Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz] TurbiX

TurbiX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przyciągneła mnie nazwa Old Squl , ale nic niestety nie zostało pokazane na ss :/

Jak będzie online wbije :)

9bix.png

Zagraj na prawdziwym serverze medium ! NerviL.pl !

• Odpowiedzi 89
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dziękuję za wiarę w nasz Team. Napewno Was nie zawiedziemy. A prezentacja słaba bo to nasza pierwsza.

Opublikowano

raty jak na pl-u o.OxD

kurfa to za 5 lat dacie nagrode za wbicie 99?? bo tyle zajeło SirMamutPol na wbicie 99

niech bedzie tak samo jak było kiedys tylko raty w chu... Wieksze xeby 99 w minimum 2 miechy sie wbilo a nie tyle czasu to nikt nie bedzie grał xD

68888487823051815750.png

Opublikowano

2 miechy troszku za szybko ale tak w 4 by było dobrze :)

No troszke macie racji dla tego w zapowiedzi jest napisane ze to wy ustalicie ostateczne raty serwera.

Opublikowano

No wiesz jakieś dzieci ci w lecą i z 5-u napisze, że chcą 200% to co dasz 200? ^^ Najlepiej jakbyś ze wszystkich podanych przykładów rat spotkał je w połowie drogi czyli tak jak ja i pan wyżej pisaliśmy 20-50% lub troszke większe jak będziesz wolał.

Opublikowano

No wiesz jakieś dzieci ci w lecą i z 5-u napisze, że chcą 200% to co dasz 200? ^^ Najlepiej jakbyś ze wszystkich podanych przykładów rat spotkał je w połowie drogi czyli tak jak ja i pan wyżej pisaliśmy 20-50% lub troszke większe jak będziesz wolał.

Wiem wiem o co chodzi przeiez wiadomka ze nie dam wiekszych niz 100% bo to nie medium ^^

Opublikowano

No dokładnie :) Ale wiesz ludzie na drugim pl'u grać nie będą raczej więc już lepiej dać z 50% by wyszło, że to priv xD

Opublikowano

Prezentacja nie jest ciekawa, wręcz odpycha, tylko screeny weryfikacyjne .
Na to na pewno gracze nie pójdą ...
Promowanie na facebook'u, filmy, reklamy , fanpage , youtube, może dzięki temu coś osiągniesz .

35785129218583102351.png

UPDATE KWIECIEŃ PRZYGOTOWANY
ZAPRASZAM !

Opublikowano

Legionista chyba pierwszy raz widzę, że GA innego serwera co ma startować nie hejtuje innego wręcz mu daje rady co może pomóc wielki + dla cb kolego :) A w reklamie Turbix'owi można pomóc zawsze wystarczy 1 zdanie jego :)

Opublikowano

W moim interesie leży zachęcić graczy na mój serwer a nie zabierać ich z innych serwerów.
Mój serwer jest bardziej rozwinięty niż kolegi - autora tematu .
Pomysł jest dobry tylko brak doświadczenia w jego realizacji .
Tak jak wspomniałem wyżej , koniecznie trzeba zadbać o grafikę, jakieś screeny z gry, przedstawić NPC, potwory, system ulepszeń broni , zbroi, jakieś wierzchowce, to musi być koniecznie .
Nie musi to być wyimaginowane , wystarczy zwykły i prosty generator ale będzie to już plus , że ktoś to umie wykorzystać, prezentacja będzie bardziej przejrzysta ;)

35785129218583102351.png

ZAPRASZAM !

Opublikowano

Ja nigdy prezki nie robiłem więc wiesz ale jak wbije do gry to mogę ss-y porobić może coś to pomoże albo GP nagrać.

Opublikowano

Powiem szczerze. Prezentacja odstrasza. Gdy zobaczyłem tą prezentację to od razu pomyślałem serwer do du*y! Radziłbym zamknąć tą zapowiedź i wykonać nową, trochę lepszą. Z taką prezentacją graczy nie zdobędziecie ...

Mów mi KeiseN :)

Opublikowano

dziś startuje beta czy oficjal?

Dziś startuje beta.

Powiem szczerze. Prezentacja odstrasza. Gdy zobaczyłem tą prezentację to od razu pomyślałem serwer do du*y! Radziłbym zamknąć tą zapowiedź i wykonać nową, trochę lepszą. Z taką prezentacją graczy nie zdobędziecie ...

Wiesz to prezka żeby wbijać na betę oblukać co i jak na 100% przed officjalem będzie lepsza i ładniejsza.
Opublikowano

Coś słabo reklamujecie ten serwer . Prezka do dupci, szału ni ma . Mogliscie chociaż ja odpicować na tip top .

Uwierz mi zajebista prezentacja przyciaga ludzi , nawet jak jest to guwniany serwer ;O

Czy nie lepiej robic easy/medium ??? hardów jest duzo i to takich konkretnych.

Global najlepszy ';00

L7VaIos.jpg

Opublikowano

Tak wiec odpowiem na pytania. Po pierwsze Legionista wielkie thx za uwagi co do wszystkiego:) Napewno wykozystamy je w prezce oficjala.

Start bety najprawdopodobniej dzisiaj okolo godz. 20.

Ci co wyslali prosby o Beta testy na pewno zgraja i prosze pisac mi wiadomosci od razu z haslem jakie chcecie. Loginy beda z automatu brane czyli tester1.2.3.4....n hasla wasze. Okol godziny 19. dostaniecie wiadomosc z linkiem do klienta i loginem. Jesli nic nie bedzie poslizgu.

Pozdrawiam Team TurbiX

Opublikowano

Ale kiedy officjal mogłeś napisać :)

To tak beta rusza dzis w najgorszym wypadku jutro teraz trwa zabepieczanie serwa przed modami hackami multihakami itp. potrwa Beta jakies 2tyg. potem z tydzien dwa na naprawę bugow i oficjal

Opublikowano

Ja Ci proponuje następujące czynności
1. Stwórz stronę główną i zabezpiecz cmsa aby nikt Ci się nie wrąbał przez luki na konta GMowskie, żeby nie zrobił Ci syfu .
2. Stwórz forum, najlepiej IPB (mafia) - na pewno wiesz o co chodzi. Zadbaj o wygląd, żeby to miało ręce i nogi, moderatorzy, regulaminy , stwórz system FAQ, jaki krafting itd

3. W grze sprawdź sobie wszystko na spokojnie, przetestuj to sam na osobności ze swoim teamem . Wyłapcie potencjalne proste bugi .

4. Zabezpiecz serwer gdy wszystko skończysz aby nikt się nie wdarł . Kup mocną maszynę, minimum te 10-16 GB RAM i dość solidne łącze, dlaczego ? Bo na duża ilość ram podczas dosu powoduje, że serwer nie będzie tak padał a dobre łącze nie będzie powodowało lagów podczas dosów a będziecie dosowani, gwarantuje Ci to, bo takiego chłamu jest na pęczki, będą Cię dosować dopóki nie będziesz miał 100 graczy online ...

5. Zadbaj o grafikę do prezentacji i daj prezentację do PUBLIKACJE SERWERÓW . Tam zagląda najwięcej ludzi .
6. Stwórz fanpage na facebook'u, zlokalizuj kogoś kto zrobi Ci game play i wrzuci to w HD na youtube, dodaj film do prezentacji .

7. W publikacjach w prezentacji napisz, że zapraszasz na WERSJĘ BETA i po proś grzecznie graczy o pomoc przy wyłapaniu bugów .

8. Prezentacja niech będzie obfita w screeny, nie musza być ozdobione, wytnij je estetycznie w paincie to będzie + dla Ciebie .
9, Jak już zgarniesz ludzi na wersję beta i skończą się testy, zapiszesz wszystkie poprawki zamknij serwer na 2 dni, sprawdź je sam, daj info na stronie głównej kiedy oficjalny start i ponownie daj prezentację OFICJALNĄ do publikacji serwerów .

Nie generuj automatycznego przypisywania haseł i innych pierdół .
Jedna sprawa, jeśli to serwer hamachi to inna sprawa, ale jeśli to dedyk zrób tak jak Ci wypisałem wyżej .
I najwazniejsza sprawa, NIE ŚPIESZ SIĘ, daj sobie jeszcze czas na poprawę serwera, nie spieprz tego , pośpiech szkodzi, nie nakręcaj się, zachowaj się dorośle i zadbaj o graczy, kultura i zainteresowanie grą i graczami to droga do sukcesu .

Pozdrawiam ;)

35785129218583102351.png

ZAPRASZAM !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...