Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] z fps-ami w CA

wejkszyn17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nawet nie moge jej podkręcić, bo są jakieś zabezpieczenia. Nadal nic nie pomogło, może jakieś inne sugestie?

wyglada na to ze masz juz ladny syf na tym laptopie,są programy ktore zle wplywaja na dzialanie systemu, najlepiej 2 razy sie zastanowic nim sie cokolwiek zainstaluje, Eset czesto mnie informuje wlasnie o takim gownie itp ze moze zle wplywac na dzialanie systemu. Wpisz w szukaj msconfig wejdz w zakladke uslugi i powylanczaj niepotrzebne dziadostwo(tylko musisz wiedziec co ;P). A jak nie to polecam fromacik ;)

i5 3570

Sapphire HD 7850

Asrock B75 Pro 3

Opublikowano

Nie wiem dlaczego ale mam takie dylemat skoro tak jaśnie pan ma problemy i wszystkiego z możliwego próbował niech zrobi reinstal systemu i po sprawie a jak masz coś ważnego na kompie to zgraj na pena płytę dvd i po sprawie. Mój dylemat polega na tym czy owy użytkownik teraz ma ten problem czy po prostu ściemnia i nabija posty.Nie odbiegając od tematu byle nie dostać 5% polecam przeczyścić komputer i zrobić reinstal systemu i na pewno będzie dobrze.

Opublikowano

Nie wiem dlaczego ale mam takie dylemat skoro tak jaśnie pan ma problemy i wszystkiego z możliwego próbował niech zrobi reinstal systemu i po sprawie a jak masz coś ważnego na kompie to zgraj na pena płytę dvd i po sprawie. Mój dylemat polega na tym czy owy użytkownik teraz ma ten problem czy po prostu ściemnia i nabija posty.Nie odbiegając od tematu byle nie dostać 5% polecam przeczyścić komputer i zrobić reinstal systemu i na pewno będzie dobrze.

Sorki, ale muszę Cię rozczarować. Nie nabijam sobie postów, bo nawet nie wiem po co to jest, dla szpanu, dla wyglądu?Nie wiem. Wchodzę na te forum aby rozwiązać mój problem z CA i nie tylko, jeżeli będzie taka potrzeba. Wiem, że na tym forum są porządni ludzie którzy pomagają.

Co do tematu, to jutro robię formacika ;)

Opublikowano

W takim razie temat pozostawiam otwarty. Napisz jutro jak efekt. Jeśli nie pomogło(mała szansa) będziemy myśleć i kombinować dalej.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

A może spróbuj odinstalować wszystkie sterowniki najnowsze i zainstalowac z płyty podstawowe bo czasem te najnowsze bardziej mulą niż te podstawowe.

Ja wczoraj usunąłem wszystkie sterowniki nvidia, zainstalowałem właśnie z płyty i przestało mi mulic CA na starym kompie.

76561198090890807.png

Opublikowano

A może spróbuj odinstalować wszystkie sterowniki najnowsze i zainstalowac z płyty podstawowe bo czasem te najnowsze bardziej mulą niż te podstawowe.

Ja wczoraj usunąłem wszystkie sterowniki nvidia, zainstalowałem właśnie z płyty i przestało mi mulic CA na starym kompie.

Problem rozwiązany, dzięki stary ;) Można zamknąć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...