Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki hosting jest najlepszy pod serwer z modami ?

Smak1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mineserv dobry? Wolne zarty lagi i lag

polecam fiberhost.pl mają dobre maszyny wiec kazdego moda Ci pociagnie i to nie jednego

Nie reklamujemy serwerów w sygnaturach + gif OFF.

Opublikowano

Witam Smak1,

Czym się trzeba kierować przed wyborem odpowiedniego hostingu? Należy zadać sobie kilka pytań:

1. Na jakich serwerach dedykowanych uruchomią mój serwer Minecrafta?

2. Czy to Firma legalna ( Zarejestrowana )?

3. Czy będę miał kontakt z właścicielem? Czy to firma nie na babcie, ciocie, wujka, sąsiada?

4. Od jak dawna jest w branży game hostingowej?

5. Jakie posiadają opinie odnośnie swoich usług?

Ad 1.

Firmy nie mające nic do ukrycia udostępniają dane swoich serwerów dedykowanych. Rzeczą najważniejszą do dysk SSD oraz wysoki Uptime Naszego serwera. Odnośnie pakietu czy Lokalizacji możesz zrobić to Sam korzystając z np: http://cqcounter.com/whois/ . Uwagę zwracamy na "Host", które może lecz nie musi zdradzić Nam wybrany pakiet. Czy to ovh czy kimsufi, czy ATM czy ATM ECO( IP 31.), itd itp. DC jest sporo, więc jest w czym wybierać. Jednak pakiet - pakietowi nie równy.

Ad 2,3,4

Każda firma ma obowiązek udostępnić swoje dane. Czy są fałszywe? Czy firma nie zawieszona? Czy założona na kogoś kto nie będzie miał ze Mną kontaktu? Od jak dawna działają? Wszystko sprawdzimy na stronie GUSu podając czy to NIP czy to REGON - http://www.stat.gov.pl/regon/

Ad 5.

Opinie większości firm znajdziemy na forach typowo game hostingowych czy to GHT czy ITBETA. Na tych forach mamy kontakt z przedstawicielami firmy.

Polecam www.disCONNECT.pl . Serwer Testowy za darmo.

www.disCONNECT.pl - Z nami Cię nie rozłączy

//nieregulaminowa sygnatura - reklama hostingu

//BR3ND

Opublikowano

Z modyfikacjami jedynie testowałem fiberhost.pl i ownserver.pl ale ja ci polecam na mody ownserver.pl tam miałem serwer na modach 20slot ;)

585571426179277855228.png

• 1 rok później...
Opublikowano

mineserv? craftserve? -.- Jeśli chcesz mieć server 40 slot za 80 zł/mc to proszę bardzo :P Lepiej wejdź na lvlup.pro i sprawdz oferte :D Zadnego limitu slotów wybierasz ilosć ramu (pod mody to minimum 2 gb) wgrywasz silnik pod mody który mozesz wybrac z rozwijanej listy lub wgrać ręcznie wrzucasz mody i server gotowy :P Gorąco polecam :) Ps. Server 1 GB kosztuje 16 zł na miesiąc :D  

Opublikowano

mineserv? craftserve? -.- Jeśli chcesz mieć server 40 slot za 80 zł/mc to proszę bardzo :P Lepiej wejdź na lvlup.pro i sprawdz oferte :D Zadnego limitu slotów wybierasz ilosć ramu (pod mody to minimum 2 gb) wgrywasz silnik pod mody który mozesz wybrac z rozwijanej listy lub wgrać ręcznie wrzucasz mody i server gotowy :P Gorąco polecam :) Ps. Server 1 GB kosztuje 16 zł na miesiąc :D

Patrz na datę ;)

Do tego czasu autor na pewno otrzymał pomoc.

Opublikowano

Napisałem jedyny hosting któremu można zaufać. Taki fiberhost to same dzieciaki a inne są mniej znane więc pukawka lub mineserv zostaje.Na mineserv podobno lagi wiec ja ufam tylko pukawce.

Opublikowano

Ale wykop. Jakiś archeolog czy co?

Maxcraft.pl to możliwość wgrania własnego silnika np forge, najniższe ceny, profesjonalna pomoc już do 10:00 rano!
Mamy 10 lat doświadczenia najniższe ceny, profesjonalny i intuicyjny panel.
Do tego: ochrona przed ddos , aż 31 dni w miesiącu (to 12 dni w roku za darmo) , itemshop w domenie itemshop.pl, najlepsze stawki sms, płatności Paysafecard, hosting www, Dynmapa, konsola serwera w czasie rzeczywistym,

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...