Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AdventureTech[WL][Dedyk][Prywatny serwer ] - zapisy na WL

DomsoPlayGames

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick w Minecraft : KruchyPL

Mikrofon [TAK/NIE] : tak

TeamSpeak3 [TAK/NIE] : tak

Dlaczego ty ? : Lubię grać na modach, jestem przyjazny i lubię współpracę

Co to jest TeamPlay ? : Gra zespołowa w której gramy wszyscy razam a nie jak dzieci ;p

Co myslisz o griefie ? : Nieopłaca się griefować ponieważ szybko można dostać bana i nie pograć za długo

Czy rozumiesz i akceptujesz regulamin serwera :Tak

Czy rozumiesz i akceptujesz regulamin serwera ? [nizej] : TAK

• Odpowiedzi 101
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick w Minecraft :

Mikrofon [TAK/NIE] :TAK

TeamSpeak3 [TAK/NIE] :TAK

Dlaczego ty ? :Bo tak

Co to jest TeamPlay ? :Drużynowa gra i drużynowa rozpierdzielanka z inną drużyną

Co myslisz o griefie ? :GRIEF to gówno .Ci co griefują są pedałkami

Czy rozumiesz i akceptujesz regulamin serwera ? [nizej] :Akceptuje i rozumiem :)

Opublikowano

Nick w Minecraft :Jawora69

Dlaczego ty ? :Jestem normalny ogarniety i staram sie pomagac

Co to jest TeamPlay ? :Gra zespolowa

Co myslisz o griefie ? :jest to bardzo głupia rzecz

Czy rozumiesz i akceptujesz regulamin serwera ? [nizej] :Akceptuje Regulamin

Opublikowano

Nick w Minecraft :mnich98

Mikrofon [TAK/NIE] :tak

TeamSpeak3 [TAK/NIE] : tak

Dlaczego ty ? : Ponieważ lubię grę zespołową, i chciał bym poznać innych ludzi którzy lubią mody. Oraz sie od nich uczyc

Co to jest TeamPlay ? : gra zespołowa

Co myslisz o griefie ? : złooo!

Czy rozumiesz i akceptujesz regulamin serwera ? [nizej] : tak

Opublikowano

Nick w Minecraft :rafszy122

Dlaczego ty ? :Bo lubie grac na technicznych modach a na singlu mi sie nudzi :D

Co to jest TeamPlay ? :Zespolowa gra :D

Co myslisz o griefie ? :BAN :P

Czy rozumiesz i akceptujesz regulamin serwera ? [nizej] :Rozumiem i Akceptuje

Opublikowano

Wszedłem, popatrzyłem, załamałem się...

Budowle stoją na poziomie archaicznym, ogólny styl - praktycznie nie da się go wykryć.

W jednym miejscu ogromne bryły z bricków, a w drugim kącie bryły ze stone'a, a ścieżki z... gravelu.

Koło spawnu (1 kratek, tak dokładnie) znajduję się podłoga z redstone'a, na której jest tablica z wełny, która przedstawia... informacje? Jeszcze kilka ozdóbek, fontanna, ogólnie - obrzydliwość.

Architekci servera chyba kompletnie nie mają wyczucia stylu ani organizacji. Tu modern, tu średniowiecze, tu nether brick....

Dziękuje bardzo.

Pluginy jak na RolePlay są fatalnie dobrane, praktycznie - godne kiepskiego surivalu lub freebuilda.

Odradzam kompletnie.

[NEGATYWNA]

w dupie byłeś gówno widziałeś i tyle na temat

Opublikowano

Wszedłem, popatrzyłem, załamałem się...

Budowle stoją na poziomie archaicznym, ogólny styl - praktycznie nie da się go wykryć.

W jednym miejscu ogromne bryły z bricków, a w drugim kącie bryły ze stone'a, a ścieżki z... gravelu.

Koło spawnu (1 kratek, tak dokładnie) znajduję się podłoga z redstone'a, na której jest tablica z wełny, która przedstawia... informacje? Jeszcze kilka ozdóbek, fontanna, ogólnie - obrzydliwość.

Architekci servera chyba kompletnie nie mają wyczucia stylu ani organizacji. Tu modern, tu średniowiecze, tu nether brick....

Dziękuje bardzo.

Pluginy jak na RolePlay są fatalnie dobrane, praktycznie - godne kiepskiego surivalu lub freebuilda.

Odradzam kompletnie.

[NEGATYWNA]

takie pytanie jak mogłeś wejść na serwer kiedy jest wl ? czy pan to robi kopiuj wklej i pod losowy temat ?

po 2 to team play a nie role play czy tak łatwo te 2 rozgrywki pomylić ?

signature.png

Opublikowano

Nick w minecraft: Pierdek

Mikrofon: Oczywiscie

TeamSpeak3: Posiadam :D

Dlaczego ja: A, wiec podobaja mi sie mody zawarte w tej paczce. Lubie gre zespolowa. W miare ogarniam te mody wiec moglbym zawsze w czym pomóc.

Co to jest TeamPlay: To co lubie czyli gra zespolowa :P

Co myslisz o griefie: Ten kto griefuje ten dzieciak i tyle .

Czy rozumiesz i akceptujesz regulamin: Rozumiem i jesli sie dostane to bede go przestrzegal .

Czekam na odpowiedz!!

Opublikowano

Witam!

Nick w minecraft: Longer

Mikrofon: Posiadam

TeamSpeak3: Posiadam

Dlaczego ja: Bardzo cięzko jest znaleźć jakis fajny serwer minecraft z tą paczką modów a ten zapowiada sie bardzo fajnie. Gra na singlu na tej paczce modów sie juz znudziła i chce pograc z innymi. Troche grałem z tymi modami wiec je ogarniam.

Co to jest TeamPlay: Cos czego w żadnym wypadku nie zastąpi single player - gra zespołowa.

Co myslisz o griefie: Poprostu go nie toleruje i staram sie go tępic!

Czy rozumiesz i akceptujesz regulamin: Oczywiscie i jeśli mi zaufacie i sie dostane to bede go przestrzegał w 100%

Z niecierpliwością czekam na odpowiedź! :)

Opublikowano

Nick w Minecraft :KopytkoTyczka

Mikrofon :TAK

TeamSpeak3 :TAK

Dlaczego ty ? : Znam sie bardzo dobrze na modach i lubie takie servery z normalnymi ludzmi by sie pobawić i pogadać od rzeczy xD

Co to jest TeamPlay ? : Jest gra razem np pomagamy sobie i wogule

Co myslisz o griefie ? : To jest głupota bo przecież nie gramy by komuś uprzykszać zycie tylko dobrze sie bawić

Czy rozumiesz i akceptujesz regulamin serwera [niżej]: TAK

już było taki podobny server do tego i jak rekrutujesz ludzi poniżej 15 lat to pewnie to samo sie stanie co poprzednim serverem padnie przez neosy

mam niby 14 ale dlatego robia rekurutacje na ts by go poznac i ogulnie

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nick w Minecraft : pro_gerrard

Mikrofon [TAK/NIE] : Tak

TeamSpeak3 [TAK/NIE] : Tak

Dlaczego ty ? : Ponieważ znam się na modyfikacjach , a gra bez nich albo bez kolegów mnie nudzi więc ten serw pasuje do mnie a ja do niego :)

Co to jest TeamPlay ? : Gra Drużynowa (zespołowa) razem robimy rzeczy pomagamy sobie . w trudnych sytuacjach

Co myslisz o griefie ? : Osoba która grifuje jest to osoba nieodpowiedzialna , która powinna zostać ukarana za swoje czyny

Czy rozumiesz i akceptujesz regulamin serwera ? [nizej] : Tak Akceptuję :P

Opublikowano

Siemanko wszystkim :) Jestem Karol i chciałbym zacząć grać na Waszym serwerze.

Nick w Minecraft : skejcikk1

Mikrofon [TAK/NIE] : TAK

TeamSpeak3 [TAK/NIE] : TAK

Dlaczego ty ? : Jestem ogarniętym graczem, łatwo nawiązuję kontakty z ludźmi, w minecrafta gram od aplhy, zakupiony podczas bety w 2010 :D Lubię grać na modach, zaczynałem od pierwszego YogBoxa, nastepnie paczki modów YouTuberów, potem sam wybierałem mody i wgrywałem. Od pewnego czasu grałem na FTB ale przerzuciłem się na Adv-tech Ennka. Uwielbiam mody techniczne, chociaż nie ogarniam wszystkich maszyn i urządzeń (ba, nic nie ogarniam prawie) ale szybko się uczę. Minecraft sprawia mi przyjemność i jestem w stanie grać w niego godzinami. Lubię siedzieć w jaskiniach ale lubię też sobie budować. Uwielbiam wręcz grać w minecrafta z kumplami czy na różnych serwerach. Kiedyś byłem OP na serwerze Jcraft (craftsite.pl). Szukałem jakiegoś fajnego serwera ale nie natrafiłem na nic specjalnego.

Co to jest TeamPlay? : Gra zespołowa, pomaganie sobie, współpraca.

Co myslisz o griefie ? : Hejtować grieferów. Nie lubię grieferów, ponieważ niszczą czyjąś ciężką pracę dla własnej przyjemności.

Czy rozumiesz i akceptujesz regulamin serwera ? [nizej] : Tak, zapoznałem się i akceptuję regulamin :D

Opublikowano

Nick w Minecraft : macel98 [Premium]

Dlaczego ty ? : Uwielbiam serwery z modami Industrialnymi oraz paczki z takowymi modami (FTB,ATS) - ogarniam te mody choc nie wszystkie no i chcialbym zagrac na jakims porzadnym serwie [sory za brak polskich znakow - jestem narazie w Anglii i nie posiadam takowych na klawiaturze] :/

Co to jest TeamPlay ? : Gra zespolowa - wzajemna pomoc itp

Co myslisz o griefie ? : Idiotyzm na miano dzieci

Czy rozumiesz i akceptujesz regulamin serwera ? [nizej] : Yep <3

1044853342.jpg
Opublikowano

Nick: Nexud

Mikrofon: Tak

TS3: Tak

Dlaczego? Minecraft sam w sobie jest nudny zbierasz diamenty pokonujesz Smoka i co dalej? Ja chce zrobić coś więcej niż być najlepszy chce pogadać zrobić co nie co być pewien że ktoś może docenić mój wysiłem a po za tym lubie grać razem z kimś

TeamPlay: gra z osobą którą się lubi i chce się z nią grać ( Gra Zespołowa )

Grifowanie: ja nie Grifuje ( nie niszcze nic ) nie wtrącam się kto co robi to jego postanowienie i nic z tym nie zrobimy ( oprócz dania mu bana :) )

Regulamin: akceptuje

Opublikowano

Nick w Minecraft : Szymciox13

Dlaczego ty ? : Ponieważ lubię różnorodne modyfikacje. Gram w minecrafta od około 4 lat, więc znam się na modyfikacjach itp. Chętnie bym dołączył, ponieważ szukam takich multiplayer'owych serwerów. Na dodatek prywatnych.

Co to jest TeamPlay ? : Ja to tłumacze jako ,,Gra Wspólna'' co oznacza pomaganie se nawzajem, budowanie razem, obmyślanie wspólnych planów itp. :D

Co myslisz o griefie ? : Grief jest tylko dla tych, którzy nie umią grać. THE END

Czy rozumiesz i akceptujesz regulamin serwera ?: Rozumiem i akceptuje :)

Proszę kogoś z administracji o obniżeniu mi tych kilka % ^.^

Tak bardzo się staram : >

454a5886f91016240dd3363a9e601117.jpg

Opublikowano

Nick w Minecraft : Lepequ

Dlaczego ty ? : Szukam serwera na modach na którym mógłbym pograć z ludźmi którzy gdy mówisz mody nie myślą o Too many items tylko o Industrialu, Buildcrafcie i computercrafcie

Co to jest TeamPlay ? : Z angielskiego oznacza to grę zespołową

Co myslisz o griefie ? : Kiepski sposób na wyładowanie agresji

Czy rozumiesz i akceptujesz regulamin serwera ? [nizej] : nie widzę w nim nic co by mi przeszkadzało więc akceptuję

Opublikowano

Nick w Minecraft : Almadril

Mikrofon: Nie

Dlaczego ty? :Szukam serwera z Modyfikacjami od dawna i nie chce grać z dziećmi typu ,,oddaj mi tego diaxa'' Jestem rozgarnięty jak na swój wiek potrafię budować i uwielbiam współpracę

co to jest TEAMPLAY: Gra zespołowa

Co myślisz o griefie: Nienawidze ludzi którzy Griefują zawsze tępię ten nawyk

Czy rozumiesz i akceptujesz regulamin? : Rozumiem go bardzo dobrze i Akceptuje go

Brak Sygnaturki YEAH

Opublikowano

Dlaczego? Minecraft sam w sobie jest nudny zbierasz diamenty pokonujesz Smoka i co dalej? Ja chce zrobić coś więcej niż być najlepszy chce pogadać zrobić co nie co być pewien że ktoś może docenić mój wysiłem a po za tym lubie grać razem z kimś

Grifowanie: ja nie Grifuje ( nie niszcze nic ) nie wtrącam się kto co robi to jego postanowienie i nic z tym nie zrobimy ( oprócz dania mu bana :) )

Opublikowano

Nick w Minecraft :Kamisxd

Mikrofon :Nie

TeamSpeak3:Tak

Dlaczego ty ? :Bo znam sie na modach. Jestem bardzo przyjazny lubię pomagać innym itp.Od dawna szukam serwera typowo technicznego...na którym będzie można pograć w miłej atmosferze.

Co to jest TeamPlay ? :Jest to praca zespołowa. Która pomaga na pomocy sobie na wzajem.

Co myslisz o griefie ? :Grief jest jedyna rzeczą która mi przeszkadza na serwerach...ponieważ denerwują mnie osoby które myślą że jak coś zniszczą to SA lepsi/fajniejsi.

Czy rozumiesz i akceptujesz regulamin serwera ? :Oczywiscie

Opublikowano

Nick w Minecraft : Wudupl

Dlaczego ty ? : Bo umiem budować zawsze pomagam i umiem dobrze się bawić

Co to jest TeamPlay ? : Team- drużyna play- grać czyli gra dużynowa

Co myslisz o griefie ? : Jest do bani

Czy rozumiesz i akceptujesz regulamin serwera ? [nizej] : Tak

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...