Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Zagrajmerzy z LoLa

Sasuxex1211

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka , zna ktoś jakiś ogarniętych zagrajmerów nagrywających rozgrywki z LoLa ?

Lubie sobie czasem popatrzeć na kogoś kto gra runde dajmy na to : postacią którą ucze się sam grać

Z takich ogarniętych Znam tylko Taoczina / DJ Pallaside / Zakreble ... Oczywiście to nie musza być Ci którzy wrzucają TYLKO i wyłącznie z LoLa . Ale zależy Mi na tych którzy no którzy wrzucają te filmiki dosyć często nie tak jak VojtasPL ;p .

Z góry dzięki

Opublikowano

Gimperr? SERIO?!!?!?!?

Ogarnięty to może być Phantom Lord czy inny a nie...

Jak chcesz się nauczyć grać w LoL'a to oglądaj streamy jakichś graczy z teamów CLG, Curse itp.

Opublikowano

Rośnie w Polsce nowa gwiazda światowego formatu

RMaciaszek ma nick na yt :)

Rock robi filmiki z LoLa dla pieniędzy,nie polecam go oglądać bo sam grać nie umie,

Opublikowano

Rozumiem że Wy wszyscy któzy mówicie na zagrajmerów że się " sprzedali " i robią to tylko dla kasy , jakbyście dostali propozycje partnerstwa odrzucilibyście Ją xD ...

Gimperr ssie pałke tak widziałem , niektóre mecze mu czasem wychodzą a materiały wrzuca i tak rzadko

Opublikowano

Siemka , zna ktoś jakiś ogarniętych zagrajmerów nagrywających rozgrywki z LoLa ?

Lubie sobie czasem popatrzeć na kogoś kto gra runde dajmy na to : postacią którą ucze się sam grać

Z takich ogarniętych Znam tylko Taoczina / DJ Pallaside / Zakreble ... Oczywiście to nie musza być Ci którzy wrzucają TYLKO i wyłącznie z LoLa . Ale zależy Mi na tych którzy no którzy wrzucają te filmiki dosyć często nie tak jak VojtasPL ;p .

Z góry dzięki

Vojtas wrzucał filmy z lola codziennie i znowu zacznie, gdyż jest obcenie w Walii i nie miał internetu przez parę miesięcy, aż do ostatniego tygodnia.

2QBkjd.jpg

Osiągnięcia:

ESL 3on3:
# 2nd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #106 (21.08.14)
# 3rd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 August Month Final (28.08.14)
# 2nd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #107 (04.09.14)
# 2nd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #109 (18.09.14)
# 4th Place LoL Go4LoL Poland 3on3 September Month Final (2.09.14)
# 3rd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #111 (07.10.14)
# 1st Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #112 (14.10.14)
# 3rd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #113 (21.10.14)

VoidLeague 3on3:
# 1st Place VoidLeague 3on3 TT #30 East (30.08.14)
# 1st Place VoidLeague 3on3 TT #31 East (06.09.14)
# 2nd Place VoidLeague 3on3 TT #32 East (13.09.14)
# 4th Place VoidLeague 3on3 TT #33 East (20.09.14)
# 1st Place VoidLeague 3on3 TT #34 East (27.09.14)
# 3rd Place VoidLeague 3on3 TT #35 East (04.10.2014)
# 2nd Place VoidLeague 3on3 TT #36 East (11.10.14)

ESCsportcup 3on3:
# 1st Place ESC Cup4Fun #4 (21.09.14)
# 1st Place ESC Cup4Fun3on3 #6 (19.10.14)

Opublikowano

Ja tam lubię Vojtasapl [ZłyBratBliźniak]. Ludzie wysyłają mu replaye a on je odtwarza i komentuje, czasem też nagrywa z trybu obserwatora. Godny polecenia.

Banner-LegendsofShinobi3.png

Opublikowano

O " ogarniętego " Pallasida chodziło Mi bardziej o wrzucanie filmów . Zawsze wrzuci przynajmniej 1 na 3 dni a to i tak dla Mnie wystarczająco :P , bo są też inni

Opublikowano

Moj kumpel gral z gimperem i go rozwalil. A nie jestes jakims swietnym graczem. Nie polecam go, polecam looknac na twitcha i tam poszukac

stasiu956.png

Nick z Battlefield 3: Stachu956

Nick w League of Legends: Cv8j

Nick z Need for Speed World: Cv8l

Nick z Call of Duty 4: Modern Warfare: Stachu956

Opublikowano

nie ma "ogarniętych" osób na youtube z Polski, którzy by nagrywali jakieś filmiki, ze streamów masz strasznie ograniczony wybór, więc i tak polecam oglądać zagraniczne streamy / kanały, bo jest ich więcej i w większości są lepsze

JP7SYyZ.gif

Opublikowano

Ja polecam gościa co się nazywa:Mansy gramy w. Kolesimo niezle grani robi fajne poradniki jak najbardziej polecam. A gimperr ssie wystarczy zobaczyc na jakiedywizji siedzi. Vojtas tez jest ok. Rocka nie polecam,bo mu tylko o hajs chodzi.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ja lubię oglądać zagranicznych high-elo-streamerów, jak dyrus. a ile się na takim meczu dzieje... można oczopląsu dostać od wszystkich skillshotów

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...