Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz] TurbiX

TurbiX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

post-852398-0-53924500-1361043048_thumb.jpg

post-852398-0-29710900-1361044562.jpgFabuła:

Już od dawien dawna Bóg Smoków czuwa nad królestwami Shinsoo, Chunjo oraz Jinno. Niestety, nad światem magii zawisło śmiertelne niebezpieczeństwo. Gwałtowny napad z nieba Kamieni Metin nie tylko rozdarł kontynent i pozostawił straszliwą nieprzeniknioną pustkę, lecz także spowodował olbrzymi chaos i zamęt wśród dzielnych mieszkańców. Rozpętała bezlitosna i niekończąca się wojna między królestwami. Dzikie zwierzęta zmieniły się w drapieżne krwiożercze bestie, zmarli ożyli i przeistoczyli się w kreatury z piekła rodem szerząc strach i przerażenie. Zostań jednym z sprzymierzeńców Boga Smoków i walcz z złym mrocznym wpływem Kamieni Metin. Zbierz swoje siły przyodziej zbroję i chwyć za broń, aby chronić swojego królestwa przed przyszłością pełną lęku, cierpienia, zniewolenia oraz przed całkowitą zagładą!

post-852398-0-29710900-1361044562.jpg

Start:

17 luty 2013r. około godziny 20:00 (możliwy poślizg 12h-24h)

(Będzie to Beta dla 50 osób )

Strona:

Link Do Clienta:

Forum:

TS3:

5.135.177.27

(Wszystko zostanie podane jak będzie wchodził oficjal. )

Na Bete zapisy proszę wysyłać emailem

[email protected]

Parametry Dedyka :

Procesor: Intel Model i5 częstotliwość 4x 2.66

Ram: 16 Gb,

Łącze: 1Gb/s,

Dzięki temu projektowi chcemy Wam drodzy gracze przybliżyć czasy Metina z 2008r.

Naszym skromnym zdaniem te czasy jak mogło by sadzić wielu z Was przeminęły bezpowrotnie.

Chcemy tylko powiedzieć ze dzięki naszemu zaangażowaniu i poświeceniu Metin 2 nabierze na nowo starej dobrej klasy.

Będzie na nowo ta piękna gra jaka był przed 2009r.

Ten innowacyjny serwer to powrót do przeszłości jak i świetności MT2.

Nic nowego tylko "Stara Dobra Szkoła "!

Max LvL: 99

6-7 bon: Nie

Epiki: Nie

( Na razie nie planujemy.

Może będą za wbicie max lvl. Ale to nie prędko)

IS: Będzie występował

(ale wszystko co w IS będzie do zdobycia w grze.

Tak jak to było za starych dobrych czasów)

Handlarze: Jak na Globalu

Skile: taki sam system

jak za starych dobrych czasów

Koń: tak samo jak na Globalu

Biolog: tak samo jak na Globalu

Typ Serwera: Old Squl (hard)

[

Raty:

Exp: tak jak na Globalu(jak będziecie chcieli zwiększymy)

Drop Przedmiotów: tak jak na Globalu(jak będziecie chcieli zwiększymy)

Drop Yang: tak jak na Globalu(jak będziecie chcieli zwiększymy)

( podczas trwania Bety jak i przy oczekiwaniu na Oficjal będziecie mogli zdecydować co do Expa Dropu.

Ale moim zdaniem jak ma być powrót do dawnych czasów to Exp Drop powinno być jak kiedyś)

Planujemy duża ilość różnorodnych Ewentów takich jak:

​*Ewent OX

*Ewent Zuo

*Ewenty Górnicze (jak będzie duża ilość 30 lvl+)

*Ewenty Rybackie (jak będzie duża ilość 30 lvl+)

*Ewent TurbiX ( Całkowita nowość. Ale nie bójcie się,

nie zaburzy to zarysu MT2 z 2008r poniżej opisze Ewent)

post-852398-0-55550300-1361049335.jpg

Ewent TurbiX:

Ewent odbywający się raz w miesiącu.

Składa się z szeregu zadań:

(a jakich to już sami zobaczycie :P )

Nagroda tez jest tajemnica ale,

powiemy tylko tyle że będzie bardzo cenna.

Info :

Dla pierwszej osoby która wbije 99 lvl.

Jest przewidziana cenna nagroda.

(A jaka to zobaczycie może już wkrótce)

Na serwerze również będą przyznawane nagrody,

za zdobywanie itemów bądź ulepszanie ich do +9

Oraz za wiele wiele innych rzeczy ;D

Team Serwera:

HA: KamiL

HA: TaveN

GM: GreenGrass

Rekrutacja:

GM: Na razie OFF

MODERATOR TS: ON

MODERATOR FORTUM: ON

DJ TS: ON

Najbardziej nam zależy abyście to wy kształtowali serwer,

swoimi uwagami i spostrzeżeniami.

My chcemy Wam dać

"kawałek kamienia do oszlifowania"

To by było na razie na tyle z naszej strony.

Jeśli coś pominęliśmy ważnego to prosimy pisać

na każde pytanie odpowiemy i wyjaśnimy.

Na czas robienia ss weryfikacyjnych zostało

na serwerze włączony lvl obok Nicku.

W normalnej rozgrywce HW nikt nie będzie mieć.

post-852398-0-24705300-1361050529_thumb.jpg

post-852398-0-09205600-1361050532_thumb.jpg

Pozdrawiamy Team

post-852398-0-90834100-1361051208_thumb.jpg

Na Emaila prosimy pisać podania na Bete jak i podania na Moderatorów (chętni)

• Odpowiedzi 89
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam można prosić o ip TS ?? a co do zapowiedzi to lipna jak na razie ale serwer może być dobry :)

Zaliczone Posty : 50 / 100 / 150 / 200 / 250 / 300 / 350 / 400 /450 / 500 / 550 / 600 / 650 / 700 / 750 / 800 / 850 / 900 / 950 / 1000

Opublikowano

TS bedzie w ciagu 30min wiec podam. a czemu sadzisz ze zapowiedz lipna??

Opublikowano

Czczionka za przeproszeniem jebie po "okach". Słaba prezentacja pod względem wizualnym - tyle powiem bo nawet tego czytać mi się nie chciało.

90300032.png

Opublikowano

serwer zajebisty moze byc jednak faktycznie pomyslcie nad wypromowaniem zeby gralo duzo wiary a nie jak na enevra/tavia itd.. tez niby dobre sewy a gra tak malo osb ze to traci sens..

Przychodzi Jasio w odwiedziny do dziadka i nagle pod kominkiem spostrzegł skórę tygrysa. - Dziadku, dziadku, opowiedz mi jak to było z tym tygrysem!

- Wybrałem się kiedyś do lasu. Wziąłem ze sobą strzelbę, tak na wszelki wypadek. Idę sobie, idę, wtem słyszę, a w krzakach czai się tygrys. No to ja PACH, PACH, strzelam i uciekam, a on biegnie za mną i się ślizga. To ja znowu PACH, PACH, strzelam i uciekam, a on biegnie za mną i się ślizga. To ja znowu...
- Kurczę, dziadku - przerywa Jasio - ale Ty odważny... Ja to bym się od razu zesrał ze strachu!
- A jak myślisz bałwanie, na czym ten tygrys się ślizgał?

Opublikowano

Prezka = jedno wielkie g*w*o :) . Dalibyście raty x2 . Wole grać na PL niż na "TurbiX Old Squl", co to za nazwa w ogóle? OlODl SquUul nie mogliście normalnie, Old School? Serwer nawet nie wystartuje;]

Opublikowano

Czcionka już na Wasze życzenie poprawiona. Proszę bez hejtow ze względu na to iz to nasza pierwsza zapowiedz i pierwszy projekt. Co do Expa. Exp jeszcze dokładnie ustalimy na becie. I chcemy abyście to wy ustalali rytm życia TurbiX. Co do Ewento elemix92 nie beda to takie ewenty ze co rundę dostajesz trute+98748495 tylko tak jak na starym MT2 nagroda będzie za Win OX i to będzie np. KD+3 jak było kiedyś.

A co do wypowiedzi czemu nie mogliśmy dodać nazwy Old Squl. To dla tego ze TurbiX to nie pierwszy i nie ostatni nasz projekt. Old Squl to ma być w przyszłości siec serwerów a TurbiX to pierwszy projekt ;) I chcemy Was zapewnić ze TurbiX nie padnie po miesiącu czy dwóch chcemy Wam dać przyjemna rozgrywkę na lata. I oczekujemy współpracy od Was a nie hejtów.

Na razie to tyle .

Pozdrawiamy Team TurbiX

Opublikowano

"I chcemy Was zapewnić ze TurbiX nie padnie po miesiącu czy dwóch"

Poprzyj to jakimiś argumentami, ponieważ każdy tak może napisać a potem padają po chwili :)

Opublikowano

"I chcemy Was zapewnić ze TurbiX nie padnie po miesiącu czy dwóch"

Poprzyj to jakimiś argumentami, ponieważ każdy tak może napisać a potem padają po chwili :)

Samo to ze dedyka mamy wykupionego na 3 miesiące do przodu w miarę rozwoju i napływającej liczby graczy będziemy dokopywać coraz to lepszego.

Wbicie max lvl nie zajmie graczom na pewno 3 miesiące tylko dłużej rozgrywka będzie trwać.

Miła i otwarta na propozycje Administracja.

Stop oszustwu za każde najmniejsze przewinienie ban począwszy od 24h kończąc na miesiącach no może latach.

Likwidacja bugów na bieżąco.

Masa sensownych Ewentow.

Jeszcze parę powodów czy na razie tyle starczy?

Opublikowano

Jak dla mnie prezentacja okropna '-'

I po co wszystko tu jak na globalu ? Już lepiej iść na tego globala x,x

Opublikowano

Najlepszym argumentem na to że ten serwer to chłam i padnie po tygodniu to jest to że ta prezentacja jest gówno warta, zrobiłeś ją na szybko, jeśli masz się tak przykładać to lepiej sobie odpuść. Wstawiłeś zdjęcie wojownika co ileś tam wersów, powiększyłeś czcionke, wooow! Naprawde jeśli tego nie poprawisz, W BARDZO KRÓTKIM CZASIE to uwierz że z tego TuUUuURubIBIixa gówno wyjdzie ;)

Opublikowano

Jak dla mnie prezentacja okropna '-'

I po co wszystko tu jak na globalu ? Już lepiej iść na tego globala x,x

Wiesz po co np. po to zeby sie odstresowac od tego co sie na globalu dzieje. Po to żeby w końcu się oderwać od monotonii sztywnych zasad PL a główny powód to to iż global pada zobacz sobie jak mało graczy gra. A co do prezki to jest pierwsza życiu. Wiec proszę o wyrozumiałość.

Opublikowano

jeżeli zwiększycie expa to można pograć

ale kto normalny z takim expem jak na globalu bd grał na prywacie ? bo dla mnie to jest chore ...

Minusiki

<3

Opublikowano

Japiernicze, ktoś to przeczytał ?

Weź tą czcionkę zmniejsz bo po oczach wali !!!

Najważniejsze rzeczy innym kolorem weź,

@Edit: Ten serwer to dno, żadnych nowości, i wszędzie tylko pisze, ( tak jak na globalu), w is wszystko to co w grze.

Coś mi się wydaje, że serwer postawiony od tak.

"Ten, który pokona samego siebie jest najpotężniejszym z wojowników."

Opublikowano

Raty jak na pl'u ?? to ja nie będę grał i wbijał 20 lvl w 6godzin ... Zwiększcie przynajmniej do tych 20-30% exp a gold 15% i będzie ok

#JebacSygnatury

Opublikowano

Raty jak na pl'u ?? to ja nie będę grał i wbijał 20 lvl w 6godzin ... Zwiększcie przynajmniej do tych 20-30% exp a gold 15% i będzie ok

Zwiększę zwiększę ale muszę parę info na jakie miec

Opublikowano

Jak dla mnie serwer taki se tylko bez sensu, że 3 pierwsze osoby co osiągną ten 30+ mają nagrody nie powinno być ich nigdy dziś niedziela czyli jutro szkoła mało osób ma czas wieczorem i na pewno te nagrody poleciały by do osób co mają ferie więc jak dla mnie to nie ma sensu.

A raty byś mógł zwiększyć o 30-50%

Opublikowano

Jak dla mnie serwer taki se tylko bez sensu, że 3 pierwsze osoby co osiągną ten 30+ mają nagrody nie powinno być ich nigdy dziś niedziela czyli jutro szkoła mało osób ma czas wieczorem i na pewno te nagrody poleciały by do osób co mają ferie więc jak dla mnie to nie ma sensu.

A raty byś mógł zwiększyć o 30-50%

Oki oki to pierwsze zeczywiscie z deka nie przemyslane a raty to czekam na peopozycje bo wstepnie to jak na pl ale zwiekszyc zawsze mozna:)

Opublikowano

No mówiłem :) A startu nie można by było przyśpieszyć tak na 18? ( tylko się pytam )

Jak damy rade to przesuniemy ale nie obiecuje ;)

Opublikowano

Zagram, pamiętam stare czasy bez cheatów 99 lvl wbijano w 3 lata, a teraz? wszędzie latają boty 99 lvl wbiją w pół roku. Ogólnie atmosfera na pl jest chujowa przede wszystkim przez oszustów przez nich straciłem riba +8 35 sr kd +4 i 7kk.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...