Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kwadratowa Wyspa ! [1.4.6/1.4.7] [Świetna Zabawa!] [Coś jak sezon 2 masakry]

PolikMC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Drogi Panie adminie,czy mógłby ban zbanowac gracza MArcinosa?Zabil mnie 4 razy na mojej dzialce gdy bylem afk,wszystkich zabija i dokucza :<

Bardzo to jest denerwujace bo zaczalem dzis grac i zaczalem budowac domek i go nei widzialem :< a potem kampil na spawnie :<

Prosze,

• Odpowiedzi 97
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Matalowy, mógłbyś powiedzieć adminowi na serwerze, żeby mnie dodał na WL? Nick: Litchuania

zmatowany.png

Opublikowano

Matalowy, mógłbyś powiedzieć adminowi na serwerze, żeby mnie dodał na WL? Nick: Litchuania

Nie moge bo mam bana bo mialem 4 hp a on mnei 4 razy zabil :< A mi troche laguje i ja go nie umiem zabic bo za bardzo laguje mi :< :< D: :< :( :< :( :< D:

ON JEST ZŁY

Nick w Minecraft : Marcinosa
Coś o sobie(2 zdania): Mam na imię Marcin :) Lubię grać w Minecraft , interesuje się sportem i motoryzacją ;)
Dlaczego Ty?(3-4 zdania): Ponieważ bardzo chciałbym zagrać na takim serwerze . Podobają mi się serwery tego typu . Nie griefuje , i myślę że dobrzę razem będziemy się bawić :)

Skype/Ts3: (Masz jedno albo drugie? Najlepiej oba!) Mam ! oba!

Proszę o szybką odpowiedź :)

On jest zły !!!!! ZŁY!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Marcinosa wywalony Litchuaina dodany!

Zamykam zapisy! Dzis bd skyblock! Bo marcinosa zniszczyl cala wyspe!

Opublikowano
Nick w Minecraft : Cripz
Coś o sobie(2 zdania): Uwielbiam grać w piłkę nożną. Gram w małym klubie oraz w szóstkach na orlikach.
Dlaczego Ty?(3-4 zdania): Szukam ciekawego serwera, na którym mogę zostać na dłużej. Nie griefuje, pomagam.
Staram się robić ciekawe budowle, które upiększą serwer :)

Skype/Ts3: Mam obydwa. Bardziej lubię ts3, lecz bez różnicy

Taka moja mała rada co do mapy. Nie rób skyblocka. Po KM 3 każdy serwer WL to skyblock. Tęsknię właśnie za wyspami, gdyż takich serwerów nie było aż tyle. Możesz wybrać nową wyspę i dodawać osoby np. po rozmowie na skype/ts3. My tak kiedyś robiliśmy na własnym serwerze i przez 2 miechy nawet 1 griefa nie było.

Opublikowano

Nick w Minecraft : MortalCombat
Coś o sobie(2 zdania): Mam na imię Adam;) Dzięki CTSG wkroczyłem do nieznanego, magicznego świata minecraft. Mieszkam przy Łowiczu, w małym osiedlu ;P
Dlaczego Ty?(3-4 zdania): Mam już małe doświadczenia z takimi serwerami;) Niestety upadły. Nie griefuje ! Chętnie bym pomagał nowym graczom;D Ogarniam różne pluginy, więc mogę też pomagać administratorom ;)

Skype/Ts3: Mam skype i Ts3 więc mi to bez różnicy.

Opublikowano

Serwer ruszył wbijać!

Dostaliście sie chłopaki! Już nikogo nie dodaje! Ostatni dodani Cripz i MortalCombat!

Opublikowano

Dziekuje,ale czemu mnie tez wywaliliscie?Ja nikogo nie zabiłem,dodajcie mnie prosze,nick:Matalowy tylko moglibyscie mi dac zycia bo mnie marcinosa zabił :<

Ja byłem dodany przed tym wpisem ze nikogo nowego nei dodajecie,Exstnens i misiek95 i inni moga zaswiadczyc ze nigdy nie grifofałem.Dodajcie mnie prosze.

JAK KTOS TO ZOBACZY NIECH POWIE ADMINOWI ABY MNIE DODAŁ BO BYŁEM WCZESNIEJ DODANY PROSZE

LITU POWIEDZ ADMINOWI ABY MNIE DODAŁ I NAPISZ JAK JUZ DODA OKI?PROSZE LITHUANA

Opublikowano

Dziekuje,ale czemu mnie tez wywaliliscie?Ja nikogo nie zabiłem,dodajcie mnie prosze,nick:Matalowy tylko moglibyscie mi dac zycia bo mnie marcinosa zabił :<

Ja byłem dodany przed tym wpisem ze nikogo nowego nei dodajecie,Exstnens i misiek95 i inni moga zaswiadczyc ze nigdy nie grifofałem.Dodajcie mnie prosze.

JAK KTOS TO ZOBACZY NIECH POWIE ADMINOWI ABY MNIE DODAŁ BO BYŁEM WCZESNIEJ DODANY PROSZE

Opublikowano

Jest jeszcze 1 miejsce wolne chce ktos dojść?!

Moj kolega chciałby dojsc któego znam b. dobrze lae nie pamietam nicku.

Mam nadzieje ze bedzie kilka eventów tak jak na masakrze a potem wojna,czy nie?Czy po prostu freebuild?I dasz sadzonki innych drzew polik?Bo mam pomysł na ładny domek

Opublikowano

Nick w Minecraft : Amm0

Coś o sobie(2 zdania): W Minecrafta gram od ponad dwóch lat, bardzo lubie miłą atmosferę. W przyszłości chciałbym się zająć programowaniem oraz grafikami i pisaniem książek.

Dlaczego Ty?(3-4 zdania): Jestem miły, kulturalny oraz potrafię się zachować. Nie jestem kolejnym dzieckiem które ma zamiar zgriefować całą mapę. Bardzo ładnie buduję zarówno z projektów jak i ze swojej głowy. Nie będzie ze mną żadnych problemów typu : cheaty/haki itp. jestem uczciwym oraz ogarniętym graczem.

Skype/Ts3 : Tak, posiadam oba.

#karaczanmoimbogiem

Opublikowano

Nick w Minecraft : Amm0

Coś o sobie(2 zdania): W Minecrafta gram od ponad dwóch lat, bardzo lubie miłą atmosferę. W przyszłości chciałbym się zająć programowaniem oraz grafikami i pisaniem książek.

Dlaczego Ty?(3-4 zdania): Jestem miły, kulturalny oraz potrafię się zachować. Nie jestem kolejnym dzieckiem które ma zamiar zgriefować całą mapę. Bardzo ładnie buduję zarówno z projektów jak i ze swojej głowy. Nie będzie ze mną żadnych problemów typu : cheaty/haki itp. jestem uczciwym oraz ogarniętym graczem.

Skype/Ts3 : Tak, posiadam oba.

Dodany! Ts dam ci na servie

Opublikowano
Nick w Minecraft :dawid1270

Coś o sobie(2 zdania)Mam na imie dawan (chlopak) gram w minecrafta od 1.7.3 znasz mnie.

Dlaczego Ty?(3-4 zdania):Jestem uczciwym graczem gram codziennie w minecrafta

Skype/Ts3: skypa mojego masz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...