Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ElestiaMt2.pl [Dedyk]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Lol jak dla mnie to łatwy Hard sztabki 500k dobrze dropią prezenty tak samo ogółem wszystko łatwo i przyjemnie idze jak na harda.

837371446280124127260.png
  • Odpowiedzi 195
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

NIC Z TEGO NIE WYJDZIE, TAK SAMO JAK METROX, TEAM TO DZIECI... PADNIE RAZ DWA ;)

NIE POLECAM, KICZ!

bez linków zewnętrznych.

Opublikowano

ŻAŁOSNA KOPIA SERWA METROXMT2 . NIE POLECAM

Serwa nie polecam. Kopia MetroxMT2 . Praktycznie wszystko identyko moze tylko exp troszke wiekszy pozatym wszystko to samo. Pozatym trzeba robic boja i dropic pierscienie na skile m . Osobiscie nie zagram bo mogli sie postarac niz skopiowac te same pliki i odpalic serwa; )

OmG ..

Nowicjusz
Opublikowano

WIRUSY TO MASZ NA MORDZIE

SUR MOŻE NAJPIERW OGARNIJ 1 SERWER I ZAKŁADAJ 2 A NIE IDIOTO 2 SERWERY POBUGOWANE JAK SKURWYSYN

Opublikowano

Jak można ddosować serwer, który posiada 150 graczy, nie rozumiem,

Serwer fajny gram ale lagi :/

sygna.png

Opublikowano

Serwer jak dla mnie bomba szkoda tylko że jakiś idiota ddosuje serwer.

No i gra doś mało ludzi mam nadzieje że na dniach ich przybędzie bo szkoda tak dobrego serwera .

Polecam naprawde warto zagrać.

837371446280124127260.png
Opublikowano

Kolejny niewypal mistrzsura .

wszystko na gotowcach praktycznie , metroxa nie dopracowali a tu juz syfff. hdah...

a jaki server ma ip? ;>

104 graczy 4h po starcie juz 50lv , jutro bd 75 , a w wtorek 99.

ALe mi hard.

Ulepszacze zapewne same perly ojoj. ktore sa sie osiagnac na 1 ox lub 1 zuo . ;)

Opublikowano

ElestiaMt2.pl - tak, ten serwer naprawdę wyróżnia się z tłumu. Nowych itemów jest tyle, że naprawdę nie mam pojęcia jak można się w tym połapać. Ciekawe jak admin to ogarnął. Sam tworze prywatny serwer, więc wiem ile jest z tym roboty. No ale jak ktoś lubi nowości... no to czemu nie zagrać. No to tyle słowem wstępu.

Rat serwera nie podaję gdyż nie ma to najmniejszego sensu. Expimy na nowych mapach. A raty podaje się względem czegoś. Powiem tylko że exp jest bardzo szybki a drop yang bardzo duży. W końcu to 4fun.

Chyba Ci sie cos popierdoliło :D to nie 4fun, nie ma praktycznie nowych itemów, nowych map też nie ma, exp jest wolny, twoje recenzje nie sa nic warte, pozdro :)

Opublikowano

Dobra musze to napisać, idioci którzy chcą tylko zepsuć opinie serwera, poprostu niech wyjdą z tego tematu, nie jestem żadnym lizusem ale no kurwa, tak przeczytałem te 5 stron i patrze, że tutaj tylko wolą serwery 4fun/easy.. LUDZIE KURWA TAKICH SERWERÓW MACIE PEŁNO! Hardy jeżeli wychodzą to oczywiscie zaraz wam się coś nie podoba, to właśnie na tych waszych 4 funach jest tyle lagów i niby "duzo ludzi" a nie które padają po 7 dniach (czyt. tygodniu :D) Wiekszemu gronu osób serwer się podoba, więc wypierdalać hejty, i już ściągam klienta, zycze jak najdłuższej wspólnej pracy na serwerze ;)

RycHu0303, Jinno /.\

Kiedyś długi staż na tym forum ;x

Jak ktoś pamięta to pisać ;o.

Opublikowano

bugi

1slub nie dziala

2dajesz miasto i loga sie do chunjo

aha i dajcie wiekszy % na ulepszenie 100bodzi i +5/6 sie item ma

Bez przesady ... Mi na fmsa + 9 poszlo moze 20 bodzi . Serwer ogolnie kozacki , tylko szkoda ze tak malo osob gra , ale mam nadzieje ze z dnia na dzien to sie rozwinie .

Szukam kogoś do wspólnej gry na serwerze Eleris. Musi to być szaman/ka

smok grająca/ący W Chunjo .Od siebie oferuje wspólny eksp, a szczególnie dobra zabawę., pomoc przy skilach, eq etc.Piszcie tutaj na pw jak coś, lub na gg 45529176

Eleris.pl

Opublikowano

MetroxMt2 to jeden wielki nie wypadł nie wiem jak jest tu ;)

Na Metroxie admini rozdali eq. Mam nadzieje , że tutaj tak nie będzie.

Nie zagram , ale wygląda na fajnego solidnego harda.

sasawf.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...