Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przestroga dla tych co użyli buga RP

KarolekQ

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 110
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

2Up ty naprawde nic nie rozumiesz.. latał po neostradzie? Wystarczy chociażby jeden telefon zamiana danymi wysłanie paru plików i riot ma wszystko.Po 2 tak uważam że może tak zrobić jeśli teraz odpuszczą to gracze zauważa że takie coś jest bezkarne więc będa tak robić ciągle. Wogóle ludzie ogarnijcie troche ten temat i dopiero o nim gadajcie technika poszła do przodu może pare lat temu riot nie robił by tak "I myślisz że riot będzie latał po jakiś neostradach i netiach żeby gonić 12-letnich banditos?" ale teraz internet jest wszędzie

Opublikowano

Bullshit,

Autor wyssał te dane z palca,

Skontaktowałem się jeszcze wczoraj z kumplem, podobne sytuacja była ostatnio na serwisie PPA, wszystkie środki zostały cofnięte, natomiast konto zostało zablokowane do czasu uregulowania wpłaty.

Skąd 50 euro? Tylko zastraszacze podają takie sumy, jeżeli doładowałeś Rioty za maksimum 20 euro, to NIE MAJĄ PRAWA wnosić o kaucję w wysokości większej, niżeli kwota tj. 'pozwania', skoro jeszcze gościu 'potwierdzał' te info multi kontem, to sorry bardzo, ale temat odpinam (Podepnę, o ile ktoś da dowód).

Opublikowano

Jak był bug z holenderskim bankiem to poleciały bany, a nikt nie miał wezwania do sądu, więc czemu teraz miałoby być inaczej?

Opublikowano

Xare teraz może być inaczej bo jak wyżej pisałem jest to druga sytułacja z rzędu jeśli riot teraz odpuści to okaże sie że riot jest tzw frajerem.Ludzie pomyśla oszukaliśmy raz kara wręcz śmieszna to czemu by nie robić tego więcej.Co nam sie stanie riot zbanuje nam noob konta? pfff.Oszusci poczuja sie bezkarnie i będzie coraz więcej tego typu akcij, a wkońcu gra jest f2play rp to jedyne na czym riot zarabia. Myślisz ze tak łatwo dadzia sie wydymac na swoje jedyne zródło przychodów? A tak nawiasem mówiąc pewnie lekkie kary będą pewnie za 20eur lub mniej bo to jeszcze można uznać jako przypadek/sprawdzenie cokolwiek coś sie wymyśli polak potrafi :).Ale za kilkuktorne wykorzystanie tego buga jako świadoma tego osoba to nie zdiwie sie jeśli kary będą nawet wyższe niż napisane w tym temacie

Opublikowano

Autor tematu rozwalił mnie dostaną bany tylko CI którzy nie ładowali wcześniej kasy na rp.

zakaz umieszczania linków wychodzących

Opublikowano

riot nie ma prawa prosic nas o +50 euro za kare, a na droge sadowa raczej nie wkrocza bo wiecej by za to zaplacili niz by zyskali

Opublikowano

2Up a moge wiedzieć czemu bo strasznie mnie to ciekawi

1Up 50 euro może nie pewnie będzie to zależne od tego ile kto ukradł np 1 odwołanie przelewu i zajęcie sie sprawą może kosztować powiedzmy 5 eur jeśl ktoś jest takim idiotą że zrobił sobie 30 k rp to wyjdzie a razy 20 eur + xa razy 5 eur

Opublikowano

Słuchajcie ten koleś to fejk niczym nie podparł się nawet.

Reasumując bug dalej działa i działać będzie tylko po prostu trzeba mieć farta aby sobie załadować wczoraj o 2-3 w nocy udało mi się raz na 30 wypełnień .

Zauważcie żę konta raz proszą o dodanie karty raz o co innego żeby to nie było w ten sposób że ładowaliśmy hajs na niemieckich prawdziwych danych :s wykradzionych przez hakerów

Opublikowano

a ja mam pytanie czy dostał już ktoś maila w którym było napisane, że trzeba płacic te 50euro kary ?

//Sygnatura niezgodna z regulaminem

Opublikowano

HAHAHAHAHAHAAH!!!111

ALE BEKE MAM Z WAS. :D

Czekajcie Ci co bugowali na bany. Bardzo dobrze Wam cheatrzy. Jesteście jednym chłamem żeby okradać gre, w dodatku darmową.

Ciekawie ile płaczków się znajdzie, lub nie spłacajcie tego 300zł (70euro), i powitacie list w skrzynce z odsetkami. BARDZO DOBRZE WAM...

Opublikowano

Właściwie, to jak już dostaniemy takie pisma to może napiszmy prośbę o to by sprawy odbyły się jednocześnie na jednej sali, spotkamy się zrobimy kilka fotek? Bo chciałbym mieć jakąś z użytkownikami MPCforum. Co wy na to?

Sygnatura.

Opublikowano

@up I powiesisz sobie fotkę z użytkownikami MPC na ścianie przy łóżku żeby zawsze przypominać sobie sprawę ^^

@top Powie ktoś o co chodziło z tym bugiem ? Nie jestem w temacie :(

Opublikowano

Ta i poprośmy o wspólną cele i będziemy myśleć o tym jak było wpsaniale w wirtualnym świecie i jak można jeszcze więcej za to posiedzieć :D

Opublikowano

Znów 3up ty myślisz że wogóle będzie wezwanie do sądu? Preciez tutaj nie jest potrzebna sprawa... Riot ma dowody po co robić sprawe? co najwyżej rachunek za rp + jakaś tam kara przyjdzie w liście i nic więcej. Tak samo policja nie będzie sie w to mieszać po prostu riot wyśle rachunek za to co TY kupiłeś. Jeśli nie mieszkasz sam i internet nie jest na ciebie, to rachunek przyjdzie na ojca/matke/babcie tą osoba na która założony jest internet, nie możecie sie pogodzić z tym że każde przestępstwo internetowe w którą wchodze dość duże pieniadze aktulanie jest normalnym przestępstwem? Po 2 nie musicie sie bać jakich konsekwencij prawnych bo z tym naprawde jest za dużo roboty po prostu muiscie zapłacić za co co WY kupiliscie

Opublikowano

@up tak jak byś w moim poście nie czuł irionii, czuję ja,

powtarzam pytanie czy dostał już ktoś jakiegoś maila od nich o tej zapłacie?

Opublikowano

Najlepiej by bylo jakby pobanowali wszystkich ktorzy tego uzyli oraz kazali uregulowac nalezna ukradziona sume. Jak juz sie takie rzeczy robi to sie trzeba ludziki troche na tym znac. Kazdy kto to zrobil jest chujowym zlodziejem, bo prawdziwy zlodziej podejmuje przynajmiej ryzyko a wam to moga jedynie konta istniejace w grze poblokowac....

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Czyli że nie będę miał zdjęcia z użytkownikami MPC? Fakkk ;/ Nie no, myślę że jak będzie jakiś przypał to myślcie o tym że to nie wy jedyni :) A tak po za tym, to Riot musiał by specjalnie przyjechać do Polski/Niemiec/Rusków/xxx kto tego używał żeby na tych sprawach być. Wiecie jak zrobić, żeby szansa na przypał była mniejsza? Upowszechnić ten "bug" żeby był na masakryczną skale i się riotowi odechce :D

Pisze z telefonu bo jestem na sali sądowej i czekam na wyrok.

Sygnatura.

Opublikowano

Zerv za przeproszeniem jaką ty szkołe ukończyłeś? A tak riot nie będzie przyjeżdzał bo wkońcu riot to jedna osoba... Ach nie czekaj tam pracuje pareset osób o ile nie więcej ale napewno dla tej sumy liczonej pewnie w takich pieniadzach których ty na oczy nie widziałeś na pewno sie nie zainteresuje tylko pozwoli sie rznąc na duża kase.Po 2 riot sie tym nie będzie zajmował :) zatrudni kogoś do tego.Tak nawiasem mówiąc inteligencja niektórych osób mnie powala chyba tylko jeden post był na temat a mianowicie

post użytkownika

Digitious

Riot nie może wziaść sobie tych 50 eur za nic ale pewnie za coś kara będzie

Opublikowano

Bug już nie działa :)

Bany będą leciały na konta z którego zakupione zostały RP i to na pewno nie wszystkim a jakiś %. Dobrze, ze z innego konta to zrobiłem.

Ci co kupowali RP wcześniej w większych ilościach, może RIot im odpuści ale nic nie powie, bo to nadal są pieniązki, że ktoś może ejszcze później znowu kupować.

Opublikowano

Płacie miliony nie dość, że gra darmowa to jeszcze kradną .Życzę wam złego :D

Oczywiście ludzie to wasza wina trzeba myśleć głową a nie tylko o będę miał RP ale co z tego jak i tak poniesiemy jakieś konsekwencję.

Nie ma niczego za darmo :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...