Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Zagrajmerzy z LoLa

Sasuxex1211

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Spellfang, polak, eu≠ challenger, ostatnio go widziałem na twitchu w godzinach 19-24. Tłumaczy po polsku.

Shushei może też? ale tam raz angielski raz polski :D

Czaru

Opublikowano

Jeśli Gimper nie bo ponoć ssie ( Gra 1000 razy lepiej od Palasajda, ale ok ... ) to może KamruzTuJest ( Jego nick na yt ) gra bardzo przyzwoicie i dość dużo ma materiałów z lola, czyli raz ujmując "jest ogarnięty" ...

Opublikowano

Rock robi filmiki z LoLa dla pieniędzy,nie polecam go oglądać bo sam grać nie umie,

Jak kiedys pojdziesz do pracy to cie zwyzywam, że sie sprzedałeś...

Topic:oglądam streamy na twitchu, najlepiej, chociaż ja wole grać niż oglądać jak ktoś gra.

Opublikowano

Ocelote poogladaj streamy z teamu sk gaming niestety nie wiem czy jeszcze ocelote wrzuca cos na yt. polecam bo umie grac i czasem jest zabawnie.

Opublikowano

Dyrus, froggen, shoopeh, voyboy, fnatic cyanide, fnatic rekkles, phantom l0rd, athene.

Jak sobie jeszcze jakichs przypomne to dam edita, Wszystkich wymienionych mozesz obejrzec na twitchu

PitekKC_eune_58_4_logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...