Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

RoroMt2

Czy wybaczysz Plebanowi za wcześniejszą nieudaną wersję? :D  

237 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy wybaczysz Plebanowi za wcze?niejsz? nieudan? wersj?? :D

• Tak kocham go.
      45
    • Tak.
      62
    • Nie.
      130

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 171
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dziecko, nie znasz mnie a piszesz że jestem dzieciak, zabawne z twojej strony, napisałem tak jak jest, prawda w oczy kole.

Tak poza tym to Ty do mnie jesteś dzieciak. Wnioskuje to po twoich nie przemyślanych wypowiedziach.

Mam 24 lata.

sygnatura.png

Opublikowano

To nie jest temat stworzony po to aby dwóch idiotów się kłóciło... Tutaj piszemy pytania na temat serwera i oceniamy go.

Zbieram - ;)

Opublikowano

''Dziecko, nie znasz mnie a piszesz że jestem dzieciak, zabawne z twojej strony, napisałem tak jak jest, prawda w oczy kole.

Tak poza tym to Ty do mnie jesteś dzieciak. Wnioskuje to po twoich nie przemyślanych wypowiedziach.

Mam 24 lata.''

Wiem cos na ten temat, kilka dni wczesniej wyrazilem negatywna opinie na temat ich servera .Na drugidzien otrzymalem fala hejtu wiernych obroncow tego servera

Przerwa w grze

Opublikowano

Derides pomyliłeś tematy.

Prosimy nie spamować tutaj.

Masz swój serwer, swój temat i tego się trzymaj.

W związku z wieloma problemami "start" jest taki a nie inny. Administracja będzie w najbliższym czasie naprawiała to co spieprzyli inni. ;<

Nie wiecie co się dzieje w ekipie więc nie oceniajcie pochopnie tego projektu. Gdyby postawienie serwera było tak proste mielibyśmy ich tyle co np. serwerów Minecrafta.

Zdajemy sobie sprawę z tego, że straciliśmy zaufanie wielu graczy, jednak dalej liczymy na tą ich kolejną szansę.

Tyle z mojej strony.

Opublikowano

a ja mam 80 albo nie 125 :) gadać to możesz Sb i idź na temat derides jak chcesz ocenić :) i powiedz po jakich wypowiedziach a nie pleciesz :)

derides, problem jest w tym, że ty masz własny serwer, więc po hooya spamujesz pod innymi prezkami, próbujesz graczy do siebie przyciągnąć? trochę marne masz te sposoby

Opublikowano

Albo ogarniecie spam, albo posypią się warny o jakich się Wam nie śniło. Dodatkowo temat zamknę.

Ochłońcie.

Opublikowano

''Nie wiecie co się dzieje w ekipie więc nie oceniajcie pochopnie tego projektu.''

A moze byscie z laski swojej powiedzieli co sie dzieje :)

A propo czy juz wszystko jest odbugowane :??

Przerwa w grze

Opublikowano

hehe nie dziewczynkuj mi tu bo nic Ci to nie da gimbusie ^^ mam ładny haczyk na wasz serwer ale poczekamy :)

i chodzi o to że Twój rycerzyk myśli że coś zdziała ^^

serwer rusza bez rejestracji i launchera w Kliencie hahahahha nie no dobry żart :) serwer roku ^^

każdy ruszający serwer ma te minimum 300 graczy online bo każdy wchodzi żeby zobaczyć i ocenić a Twój to

jajaeq.png

Reasumując zainteresowanie Twoim serwerem ,,gotowcem,, jest naprawdę zajebiste :) umiecie tylko pokazać jakie to piękne słówka znacie nie chciał bym trafić na taką administrację i mówię to prywatnie bo jak tylko wam się coś nie spodoba to agresja :) kto tak uważa łapka w górę :)

Ładny haczyk? To już wiem kto będzie wysyłał pierwsze ddosy <3. Deridesie lepiej pilnuj swojego nosa, bowiem opinia twojego serwera spadła poniżej zera. Launcher w kliencie? Co w tym dziwnego? Prawie zawsze w owej paczce jest ten program... Szczerze? Przyznam ci rację, twój serwer miał na początku ponad 300 graczy. Lecz gdy zobaczyli jakie to gówno, musiałeś usunąć licznik bo zostało ich 5-20 :). Mimo iż to gotowiec, zainteresowanie było o wiele większe, ale przez ataki musieli stawiać serwer od nowa. Oni wybuchają agresją? Popatrz na siebie ;). Co ktoś ci powie to wybuchasz płaczem i agresją. Przy tobie oni to baranki. "Kto tak uważa łapka w górę"? To jest zachowanie administratowa serwera? Nie wydaje mi się.

@Topic: Serwer polecam. Mimo, iż jest na gotowcach, jest bardzo ciekawy. Gotowace zostały w 70% przerobione (na moje oko).

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Ymmm zaje... wszedlem na mape handlowa i kick a teraz nie moge wejsc nawet do gry przy logowaniu wywala metka...Moze naprawicie ta mape ??

bez linków wychodzących.

Opublikowano

Dedrides, zajmij się lepiej swoim tematem, w dupie byłeś gówno widziałeś.

Armia obrońców? Piszę sam z siebie co myślę o Tobie i o tym twoim desperackim poszukiwaniu graczy w innych tematach.

Co do serwera, Loader Error: Internal error occured! Co zrobić w takim przypadku??

sygnatura.png

Opublikowano

Robiłem już to z 3 razy, w tym 2 razy pobierałem nowego launchera i clienta, no nic, będę musiał poczekać na jakiegoś administratora serwera.

sygnatura.png

Opublikowano

Admin czy moglbys naprawic mape handlowa bo jest zbugowana , wszedlem na nia i wywalilo mi metka teraz nie moge wbic na postac...

bez linków wychodzących.

Opublikowano

No chyba juz po serwie...Ani strona nie dziala ani serw , dlugo postal....

Z tego co mi wiadomo to serwer będzie miał nową nazwe . Ale nie wiem czy to prawda.!.!.!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...