Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Tuor.pl

NlSMO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/555247-lexaliapl-dedykbeta/page-2

Wasz kochany Admin Serwer jednym słowem ma przejebane na całej lini za to co robił z serwerami (słabszymi)

ten link wam pokaże wszystko co

DenVer™-ProBoszcz robił poczytaj sobie posty które pisałeś może teraz dotrze to do cb i zrozumiesz ze twoje serwery nigdy nie wystartuja możesz mieć nawet zabezpeiczenia za 1000zł ale i to ci nie pomoże
  • Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hahah ja nie wiedziałem dzięki że mi to uświadomiłeś ;]

Pamiętasz jak ty Atakowałeś Serwery Mickeja ? teraz wiesz jaki to ból jak komuś ktoś serwer zniszczy

Zmieniam zdanie co do serwer ProBoszcz to skurwysyn jak ich mało SAM ATAKOWAŁ SERWERY A TERAZ MASZ ŻALE nie zapomnieli o tobie : )

Dobra jeżeli to jest ProBoszcz to lepiej że się przyznał bo pamiętajcie :

Lepsza jest chujowa prawda niż zjebane kłamstwo....

ogółem też jestem zaskoczony tą informacją bo dokładnie wiem co kiedyś robił ale widać że się stara.

Opublikowano

o_O no to teraz

http://www.mpcforum.pl/topic/555247-lexaliapl-dedykbeta/page-2

Wasz kochany Admin Serwer jednym słowem ma przejebane na całej lini za to co robił z serwerami (słabszymi)

ten link wam pokaże wszystko co

DenVer™-ProBoszcz robił poczytaj sobie posty które pisałeś może teraz dotrze to do cb i zrozumiesz ze twoje serwery nigdy nie wystartuja możesz mieć nawet zabezpeiczenia za 1000zł ale i to ci nie pomoże

o_O no to teraz się zdziwiłem,wcześniej nie miałem pojęcia o czym mówicie ale teraz to nawet nie wiem co myśleć...

Szczerze to też bym mu nie dał wystartować z tym serwerem gdyby tak wypisywał pod moim serwerem ;/

Tępić takich.

ronaldinho_and_messi_by_xiced-d5g50vg.pn

Fajny pościk Co ? Aż się prosi o Like !

Opublikowano

ten typ ma przejebany u 70% Prywatnych serwerów i nikt z dobrych Informatyków się nie podejmie zabezpieczenia tego gówna

możecie sobie odpuścić czekanie na serwer bo to coś nie wystartuje nigdy

DenVer™ jesteś takim pro elo elo hackerem a nawet nie potrafisz zabezpieczyć maszyny całą prawda wyszła na jaw jebany pedale

a co do 360™ to nic nie mam ale lepiej wywal go z Teamu bo to się odbije na twojej reputacji i serwerze :)

Opublikowano

ten typ ma przejebany u 70% Prywatnych serwerów i nikt z dobrych Informatyków się nie podejmie zabezpieczenia tego gówna

możecie sobie odpuścić czekanie na serwer bo to coś nie wystartuje nigdy

DenVer™ jesteś takim pro elo elo hackerem a nawet nie potrafisz zabezpieczyć maszyny całą prawda wyszła na jaw jebany pedale

a co do 360™ to nic nie mam ale lepiej wywal go z Teamu bo to się odbije na twojej reputacji i serwerze :)

Ja początkowo byłem pomocnikiem przy tym projekcie, nie miałem możliwośći współpracy z ProBoszczem nie znałem jego przeszłości, więc proszę nie odbijać się za to na mnie.

Dołączyłem do teamu 2 dni przed jego startem. Nie szukałem przeszłosci tego człowieka, nie wiedziałem, że to ProBoszcz bo mnie to nie interesowało.

Możecie mi wierzyć, bądź nie ale nie znałem przeszłości tego człowieka.

Trwa narada teamu na temat o to tego osobnika, bardzo niepodoba mi się jego przeszłość.

Nie chcemy mieć potencjalnych wrogów, ta samo z naszej strony żaden serwer nie zostanie nawet w najmniejszym stopniu tknięty.

Nie jestem typem destruktora, więc musimy znaleść racjonalne wyjście z tej sytuacji.

Niebawem podam dokładne informację z naszej narady.

Nie chcę aby nasz serwer powstawał po trupach innych bo nigdy tego nie robiłem , nigdy nie byłem i niegdy nie będę za takimi rozwiązaniami.

Pozdrawiam 360tm.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Ja początkowo byłem pomocnikiem przy tym projekcie, nie miałem możliwośći współpracy z ProBoszczem nie znałem jego przeszłości, więc proszę nie odbijać się za to na mnie.

Dołączyłem do teamu 2 dni przed jego startem. Nie szukałem przeszłosci tego człowieka, nie wiedziałem, że to ProBoszcz bo mnie to nie interesowało.

Trwa narada teamu na temat o to tego osobnika, bardzo niepodoba mi się jego przeszłość.

No naradzajcie się tam ale szczerze mówiąc to niema o czym rozmawiać ja tam bym go wy***** na zbity pysk,nie wybaczam takim ale to wasz serwer i wy tu decydujecie.

Ps.Będzie musiał dużo pracować na poprawienie swej reputacji.

Enjoy !

ronaldinho_and_messi_by_xiced-d5g50vg.pn

Fajny pościk Co ? Aż się prosi o Like !

Opublikowano

Serwer postawiony na gotowcach:

1.Bronie podstawowe+ jakies dodane w patchu "bronie" .eix,epk (dla tych ktorzy chca sb wyciagnac)

2.Zbroje w patchu "evil".eix,epk (dla tych ktorzy chca wyciagnac)

3.Bizuteria rowniez w patchu

4.Kostiumy: rowniez w patchu

5.Mapy z Metin2Beta w patchu

6.Moby z metin2 Beta w Patchu

Do tego wszystkiego Client nie zabezpieczony kazdy plik mozna spokojnie wypakowac.

Jak na takich znawcow typu NISMO,360tm bardzo slaba zapowiedz :D

Coz gracze bd sie zachwycac :D

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

Opublikowano

Serwer postawiony na gotowcach:

1.Bronie podstawowe+ jakies dodane w patchu "bronie" .eix,epk (dla tych ktorzy chca sb wyciagnac)

2.Zbroje w patchu "evil".eix,epk (dla tych ktorzy chca wyciagnac)

3.Bizuteria rowniez w patchu

4.Kostiumy: rowniez w patchu

5.Mapy z Metin2Beta w patchu

6.Moby z metin2 Beta w Patchu

Do tego wszystkiego Client nie zabezpieczony kazdy plik mozna spokojnie wypakowac.

Jak na takich znawcow typu NISMO,360tm bardzo slaba zapowiedz :D

Coz gracze bd sie zachwycac :D

Dołączając do teamu tego serwera client był już skończony i zuploadowany. Nie miałem nic do gadania więc mnie w to nie pakauj xD.

Powiem tak albo on zniknie z teamu, albo ja. Lecz z nastawienia teamu widzę, że chyba mnie tak szybko wolno nie puszczą :).

Jeżeli obejme stanowisko głównego wykonawcy, bądźcie przekonani, że ten człowiek poleci szybciej niż zajęło mi napisanie tego posta.

Regulamin sygnatur

Opublikowano

360 ale wiesz, że za blędy trzeba placić :) ?

Na waszym miejscu pisalbym do każdego Administratora innego serwera udzielajacego się w tej zapowiedzi z prośbą o rozmowę i z nadzieją na dalszą wspólpracę. Narobiliscie sobie wrogów a teraz musicie to wziąć na klatę .

pLykmAn.jpg.b918ff0177c9a4548be06757b656

Opublikowano

Nie rozmię jednego ...

Proboszcz aka Querto chu wie co . . . bawił się słabszymi serwerami itp, a swojego nie umie dobrze zrobić ?

Teraz role się odwróciły :> querto aka proboszcz jest tutaj słabszy.

Opublikowano

360 ale wiesz, że za blędy trzeba placić :) ?

Na waszym miejscu pisalbym do każdego Administratora innego serwera udzielajacego się w tej zapowiedzi z prośbą o rozmowę i z nadzieją na dalszą wspólpracę. Narobiliscie sobie wrogów a teraz musicie to wziąć na klatę .

Jestem tego świadomy, gdybym wiedział od samego początku kim jest ta osoba, wogóle nie podjął bym się tego projektu.

Teraz nie pozwolę sobie zrezygnować ze względu na tak dużą ilość graczy czeających.

Poprsotu nie lubie owijać w bawełnę, zawsze byłem lojalny i uczciwy i chcę aby tak pozostało do końca mojej kariery z serwerami mt2 i mpcforum.

Sporo osób mnie zna od tej strony i wie, że jak coś zaczynam to ciągne to do końca. ProBoszcz popełnł kardynalny błąd i za to poniesie konsekwencję.

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Bo tacy ludzie jak Proboszcz sa tylko mocni w gebie ; ( a jak przychodzi co do czego to sie wypie na plecy i udaje zolwia : (

Zabawny z ciebie koles 360 ..

Oprocz tego ze jestes nonejm to jeszcze probojesz kite wkrecac ze nie wiedziales ze proboszcz byl w team ? to szkoda ze od niego mieliscie wszystkie stronki , fanpage + nawet pliki pewnie sa jego gdyby serwer dluzej postal to pewnie bym sprawdzil : (

Opublikowano

@up Dołączyłem do teamu 2 dni przed startem, był pod nickiem DraVen, nie znałem przeszłosci ProBoszcza więc skąd mogłem wiedzieć.

Ze sponsorem ustaliliśmy, że od dzisaj kończy się jego przygoda z Tuorem :)

Po bardzo burzliwej konferencji członków teamu i sponsora doszliśmy do paru wniosków.

ProBoszcz aka DenVer z dzisiejszym dniem i godziną 14:50 nie jest członkiem naszego teamu.

-Jest on dobrym techniiem, lecz przynosi tylko same straty na serwer, jego reputacja jest niedopuszczalna.

-Serwer startuje zgodnie z planowaną datą co do tego nic nie ulegnie zmianie, serwer gry jest w 100% przygotowany, zostają tylko porządne zabezpieczenia i konfiguracja nowej maszyny.

Od tego momentu Team składa sie:

-360™, Nismo ; główni wykonawcy

-Vasker ; Systemowiec

-OrientaL ; Game Master, Administrator Forum, Sponsor.

Dziękuje za uwagę i proszę o nie zadawanie pytań dlaczego tak a nie inaczej.

Żeby nie było wątpliwości i pytań czy powróci on do nas do teamu.

Odrazu odpowiadam : NIGDY W ŻYCIU NIE CHCĘ MIEĆ Z TYM CZŁOWIEKIEM NIC WSPOŁNEGO.

Pozdrawiam 360™!

Zapraszamy 8.03.2013r, niebawem ukażę się nowa zupełnie odmieniona zapowiedź serwera wykonana przeze mnie i Nismo.

Regulamin sygnatur

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...