer i właduje kase w IS ? ...

Opublikowano

Ooo chętnie zagram i czekam do 15 :)

Tylko mam parę pytań :

- skąd bony? bo nie doczytałem.

- czy będą regularne eventy typu OX?

- bronie 75lvl tylko riper? czy może jest jakiś inny boss, z którego dropią?

Podoba mi się, że jest max lvl 99, a nie jakieś 150, 200 :) Ale jak serwer powiedzmy będzie sie rozwijał to podwyższycie do 105-127 co nie ?:>

photo261314.png

Opublikowano

59 osób ogląda a jeszcze 3,40 h do startu. Miejmy nadzieje że będzie troche ludzi na starcie.

nanicz.png

Opublikowano

Zagrałbym, ale mi się nie chce FMS dropić etc., ale i tak życzę rozkwitu serwera :)

Pozdrawiam :>

maher8.png

Daj "Lubię to" jeśli napisałem według Ciebie coś pożytecznego :)

Pozdrawiam Cię IstnyDiabel za 5 procent za nic (no tak za opinie o serwerze)

"Serwer polecam ;) Bardzo ciekawy i fajne rozwiązania ;) Prezentacja bardzo ładna ;)Pozdrawiam :)" Myśl za co rozdajesz te punkty Diable.

Opublikowano

Kolejny hard i to w dodatku nie ma na serwie nic nowego wszystko już było...

I oto chodzi wiem że wy wolicie serwery które są 4fun wbijasz tam ten 200lvl albo 250lvl w ciągu dnia i ci się gra nudzi a tutaj żeby coś zdobyć będzie trzeba się potrudzić .

f82adac946184c36574a8521c877970c.gif

Opublikowano

Mmmm, tak patrze i patrze na tą prezentacje i mało co o niej wiem, 5/10.

Pierścień Levi będzie dropić z metków, no ok, czyli wszyscy wiemy jak będzie wyglądało m2.

Ale też chce zapytać, czy jest jakiś przedział Lv metka z którego to dropi, czy ze wszystkich, nawet z tych co mają 15Lv?

Dalej, interesuję mnie to jak ktoś ma wbić to 3k Hp skoro nie pisze, skąd dropią dodania i bony, no chyba że można to kupić tylko w IS.

Może nie doczytałam choć wątpię, może nie widzę? Nie, raczej tej informacji nie ma.

Proszę o odpowiedź na Moje pytanie względem dodań i bonów, dziękuję.

Co do serwera to zagram bo uwielbiam hardy i jestem ciekawa tego pomysłu.

Może nie powala to na nogi ale ściągnę, zagram i ocenie, a jak sie spodoba to będę dalej grać.

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Witam, mógłby mi ktoś zapodać linka z launcherem ? bo niestety ale nie mogę pobrać tego z strony. Z góry dziękuję.

BO MINERO TO WIELKI KAT KTÓREGO NIKT NIGDY NIE POWSTRZYMIE

:D

Opublikowano

Pierścień Levi będzie dropić z metków, no ok, czyli wszyscy wiemy jak będzie wyglądało m2.

Ale też chce zapytać, czy jest jakiś przedział Lv metka z którego to dropi, czy ze wszystkich, nawet z tych co mają 15Lv?

Dalej, interesuję mnie to jak ktoś ma wbić to 3k Hp skoro nie pisze, skąd dropią dodania i bony, no chyba że można to kupić tylko w IS.

Może nie doczytałam choć wątpię, może nie widzę? Nie, raczej tej informacji nie ma.

Może nie powala to na nogi ale ściągnę, zagram i ocenie, a jak sie spodoba to będę dalej grać.

Też bym chciał wiedzieć jak z tym pierścieniem Levi . Czy lota z każdego metka czy jak ?

Szukam kogoś do wspólnej gry na serwerze Eleris. Musi to być szaman/ka

smok grająca/ący W Chunjo .Od siebie oferuje wspólny eksp, a szczególnie dobra zabawę., pomoc przy skilach, eq etc.Piszcie tutaj na pw jak coś, lub na gg 45529176

Eleris.pl

Opublikowano

Też bym chciał wiedzieć jak z tym pierścieniem Levi . Czy lota z każdego metka czy jak ?

Tak to jest jak się czyta niedokładnie temat

Skile co i jak no własnie dodaliśmy pierśćien Levi Który dropi z kazdego metka % na dropniecie 80%

robimy nim skile 100% wchodzą klikamy i mamy menu poprostu np Silne ciało m3 -m4 itp ....

f82adac946184c36574a8521c877970c.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...