Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

RoroMt2

Czy wybaczysz Plebanowi za wcześniejszą nieudaną wersję? :D  

237 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy wybaczysz Plebanowi za wcze?niejsz? nieudan? wersj?? :D

• Tak kocham go.
      45
    • Tak.
      62
    • Nie.
      130

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 171
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

taktak ciwkawejednechaker 50% um:) ktorewidzialem bo goscmi pokazal a 2 trutaktora tez widzlem a mianoiwicie 54 sr wiec^^ nw mam wyjebane , na ,to mogl dodac do sklepu to jest 15 sec...

Bez dowodu możesz się co najwyżej wysrać za przeproszeniem xD

Opublikowano

Serwer godny uwagi

administracja mila

gracze pomocni

naprawde swietna atmosfeta na serwie\

serwer 9.5/10

prezka 8/10

Opublikowano

Wbiłem, zobaczyłem i stwierdziłem że nie wbije ponownie dopóki nie ogarną serwera.

1. W av2 lecą brochy, a perły trzeba łowić czy jak?

2.Chińskie nazwy itemków.

3.Drop śmieci

4.Podobon bryłkę się kupuje za 500kk, a sprzedaje za 100kk.

5.Biologa nie da się zrobić, bo lipny drop zębów.

6. Eq z łez i bronie 75 ( ale to ma być dodane)

Gdyby to dopracowali, to bylby fajny serwer :)

Zbieram - ;)

Opublikowano

Jprdl, z launcherem strasznie mi FPS spadają, na innych serwerach normalnie, a jak wchodzę Launcherem to FPS do około 5 spadają... zrobicie coś z tym? -.-

Opublikowano

Boshe dał wam trutki i co z tego ? -.- taki drogocenny ten item ? pomógł wam a Wy jeszcze na niego skarzycie .. phaaa ludzie,ręce opadają

Mam nadzieje że wam się trutkami dobrze expi co ? Któryś je wywalił wgl jak dostał ?! to po uj te screeny ;/

Pozdrawiam Tive.

@Down

W sumie też racja,zapomniałem dodać,szkoda że jak napisał to,nikt zdjęcia nie zrobił i nie wrzucił,tylko od razu wylewają na niego wiadro pomyj ;p

Czloek Teamu nie ma prawa ci nawet potki dac ...

Opublikowano

Pisze na 1 mapie tylko Derin ... a mapa handlowa jest ogólnodostępna.... wiele serw. ma mapę handlową....

O 12 Będe grał ;D

Modki to dźiffki

Opublikowano

Pisze na 1 mapie tylko Derin ... a mapa handlowa jest ogólnodostępna.... wiele serw. ma mapę handlową....

O 12 Będe grał ;D

A jest teraz on?

Działa wam strona?

Odpowie mi ktoś?

jkj31c.jpg

Teraz GramBezNicku lub TesTerowy

Opublikowano

No serwer nawet fajny :) Ale mam pytanie: Bronie epickie z broni na 75? Bo jak tak to raczej nie zagoszczę. Mam dość tego, że ktoś ma po 22-25 Um w broni do PvP... I PvP jest na jeden skill... Trochę z tym 6/7 źle zrobiliście... Dodajcie go ale tylko bony pod exp, czyli np. 3K HP, 10% silny przeciwko potworom, 5 Siły, Inteligencji etc. Więcej graczy to przyciągnie, że jest łatwy exp :)

Opublikowano

Ten Pa to jakaś lama. Rozdaje itemki graczom (tak jak wyżej 3x s) którzy mają grube portfele / albo koledzy... Żałosne, takich ludzi się na wstępie powinno wywalać.
Na serwie będzie może 10 osób, 50 max. Z takim "PA" to nikt raczej nie chciał by grać, no chyba że jego koledzy... Prezka 8/10 serw 1/10 .Nq

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...