Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Otyli ludzie.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kolejny temat rzeka. -_- Brakuje tu tylko jeszcze głębszej dyskusji o gołębiach. -_-

A na serio.

Ja mam 180CM i waham się od paru lat pomiędzy 80 - 100KG. Więc o otyłości mowy być nie może raczej. Do otyłych nic nie mam, bo też to są ludzie. Ale sami sobie winni, jak wpieprzają fast foody jak szaleni czy inny kicz.

• Odpowiedzi 82
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja tam takich ludzi bardzo lubie, zwykle sa to ludzie charakterem tacy jak ja czyli spokojni i odmienni od innych, zreszta ja dostrajam sie do kazdego, z maniakiem pogadam o grach, z pesymista podyskutuje o polityce, z zartownisiem pozartuje itp. itd. a tak wgl. to moj ojciec ma 189cm i 112 kg, spory brzuch 1 stopien otylosci wiec rowniz dlatego nic nje mam. Ale jak jestes nizszy ode mnie i jestes w 3gim a wazysz tyle co moj 36 letni i uzhawany za otylego ojciec, to sprawa jest powazna.

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Chciałbym jeszcze dodać, że istnieją osoby, które są grube i nic im nie pomaga. Po prostu grubi będą do końca życia.

Przynajmniej tak sądzę ;)

@alepocomi5%wpaskuostrzeżeń

Jest spoko i tyle :P

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Witam. Zacznę od tego, że sam jestem otyły. Mam 16 lat i moja waga waha się między 110 a 112kg. Jak spostrzegacie takich ludzi? Macie z nich bekę czy raczej traktujecie ich normalnie? Normalnie tzn jak każdego innego człowieka z, którym można się pośmiać, pożartować czy wyskoczyć wspólnie na rower. Jeżeli chodzi o mnie to np. w szkole nie mam z nikim problemu. Raczej każdy mnie lubi z każdym można pogadać. Mój dobry kumpel w szkole na każdej przerwie ze mną chodzi, rozmawiamy o wspólncych pasjach, siedzimy razem w ławce, ale publicznie nie chce się ze mną pokazać. Rozumiem, że mogło mu coś wypaść, ale żeby od 3 lat ? :) Ja ogólnie raczej nie przepadam pokazywać się publicznie bo jak ktoś się na mnie patrzy to nie wiem czy ze śmiechu czy z zazdrości :D. Właściwie nie wiem co jest w tym śmiesznego, że ktoś jest otyły. I następne pytanko jak widzicie jakiegoś grubszego chłopaka w wieku gimnazjalnym/licealnym, który wypina klatę to myślicie "frajer, myśli, że ma mięśnie" czy raczej "No niezły koleś, nie zadarłbym z nim" Ja właśnie tak robię. Klata i pokerowa twarz. Na zasadzie niech myślą, że idzie taki twardziel. Pomimo, że jestem gruby i nie mam miełśni to jak właśnie tak wypnę klatę to powiedzmy, że ten tłuszcz przypomina trochę mięśnie.

Byłbym wdzięczny, aby nie pojawiały się komentarze "odchudź się" itp. bo to wcale nie jest takie łatwe.

Dla mnie to porażka, że w wieku 16 lat tyle ważyć. Przeważnie się z takich osób śmieję, cóż taki wiek ( 16). Ale traktuje ich normalnie jak każdego człowieka.

2ufgk6u.png

Opublikowano

kurwa xD to ja mam 20 lat, około 190cm wzrostu i ważę 115kg o.0

osobiście mam wyjebane na to jak kto wyglada, i ile wpierdala.
Chce niech żre ile fabryka dała, byle nie za moje pieniądze.

A pierdolenie że nie może schudnąć to tylko pierdolenie, chyba ze faktycznie ma jakąś rzadką chorobę zwaną Hamerica. każdy kto chce schudnąć, schudnie. Odstawi żarło i weźmie się za siebie. To wszystko.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

mam beke zludzi ktorzy doprowadzają swoje cialo do stanu otylosci a potem narzekają ze są wysmiewani

ale szanuje ludzi ktorzy schudli, zrzucili kilogramy

Opublikowano

Autorze:

gdybyś nie miał mięśni to ja byś się nie poruszał.

@top

Do grubasów nic nie mam, przecież to taki sam człowiek jak każdy tylko jest "większy".

Ludzi otylych jest coraz więcej.

Od czego to?

Od wpierdalania czy od braku aktywoniści fizycznej?

Zawsze mnie to zastanawiało.

1361453243-U739101.png

Opublikowano

beka z grubasów

Widać sa wsród nas i Ci co nie mają szacunku dla ludzi "wiekszych" od siebie :D (tylko ciekawe czy maja go dla samego siebie i innych"

muzycznapomaranczvandet.png

Opublikowano

Miałem osobistego trenera w te wakacje, codziennie dzień w dzień basen, góry, boks. Było nawet ok, spadłem 7kg lecz nie miałem czasu na nic innego dlatego zrezygnowałem z tego.

Skoro Tobie się nie chce, a na dodatek próbujesz udawać, że ten tłuszcz to 'mięśnie', to sam jesteś sobie winien, że się śmieją.

Opublikowano

Pytanie , od wiosny będę dużo jezdzil rowerem , rzuce słodycze ( może troszku ^.^ ) , czy to wystarczy? Chcialem isc na silownie , ale kuzyn mówił że za młody jestem ( 13 lat ) .

asaprocky_gif-1422823049.gif
XDDD

banner1.png
| PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor |

Opublikowano

Gruby czy nie gruby spoko.Ale jak widze dziewczyne z sadłem na brzuchu i obcisłą koszulką to bełtanko bierze..To samo jak legginsy ubiera taka niezbyt apetyczna;c

Opublikowano

Nie spinaj się ziomus, bo ktos Ci ebnie, upadniesz i wstaniesz.

Najpierw masa potem rzeźba <3

Idź na siłownie, szybko to spalisz z odpowiednią dietą. 2 lata i byyk

skpUo.png

Opublikowano

nee na wszystko najlepsze jest bieganie.. (najlepiej idz rano biegaj np jest to lato wakacje) potem idz na orlik jak masz lub boich w pile pocharatac potem idz odpocznij a na wieczor 30 min truchciku sadze ze jak bys tak cale lato pocisnol to cos da ale napisal kiedys 1 user ze w bardzo duzej mieze zalezy to od twojej woli wiec nie pytaj nas jak bys chcial o siebie zadbac dawno juz bys to zrobił

muzycznapomaranczvandet.png

Opublikowano

Niedawno rozwinąłem podobny wątek, możesz poczytać http://www.mpcforum.pl/topic/855011-otyo-czyli-co-co-drczy-wielu-wielu-ludzi-;/#entry6310693

Mam podobny problem, ale również lubię jeść ;p

Ale przez ostatni 1,5 miesiąca schudłem 11 kilogramów (kupiłem wagę i obserwuję na bieżąco).

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

Ja tam mam wyjebane czy ktoś jest gruby czy nie bo mnie to nie obchodzi.

Każdy niech sobie wygląda jak chce. Jeżeli odpowiada Ci Twoja waga to mi nic do tego.

Co do śmiania się to śmieję się z każdego leszcza który chodzi i udaje koksa, nie ważne

czy jest gruby czy chudy :)

Najważniejsze jest być sobą, robić to co się lubi i nie szukać sobie kolegów na siłę ;)

HBV27j.png

Opublikowano

Znam kilku "grubasów" z życia realnego, jak i z neta. Osobiście nie mam nic do takich osób bo idzie z nimi normalne pogadać bo w końcu więcej kilogramów to nie wada.

Zrzucaj kilogramy, a na pewno lepiej się poczujesz. I nie słuchaj hejterów bo jeden napisze:

• Dopóki nie wjebie się taki do zatłoczonego autobusu to nic nie mam
  • Wyjdź bo tylko forum obciążasz
przykłady z forum - inne tematy itd.
Zrzuć "masę" i pokaż na co Ciebie stać : ]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...