Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[JailMod] [1.4.6/1.4.7] [SuperWorld.PL] [RocketServers.eu] [130 SLOTÓW] [ZAPRASZAMY]

AwPe

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 110
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

miła administracja i gracze :) polecam grę na tym serwerze chociażby z powodu atmosfery która tam panuje :D wszyscy chętni do pomocy ;)

Opublikowano

Nie daję muta bez przyczyny :)) Niektórzy ludzie nie potrafią zrozumieć jak działa ten świat

Nie daję muta bez przyczyny :)) Niektórzy ludzie nie potrafią zrozumieć jak działa ten świat

Za co dałeś w takim razie :) Nic nie napisałem wiec ogarnij się

eJwLTs3LS_QuSszMS-TiCq7Kz87O5_LNzEtNLkpMK-FyLkpNLUgtKuYyNAAhI1NTLgMAuHIPfQ~~.png
Opublikowano

Serwer jest zajebisty i co raz więcej ludzio na nim gra, przeprowadzanych jest wiele zmian, między innymi wyczyszczenie starych cel które kiedyś należały do graczy którzy już nie grają :P są robione rynki a tak że sklepy, serwer jednym słowem się rozwija, Zapraszam!!!

Opublikowano

Serwer fajny tak jak pisałem :3.

Dziś prawie do jaila trafiłem za nie legalny sklep ; o...

POOOOOOOOOOOLECAM :D.

Dziś było 20-25 ludzi na serwie więc jest dobrze :p

a0cw13.png

Opublikowano

Serwer przyjemny, miła atmosfera oraz dobrzy gracze. Jak na razie jestem w 100% zadowolony.

p.s:. suzz przestań się bawić lawą.

Opublikowano

Serdecznie zapraszamy :
Dziś dorobiłem :

- /warp stolowka - Publiczna Stolowka dla Graczy

- /warp rynek - Czarny Rynek [W czasie prac]

- /warp event - EVENT DZIŚ [tj. 22/02/2013 o godzinie : 18:15]

- Trwają ciągłe prace nad Kopalnia3 .

- Trwa nabór na Strażnika.

ZAPRASZAMY !

Opublikowano

1. Wiek: 17
2. Obycie z komendami:9.99/10
3. Dlaczego ty: Jesteem ogarnięta, lubie pilnować graczy przed uzywaniem miecza oraz pomgać im w trudnych sprawach na serwerze lub problemami z grą.

4. Staż z minecraftem: od alpha 1.3
5. Staż z serwerami: od początku
6. Czy byłeś już administratorem jakiegoś serwera: Bylam na 25 serwerach aktualnie jestem na 5 ponieważ dawne wersje serwerów które istniały na wersji minecrafta 1.7.3 już niestety nie istnieją.
7. Na ilu serwerach grałeś: noo na około 124 licząc od samego początku mojego czasu spedzonego na grze w minecrafta. Aktualnie gram na 6 włącznie z tym.
8. Kontakt : skype ola.wojtal

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...