Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przestroga dla tych co użyli buga RP

KarolekQ

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 110
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zajebiste zdjęcie,

Ponownie ostrzegam, jeszcze kilka takich postów i temat (Dosłownie, temat(y)) będą zamykane a dyskusja odcinana.

Proszę o normalną dyskusję, o ile taka w ogóle jest możliwa...

Opublikowano

napisałem na support ze znalazlem takowy sposob, napisalem ze dziala i ze powinni z tym cos zrobic. Napisałem też ze proszę o usuniecie dodanych RP bo nie chce kłopotów. Zostanę potraktowany łagodnie?

Opublikowano

Cóż, jeżeli nagle "znikąd" zacznie im wysyłać e-maile o podobnej treści to nie uwierzą w to że sami znaleźliście tego buga i uznają że takie coś będzie karane.

Opublikowano

Jesli doladowalem komus z innego konta na kogos konto, a ten ktos kto dostal RP przeslal mi skorki, a nastepnie ktos wyslal mi te rp z innego konta, to moge byc zbanowany? Czy jednak pisac do supportu zeby mi to zabrali, bo jakos nie widzi mi sie ban na moje main acc.

Opublikowano

@UP - Ziarnko do ziarnka, zbiera się miarka ;). Buggerów było dużo.

Ale i tak nie płaczcie gimbusy, nie zabjorom fam waszyh pro accoóntuw.

E9mwj60.png

Bronze V czeka na nowe mięso.

Opublikowano

Jedyne Co wam powiem to na pewno osoby które ostatnio kupiły dużo RP nie zostaną zbanowane albo zostaną potraktowane łagodniej :)

Opublikowano

wie ktos może jak sprawdzic emaila na ktore zostało założon konto bo nie pamietam maila a mozę mi tam przyszlo do zapłaty?

//Sygnatura niezgodna z regulaminem

Opublikowano

tylko gdzie jets opcja zeby do nich napisac ?

@edit moje konto nie dostało jeszcze bana więc może jeszcze nic nie przyszlo :D

Opublikowano

Uwaga, będą wysyłać takie emaila tylko, gdy zbugowaliście więcej niż 100 euro. :)

Tak, ty wiesz, gadałeś z nimi... chcesz takiego maila jak mój z 2.50 euro od kolegi? :D

Opublikowano

Jesli doladowalem komus z innego konta na kogos konto, a ten ktos kto dostal RP przeslal mi skorki, a nastepnie ktos wyslal mi te rp z innego konta, to moge byc zbanowany? Czy jednak pisac do supportu zeby mi to zabrali, bo jakos nie widzi mi sie ban na moje main acc.

W sumie ciężko będzie określić. Bo ktoś mógł Ci wysłać i nie wiedzieć o tym. Sam jestem ciekaw jak RIOT bd rozstrzygać takie sytuacje.

Opublikowano

mam pytanie czy te maile przychodza i odrazu jest konto banowane czy dopiero po zbanowaniu te maile sie odstaje?

Opublikowano

Tak, ty wiesz, gadałeś z nimi... chcesz takiego maila jak mój z 2.50 euro od kolegi? :D

Chętnie zobacze.

zakaz umieszczania linków wychodzących

Opublikowano

Jednym zdaniem albo zapłacisz 100 Euro albo nie masz konta ;]

//Wole stworzyć nowe i git

//Współczucia bugerom hehe

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...