Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przestroga dla tych co użyli buga RP

KarolekQ

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 110
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bana dostanie tylko mały % ludzi którzy to robili dla przestrogi, a śpiewka typu "DOBRZE WAM ZŁODZIEJE JUTRO POLICJA POD WASZYM DOMEM" jest tylko prowokacją, a przecież na tym forum pełno trolli.

@Down. No tak, będą latać za każdym 20 euro. Po prostu muszą pilnować swoich zabiezpieczeń, a nie zwalać winę na graczy, którzy to wykorzystują.

Według mnie tutaj wgl nie powinno być banów, tylko naprawienie buga i CO NAJWYŻEJ ostrzeżenia.

Ciekawe czy te "perm bany" już zostały porozdawane czy jeszcze przez pare dni mam sprawdzać maila (^.^)

Opublikowano

Bana dostanie tylko mały % ludzi którzy to robili dla przestrogi, a śpiewka typu "DOBRZE WAM ZŁODZIEJE JUTRO POLICJA POD WASZYM DOMEM" jest tylko prowokacją, a przecież na tym forum pełno trolli.

Wmawiaj sobie. xD

Gj Riot.

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Lol. Przychodzi do mnie kumpel i mówi że ma perma i do zapłaty 119 euro... Pytam się czemu, a on na to że bugował Sobie RP ok. 17k, da fuq.

1294477714-U1.png

Opublikowano

Up taa napewno riot po jednym dniu ogarnoł wszystko razem z wysłaniem listu naliczeniem kary itd... Zajmie im to co najmniej z tydzień może dłużej (pewnie ta druga opcija). Chyba że twój kolega miał naprawde ogromnego pecha lub wypełniał ten formularz z uporem maniaka nawet jeśli nie działał i ktoś osobićie sie tym zainteresował. I też pewnie wszycy nie dostana kary

Opublikowano

ale wy ludzie jesteście naiwni, gimbusy was straszą, że musicie coś zapłacić, a post nr. to troll. (następny o zapłacie 50 euro również - multi konto. ;))

Opublikowano

ja doładowałem tylko za 10 euro czyli 50zł . Do 250zł nie następuje kara jedynie ban albo usuną wam RP czy to co kupiliście . Wiecie ile osób z tego skorzystało i dalej to robią ?? omg na pewno zrobią porządek z tymi co okradli na 500 euro itd .

@PS - a np . pomyślmy ktoś tak zrobił i kupił nam RP my też mamy być karani pff ...

@KOLEJNY PS2 - pytałem wuja powiedział ,że pod żaden z tych pkt. się nie włączamy tylko pod ten jeden ale nie grozi nam :

kara pieniężna jeżeli nie przekroczy ktoś 250zł

chodzenie po sądach

Jedynie to ban i usunecie RP . nie będą tysiąca kilku osób szukać omg .

Straszą was . Po prostu nie wolno wam tego rozszerzać i mówić innym i to mieć w nosie . koniec

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

Spoko gimbuski, nie dorwą się do was bo im się nie będzie chcialo do tysięcy ludzi (nie tylko z Polski) zwoływać rozpraw sądowych.

Tak czy inaczej, gdyby to zrobili to by było zajebiście :)

Opublikowano

2up jak już będą karali na poważnie nie bedą banowali na konta bo pewnie 95% wysyłało sobie rp z noob kont.Po prostu sprawdza ip i z twój wuja ma racje :) kary do 250 sąd od wyzszej sumy przynajmniej w polsce

1up pisałem już czemu spraw nie będzie i dlaczego mogą być kary

Opublikowano

Ci co piszą że im nie wchodziło niech się zastanowią dlaczego bo może konta hajsu nie miały bo może nie mogły się wklepać zobaczcie że jak wkelpać wszystkie numery one są tak jakby prawdziwe -.-

Opublikowano

Skoro tak się boicie sądów, banów etc. to napiszcie do supportu, że znaleźliście bug na RP, opiszcie jak działa, a potem napiszcie, że chcecie, aby wszystkie zakupione przedmioty z tego bugu zostały usunięte raz na zawsze, bo nie chcecie mieć żadnym problemów.

2QBkjd.jpg

Osiągnięcia:

ESL 3on3:
# 2nd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #106 (21.08.14)
# 3rd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 August Month Final (28.08.14)
# 2nd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #107 (04.09.14)
# 2nd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #109 (18.09.14)
# 4th Place LoL Go4LoL Poland 3on3 September Month Final (2.09.14)
# 3rd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #111 (07.10.14)
# 1st Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #112 (14.10.14)
# 3rd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #113 (21.10.14)

VoidLeague 3on3:
# 1st Place VoidLeague 3on3 TT #30 East (30.08.14)
# 1st Place VoidLeague 3on3 TT #31 East (06.09.14)
# 2nd Place VoidLeague 3on3 TT #32 East (13.09.14)
# 4th Place VoidLeague 3on3 TT #33 East (20.09.14)
# 1st Place VoidLeague 3on3 TT #34 East (27.09.14)
# 3rd Place VoidLeague 3on3 TT #35 East (04.10.2014)
# 2nd Place VoidLeague 3on3 TT #36 East (11.10.14)

ESCsportcup 3on3:
# 1st Place ESC Cup4Fun #4 (21.09.14)
# 1st Place ESC Cup4Fun3on3 #6 (19.10.14)

Opublikowano

Można wiedzieć o jaki bug chodzi? ;)

Nie jestem w temacie.

Opublikowano

Aż nie wierzyłem gdy dostałem e-mail od riotu:D

Dobrze że poinformowali mnie o nadchodzącej przecenie skinów...

League of Legends

Opublikowano

Hah , taki wał . Kumpel sobie doładował konto na kilka tyś RP . Dostał Perma i przyszedl mail o zapłate 70euro .

najlepsze że w prezencie zaczął zakupywać Mi kilka skórek i postaci które należą już do mnie i wątpie aby Riot sie o tym dowiedział .

Kara sądowa ? Bitch please . Narobią sobie tylko wstydu że przez ich luki i bugi w grze muszą do takich działań się posunąć .

Za Tydzień będzie wszystko happy gówno Im zrobią , Tylko konta pokasują . ; )

Opublikowano

Hah , taki wał . Kumpel sobie doładował konto na kilka tyś RP . Dostał Perma i przyszedl mail o zapłate 70euro .

najlepsze że w prezencie zaczął zakupywać Mi kilka skórek i postaci które należą już do mnie i wątpie aby Riot sie o tym dowiedział .

Kara sądowa ? Bitch please . Narobią sobie tylko wstydu że przez ich luki i bugi w grze muszą do takich działań się posunąć .

Za Tydzień będzie wszystko happy gówno Im zrobią , Tylko konta pokasują . ; )

To daj zdjęcie, bo pier*olić to ja też moge...

Opublikowano

Zgodnie z prośbami i pytaniami na PW, jak i w temacie, skontaktowałem się z 'zaufaną' osobą z supportu :)

Psst, nie bierzcie pod uwagę pierwszej odpowiedzi, zadałem pytanie odnośnie PBE.

1trr3x.jpg

Myślę, że to Wam wystarczy, unikając dalszych pytań, to był bug Riotu, gdyż PayPal sam w sobie nie posiadał owego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...