Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ostatni papiez

Vende!ta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No straszą cóż poradzisz :) Coś się musi dziać w końcu, żeby nie było nudno, a że cierpią na tym młodsi no co poradzisz - nic ? Tak niestety na świecie teraz jest. Sensacja musi być i tyle

Opublikowano

podobno katolicyzm to najbardziej taka głupia wiara ze tak powiem zamiast sobie pomagac to tylko bysmy zycie utrudniali.. ale troche mi szkoda ze dzieci biora to sobie do serca

muzycznapomaranczvandet.png

Opublikowano

Nie ostatni i over, a ostatni i dalej nie będzie papieża, kościół będzie dalej funkcjonował.

Jesli ktoś naprawdę wierzy w przepowiednie to niech sobie odrazu przypierdoli kulkę w czaszkę- i tak kiedyś umrzesz, więc po co odwlekać nieuniknione?

Trolling is a art.

Opublikowano

Miałem wizje i będzie to ostatni papież

Wszystko to co mówią o ostatnim papieżu, apokalipsach, końcach świata to kłamstwo. Równie dobrze teraz może walnąć meteor i po Ziemi. To są przepowiednie. Będzie głośno tak jak przed końcem świata, 21 grudnia, a dziś nikt o tym nie pamięta.

Opublikowano

podobno tak przepowiedział Nostradamus...o matko...

tak tak będzie koniec świata bo ludzie zle odczytali kalendarz majów

ubzdurali sobie jakąś durną teorie o końcu świata i straszą ludzi

bardziej mnie kręcą masowe samobójstwa bo Nostradamus, papież-murzyn, błąd w odczytaniu i wybuchy na słońcu = masowe samobójstwa, sekty, urywające się telefony

1375799776-U359635.jpg

Admin Cienia
Opublikowano

Ch000j z nostradamus, ja wam mówię że wszyscy kiedyś zginiecie.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Ciekawe co jeszcze spadnie, albo się ukaże!?

Nie wydaje mi się żeby to była prawda. Straszą tak żeby postraszyć "pobożnych" katolików.

A co do papieża to załóżcie się że murzyna nie wybiorą! Tylko jakiegoś włocha.

Haha tak to jest jak się chodzi do chunjo albo shinso u nas w jinno każdy sobie pomaga i jak brakuje mi potek to ziomki mi zawsze przyniosą

Ja raz leciałem do kowala w m2 i meteoryd(metin) na mnie spad, więc nie chodź do m2, bo ci się zjawa(kowal) na niebie ukaże.

Opublikowano

Wszyscy tak mówią by była jakaś sensacja !!

Koniec świata miał być a nie bylo i tak będzie z papieżem !!

Na pewno będzie inaczej ale nic wielkiego :)

Opublikowano

to czy bedzie koniec swiata przez murzyna nie wiem bo skad moge wiedziec. ale za takie idiotyzmy jak pedaly lesbijki samobójców co im się w glowach poje*bało nie dziwne że taka kara by ich spotkała

Opublikowano

Murzyna nie wybiorą bo się boją, z resztą się nie dziwię. Słyszałem o pedofilu Murzynie, trochę sam się boję. Poza tym miśki są brązowe.

Głupi ludzie mnie straszą .-.

A właściwie mnie to tam nic nie obchodzi, idę grać.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Czarny papież miał być po Janie Pawle II. i świat miał się skończyć.
Jak widać ciągle żyjemy, a czarny jak był w dupie, tak jest.
Dziękuję dobranoc. Mój świat się nie kończy.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Nie?

Teraz miał być papież, za którego rozwinie się wiara w zjawiska paranormalne [np. Koniec Świata 2012] - Benedykt XVI - nie pasuje wam to?

Wcześniej miałbyć "papież słońce" [czy jakoś tak], który będzie podróżował po całym świecie - Jan Paweł II.

Teraz będzie WŁOCH [A NIE MURZYN IDIOCI!] - Jan Apokalipsy, ostatni papież który będzie widział walkę Antychrysta.

Przepowiednia św. Malachiasza czy coś takiego.

Potrzebujesz strony internetowej? Pisz śmiało, jestem do waszej dyspozycji. (Jedyna możliwość zapłaty to pieniądze (przelew, SMS, doładowanie), innej nie przyjmuje i nawet nie masz co pisać).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...