Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ostatni papiez

Vende!ta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie wiesz o co chodzi? chodzi o pieniądze

nabijają sobie kasę , od ostatniego tygodnia przynajmniej 4 programy dziennie w telewizji o tym nadają

wyżerka dla telewizji i dla psycholi , którzy wszędzie widzą koniec świata.

HB5fLf7.png

Opublikowano

BUDUJEMY BUNKRY I UCZYMY SIE WRESTLINGU APOKALIPSA!! BIERZEMY KIJE BASEBALOWE I JEDZIEMY NA ZOMBIE TEN DZIEN JUZ NADCHODZI!!!! METEORYTY,PAPIEZ,ELF,JEZUS !!!

xD xD

1362073068-U722918.png

Dzieki daronian :P

▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓

Opublikowano

Trzeba bedzie aure na P robić ; D Na meteoryty trzeba sie przygotowac ;DD a z Tym Czarnym Papiezem to ....................

1390758008-U305854.png graphic.png

Opublikowano

Te wszystkie końce świata to za przeproszeniem takie pierdolenie głupot.

Osoby które opowiadają takie głupoty w głowie mają chyba echo, zresztą nic lepsi nie są ci

którzy w takie głupoty wierzą. Jest to trochę irytujące gdy się słyszy o końcach świata no ale

co poradzić, debile byli, są i będą. Ja w swoim krótkim życiu przeżyłem już pewnie z 10+ końców świata.

HBV27j.png

Opublikowano

A zakład, że będzie koniec świata?

OK! Ja się z Tobą zakładam. Zrobimy tak, jeżeli będzie koniec świata to ja Tobie daję

milion złotych a jeżeli nie będzie to Ty mi dajesz tylko jednego tysiąca. Co Ty na to? ;)

HBV27j.png

Admin Cienia
Opublikowano

Kolejny pretekst do siania taniej sensacji w mediach. Świat skończy się dla każdego wtedy gdy umrze.

1294477714-U1.png

Opublikowano

Ostatni papież, wg. proroctwa Malachiasza, ma być nim Piotr Rzymianin. Słowo "ostatni" może jednak nie oznaczać końca świata a upadek Kościoła Katolickiego lub ewentualne jego reformy (plan władzy nad światem przez chwile ino działał, teraz tak dla pozoru się to trzyma).

YOU MUST DIE

- Ganon, Koridai

Opublikowano

uważam, że tym 'zaangażowanym' katolikom się pierdoli w mózgach i nie potrafią przeżyć bez sensacji.

Debile są wszędzie...

Nie wierzę w coś takiego jak koniec świata, świat się kurwa kończy codziennie, ktoś się rodzi, ktoś umiera, trwają cały czas wojny i inne takie. Już w tym roku panikowali bo spadło kilka kamieni z nieba, kurwa nic nowego, ale większość to debile oglądające za dużo propagandy w TV...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...