Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] z fps-ami w CA

wejkszyn17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Podczas rozgrywki mam bardzo mało fps co przekłada się na prędkość wystrzeliwanych naboi w przeciwnika np. P90tr strzela jak m4a1. Ogólnie wszystko ścina nawet przy chodzeniu czy właczaniu scope. Proszę o pomoc.

Mój sprzęt to:

-Intel core i5 2,3 GHz

-8 gb ram

-Karta graficzna Nvidia Geforce GT 520 MX

PS:Nie piszcie mi tutaj o żadnych gameboosterach bo to nic nie dało.

Opublikowano

eh masz lagi... ja też mam takie, że nie da rady grać... coś chyba z serwerami nie tak ...

ehh.:)

Opublikowano

Podłącz lapka do ładowania... Jak grasz na baterii to może ci się ścinać.

btw. Nie przegrzewa ci się lapek?

Opublikowano

Raczej to nie wina neta. Podczas grania na lapku ile ci zżera % procesora? Sprawdź w Menedżerze Zadań.

Opublikowano

A przy włączeniu gry masz ustawione wysoka wydajność lapka? Jeśli masz to może jest cos pozmieniane w opcjach. Wejdź i ustaw w wysokiej wydajności wszysko na 100% procek itp. Mam podobnego lapka i mam wszystko ok.

Opublikowano

Raczej to nie wina neta. Podczas grania na lapku ile ci zżera % procesora? Sprawdź w Menedżerze Zadań.

Jak gram to nie wiem dlaczego używane jest tylko 40% procesora.

UP:A jak to ustawić?

Opublikowano

Jak gram to nie wiem dlaczego używane jest tylko 40% procesora.

UP:A jak to ustawić?

Kliknij na baterie w pasku > wiecej opcji zasilania > obok wysokiej wydajności masz "zmień ustawienia planu" > zmien zaawansowane ustawienia zasilania i tam bedziesz mogl ustawic wszystko na wysoką wydajność procek, karta itd. U ciebie może to inaczej wyglądać ale na pewno takie coś jest.

Opublikowano

Wyłącz zbędne procesy gdy grasz np. pulpit, anty-wirusa, defendera to zmniejszy użycie procesora. Więcej szukał w poradniku na temat lagów w ca (link w sygnie)

76561198090890807.png

Opublikowano

Musisz pomalować farbą amelinową a tak na serio ja miałem tak że grałem w combata i nagle sciny i wgl lagi jak cholera a mój pc to 4x rdzenie phenom 3,2 4gb ramu geil dual channel karta 1gb gt 430 też nie jest zły i doszedłem do tego magicznym sposobem otóż wszedłem w menedżer urządzeń i zobaczyłem 99% procka od razu otworzyłem przeczyściłem i jak nowy :) miałem tak bodajże już z 2-3 razy bo był tak zasyfiony zobacz do swojego też może gdzieś kurz osiadł na podzespołach. :) Pozdrawiam

Opublikowano

przypadkiem procesor nie korzysta w grze z intel hd graphics? sprawdź to...

Pamiętaj, zawsze liczę na:

"+"

Opublikowano

Weź przeinstaluj sterowniki do karty graficznej może coś z nimi nie tak. Powyłączaj zbędne procesy.

Opublikowano

Nie podkręcaj karty w laptopie.. Uwierz. Może jakiś syf na kompie masz? Powyłączaj wszystko co zbędne. Internet dobry masz.?

@up nie doczytałem :P

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Resetowałeś tego neta.? Możliwe że masz na kompie syf. Najprostszym wyjściem było by formata zrobić i po sprawie

674071459604241683421.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...