Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

RoroMt2

Czy wybaczysz Plebanowi za wcześniejszą nieudaną wersję? :D  

237 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy wybaczysz Plebanowi za wcze?niejsz? nieudan? wersj?? :D

• Tak kocham go.
      45
    • Tak.
      62
    • Nie.
      130

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak ja czytam te niezbędne komentarze to aż mi się śmiać chce z nie których, przecież wiadomo ze przy odpaleniu serwera to będzie SYF , bo załozyciele serwera muszą sprawdzać usterki itd.. także będa pisać propozycje na temat serwera "+" i "-" wiadomo ze nie które serwery są zaje*iste, ale taki nowy serwer to z czasem gdy coraz więcej ludzi wchodzi to serwer z syfu polepsza się o 20-30% i jak będą dodawać nowe bronie/moby/metiny/ itd... to serwer tez się polepsza. :)

PS: Ja zagram na nim bo wygląda na fajny i nie przejmujcie się tymi dziecięcymi komentarzami bo po prostu wam zazdroszczą ze wy macie serwer a oni nie.

• Odpowiedzi 171
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

"brak starych, brzydkich broni i zbroji"

Wtf? to są właśnie stare i beznadziejne itemy :|....
Nie zagram.

Gram pod nickiem :

- Malin3k *wojownik*
- Przypau / Bullet *ninja*
- LittleDevil *sura*

material.png

Opublikowano

Dobra sorry ale ja tu nie zagoszczę , z takim clientem np w pack jakieś ss itp szkoda gadać bajzel w cliencie i na serwerze . nawet odpalić nie mogą . Narazie

bezn78azwy.jpg

Opublikowano

Ludzie po co piszecie te bzdury? Wyszedł serwer a tu już spam jaki on jest do dupy itp.

Nie chcesz nie graj, a te komentarze raczej nikogo nie zniechęca, ten kto chce grać i tak zagra.

Mam pytanie czy na serwerze znajduje się 6/7 bon? Jeżeli tak to prosiłbym o podanie wartości oraz sposób zdobycia.

sygnatura.png

Opublikowano

Ja tam sobie pogram :P Nie zagram, strona jak sie dowiedzialem i zobaczylem syfna. Klient po wgraniu launchera dalej nie dziala. Diekuje dobranoc.

Opublikowano

Czemu taki lagi na tym serwie ja pier przegięcie mam wszystko clienta+launcher i dziwne że na serwie nikt nie ma lagów no kur neta 30mb/s ramu4gb karta graf 1gb na szynie 512mb no dziwne żebym miał lagi.

wsrhlogo349769.jpg

Nie przyszedłem tu by przegrać.

Opublikowano

Hahahah zajbisty gm prosze ss zamazalem swojewulgarneposty w strone gm bo nw czy moge takiewrzucicnampc xD chlopak sie wkurwil chyba:D

0217233218.jpg

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Status ostrzezen

dostalem 10% za to ze chcialem pomoc smieszne-.-

Opublikowano

Pff i my mieliśmy dać mu drugą szanse hahahaha wyjebałem z fotela jak zobaczyłem jakie ją lagi clienta mam i launcher też nwm co jest grane. Na każdym serwie 0 lagów wbiję na pandora, elite, xenox wszędzie do m1 full wiary i ani jednego szarpnięcia. nwm co jest nie zagram serw 3/10 prezka 9/10 a szkoda trochę.

wsrhlogo349769.jpg

Nie przyszedłem tu by przegrać.

Opublikowano

Edit XXX

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Status ostrzezen

Opublikowano

Boshe dał wam trutki i co z tego ? -.- taki drogocenny ten item ? pomógł wam a Wy jeszcze na niego skarzycie .. phaaa ludzie,ręce opadają

Mam nadzieje że wam się trutkami dobrze expi co ? Któryś je wywalił wgl jak dostał ?! to po uj te screeny ;/

Pozdrawiam Tive.

@Down

W sumie też racja,zapomniałem dodać,szkoda że jak napisał to,nikt zdjęcia nie zrobił i nie wrzucił,tylko od razu wylewają na niego wiadro pomyj ;p

-_-_-Shadow LC-_-_-

Gildia: AllStars

Nick: Tivee

Level: 185

Opublikowano

Ludzie, czy wy jesteście popierdoleni ? zapomniał dodać do npc to rozdaje ja pierdole przecież napisał...

Opublikowano

xxx

Status ostrzezen

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...