Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Revoir.pl

Alkoholic

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobra, za 2 godziny będzie Zapowiedź z serwera :D Taka mała

Renderuję filmik już.

SagariS-WP

80356030537479157083.jpg

• Odpowiedzi 481
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dobra, za 2 godziny będzie Zapowiedź z serwera :D Taka mała

Renderuję filmik już.

Ty to chyba ostro się nudzisz, jak przeglądam prezentacje serwerów, w każdej piszesz w **** i jeszcze więcej postów, widać zaangażowanie i dużo czasu - DOBRE ;)

co do Revoira jutro w godzinach wieczornych będzie forum + teamspeak3

Opublikowano

Serwer naprawdę godny uwagi. Sam dostałem jakże wspaniałej i potężnej erekcji, kiedy zaspany i zmęczony życiem wszedłem na mpc forum i ujrzałem tę oto wyj***** zapowiedź, dzieło stworzone przez jakże inteligentnego [HA]Noreste i jego wspaniały team, którego zajebistość świeci niczym słońce, niestety nie tak potężnie jak moja.

http://www.youtube.com/user/MangerxMetin2?feature=mhee Zapraszam na mój kanał youtube.
Opublikowano

Serwer naprawdę godny uwagi. Sam dostałem jakże wspaniałej i potężnej erekcji, kiedy zaspany i zmęczony życiem wszedłem na mpc forum i ujrzałem tę oto wyj***** zapowiedź, dzieło stworzone przez jakże inteligentnego [HA]Noreste i jego wspaniały team, którego zajebistość świeci niczym słońce, niestety nie tak potężnie jak moja.

Kto zrobił zapowiedź ten zrobił ^^. Dobry wierszyczek :D:D

Zapraszajcie znajomych, reklamujcie o nas :). Jeśli czegoś nie ma w zapowiedzi a chcecie bardzo poznać jak to jest, to piszcie na pewno wam opiszemy :)

Opublikowano

@Shaveki

Nie, skille wchodzą na 17 pkt na poziom G revoir jest serwerem medium, dlatego wyeliminowaliśmy księgi umiejętności.

Opublikowano

Polecam serwer. Pamiętam jeszcze pierwszego Revoira na hamachi :). Sam nawet zagram :D.

"Kiedy nie chcesz - szukasz powodów. Gdy chcesz - szukasz sposobów"

Opublikowano

Co do grafiki to tam wiesz, takie coś zrobiłem co umiałem :P. Przecież tu nie chodzi o najładniejszą zapowiedź tylko to , co znajduje się na serwerze, nie prawda?

Właśnie większość osób kieruje się tym jak zrobiona jest prezentacja.; )

Serwer zapowiada się naprawdę dobrze i chyba sama sprawdzę jak będzie; D

229401491222156497913.gif

Opublikowano

Jeżeli chodzi o rekrutacje to będę rekrutował 2 osoby na stanowisko Moderatora Forum oraz Team Speak Admina.

Ale te sprawy załatwimy na forum. Co do gry mogę was zapewnić ,że grało będzie się znakomicie i postaramy się stworzyć wam dogodne warunki do zdobywania leveli oraz przyjemną atmosferę na serwerze.

Opublikowano

Hajda , zajebista wypowiedź i tak trzymajta.

PS:Zaraz będzie mała zapowiedź z serwa. :)

Czy to będzie video zapowiedź serwera? Jeżeli tak czekamy na nią z niecierpliwością.

Opublikowano

Powiem tak serwer bardzo ciekawy bardzo dobrze sie prezentuje ale wszystko okaże sie przy starcie.

Co do systemu petów które widze na prezentuacji jesli macie linijke do wpisywania pkt statystyk przy petach polecam dokonac zmiany na przycisk ponieważ po wpisaniu słowa "nan" w pole w którym podaje sie pkt pet sie buguje i postac moze zadawac bardzo duze obrażenia jesli ma przywołanego zbugowanego peta.

33748387117269464751.png

Opublikowano

Pytanie moje jest takie . Czyli ten serwer będzie nawiązywał do Polskiego globala z Metin2 ? Czy bd masa nowości ?

oDYVDfv.gif
Opublikowano

Gdy nie wypali T... to na pewno wbije tutaj. Aczkolwiek nie przepadam za serwerami gdzie są te skrzynie ucznia itd :f

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...