Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[JailMod] [1.4.6/1.4.7] [SuperWorld.PL] [RocketServers.eu] [130 SLOTÓW] [ZAPRASZAMY]

AwPe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

f4a559413daa5.png

~~~[ IP:rocketservers.eu:20012 ]~~~

Mam dla Was nowy serwer RocketServers typu Jail!

Na samym początku gry dowiadujesz się, że jesteś więźniem pracujących na potrzeby kraju.

Z racji tego, że jesteś świeżo skazany to na początek otrzymujesz dość proste zadanie : kopanie drewna i kamienia ( Sektor A )

Potem, kiedy już zbierzesz wystarczającą ilość pieniędzy, możesz wykupić przejście do następnego sektoru, gdzie surowce są lepiej płatne. Każdy następny sektor przybliża ciebie do wyjścia na wolność. Gdy wyjdziesz już na wolność czyli zdobędziesz rangę RealPrisoner możesz kontynuować grę na mapie FreeBuild lub Survival !

nk4t0kgrgkk7.png

Podanie na moderatora WŁĄCZONE!!

Zostaw podanie w poście :D

----Wzór----

1. Wiek:
2. Obycie z komendami:
3. Dlaczego ty:
4. Staż z minecraftem:
5. Staż z serwerami:
6. Czy byłeś już administratorem jakiegoś serwera:
7. Na ilu serwerach grałeś:
8. Kontakt :

----Wzór----
Informacje.png

strzalka.gifTYP:JailMod

strzalka.gifSloty:130

strzalka.gifIP:rocketservers.eu:20012

strzalka.gifPotwory:Nie

strzalka.gifZwierzęta:Nie

strzalka.gifPvP:Tak

strzalka.gifPremium:Nie

strzalka.gifNether:Nie

strzalka.gifBialaLista:Nie

pluginy.png
Wszystkie potrzebne pluginy do funkcjonowania Jaila.

Administracja.png
Właściciel : SuzzOwnage
Administrator : AwPe

InformacjeDOT.png

Filmik jest tylko i wyłącznie prezentacją serwera. Nie ma na celu reklamowania kanału.

"Z pamiętnika więźnia #10052"

"...Zostałem strącony z wojskowego helikoptera w to miejsce. Trafiłem do więzienia. Na miejscu nie dostałem nawet dodatkowego ubrania roboczego. Miałem iść tak jak tam trafiłem. Z tablic informacyjnych dowiedziałem się, że muszę przejść przez paręnaście sektorów, aby w wyjść na wolność. Praca na rzecz Państwa to coś co naprawdę nie lubiłem. Inne tablice informacyjne rysowały mi delikatnie plan całego budynku. Tutaj mogę odnaleźć swoją cele, tam mogę dostać swój przydział jedzenia... Nie podobało mi się to miejsce! Mus to mus. Poszedłem do pierwszego sektora, gdzie miałem możliwość kopania. Magiczna brama blokowała mi przejście dalej. (...) Zrobiłem kilof i poszedłem kopać swoje pierwsze surowce. (...) Po paru dniach czuję, że każdy kolejny wykopany przeze mnie blok przybliża mnie do wolności. WOLNOŚCI PRZYBYWAM ! (...) Jestem aktualnie w nowej celi kupionej za zarobione pieniądze ze sprzedaży gliny i szkła. Ludzie nie traktują mnie już za skazańca, lecz za równego sobie. Zaczęło mi się tu podobać. Mamy wspólny cel. Przetrwać i wydostać się na wolność !"

!! Serdecznie Zapraszamy :-) !!

• Odpowiedzi 110
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

:))) Aktualnie się rozwijamy :)) Wszystko jest na razie na dobrej drodze :D @H_Brunner fajnie że wybrałeś nasz serwer ;) Powodzenia!

Opublikowano

@up na chuja to tu wrzucasz ?Nie umiesz sam zzyskać graczy ? widać już, że jak zzyskujesz tak graczy to chuja ci tam grają....

Opublikowano

Zapraszam na serwer! Wieczny gracz Kredka :D

Ogólnie mam nadzieję iż będzie znów duuuuuuużo ludzi na serwerze bo nie ma z kim teraz rozmawiać... ;(

Opublikowano

Dokładnie...bez sensu te reklamy są :) Ale no cóż bywa :D Ktoś ma jeszcze jakieś pytanka odnoszące się do działania serwera?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...