Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kwadratowa Wyspa ! [1.4.6/1.4.7] [Świetna Zabawa!] [Coś jak sezon 2 masakry]

PolikMC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick w minecrafcie; FrojeK

Coś o sobie : Nazywam się Kamil lubie grac w minecrafta ;p lubie piłke nożna i oglądam Roja ;d

Dlaczego ty : poniewaz wiem duzo o minecrafcie , jestem pomocny ;d a zarazem uczciwy.;D

Skype Posiadam : frojekplaygames Ts3 tez ;d

Dodany! Ip w opisie na samej górze!

Nick w Minecraft :Kwasin

Coś o sobie(2 zdania):Jestem ogarnietym człowiekiem który lubi grać w minecraft.Minecraft to moja rozrywka na dzień (nolifem nie jestem)

Dlaczego Ty?(3-4 zdania):Hmm dlaczego ja?Ciężkie to pytanie np może że ładnie buduje , wszystkim chętnie pomagam.Redstone ogarniam w miarę . Pedoberem nie jestem nie byłem i nie bedę :P.Skype i ts posiadam a i mikro też

Skype/Ts3:skype:michu151913 , na ts nazwa Kwasin

Dodany!

• Odpowiedzi 97
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick w Minecraft : mieczos

Coś o sobie(2 zdania): Jestem Michał interesuję się grami. Jestem ogarnięty.

Dlaczego Ty?(3-4 zdania): Jestem ogarnięty i nie grifuje . umiem współpracować . Jestem uczciwy i nie kradnę.

Skype/Ts3: Skype- opiekacz.tost

76561198046924593.png
Opublikowano

Nick w minecraft:Grand

Coś o sobie:Nazywam się Hubert Lubie grać w minecraft ( noolifie ) przeważnie :3 Bardzo ogarniam minecraft. :)

Dlaczego ty :Ponieważ bardzo lubie grać w minecraft i uwielbiam w niego grać :)

Skype/Ts 3 posiadam :)

Ts 3 : Grand

Opublikowano
Nick w Minecraft : Kolorowy97
Coś o sobie(2 zdania): Jestem przeciętnym graczem. Lubie serwery factions. Nie jestem no-lifem, tak jak każdy lubię wychodzić grać w piłkę, kosza, oraz siatkówkę.
Dlaczego Ty?(3-4 zdania): Pilnie oglądam wszystkie odcinki kwadratowej masakry. Tak jak wyżej wspomniałem nie jestem no-lifem. Ogarniam polską pisownie, oraz piszę na czacie tylko w tedy kiedy czegoś potrzebuje. Byłem architektem na dwóch serwerach. Bardzo ładnie buduję. Myślę że zostanę przyjęty.

Skype/Ts3: (Masz jedno albo drugie? Najlepiej oba!): Skype: irzyk12334 Ts3: Posiadam lecz nie wiem z jakich powodów nie działa mi w nim mikrofon.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano
Nick w Minecraft : ScreaM221
Coś o sobie(2 zdania): Miły, ogarnięty, spokojny gracz ;p Interesuję się sportem(Pływanie/ręczna/Siatka) Interesuję się grafiką komputerową:.
Dlaczego Ty?(3-4 zdania):Ponieważ lubię takiego typu serwery. Nie griefuje, pomagam w razie potrzeby innym graczom. Poprawnie piszę po polsku nie po polskiemu.
Skype/Ts3: (Masz jedno albo drugie? Najlepiej oba!) Mam ale podam dopiero na serwie ;]
Rozwaliło mnie to zdanie

Ponieważ bardzo lubie grać w minecraft i uwielbiam w niego grać :D

Opublikowano

Nick w minecraft:Grand

Coś o sobie:Nazywam się Hubert Lubie grać w minecraft ( noolifie ) przeważnie :3 Bardzo ogarniam minecraft. :)

Dlaczego ty :Ponieważ bardzo lubie grać w minecraft i uwielbiam w niego grać :)

Skype/Ts 3 posiadam :)

Ts 3 : Grand

Nie!

Nick w Minecraft : Kolorowy97
Coś o sobie(2 zdania): Jestem przeciętnym graczem. Lubie serwery factions. Nie jestem no-lifem, tak jak każdy lubię wychodzić grać w piłkę, kosza, oraz siatkówkę.
Dlaczego Ty?(3-4 zdania): Pilnie oglądam wszystkie odcinki kwadratowej masakry. Tak jak wyżej wspomniałem nie jestem no-lifem. Ogarniam polską pisownie, oraz piszę na czacie tylko w tedy kiedy czegoś potrzebuje. Byłem architektem na dwóch serwerach. Bardzo ładnie buduję. Myślę że zostanę przyjęty.

Skype/Ts3: (Masz jedno albo drugie? Najlepiej oba!): Skype: irzyk12334 Ts3: Posiadam lecz nie wiem z jakich powodów nie działa mi w nim mikrofon.

Dodany!

Nick w Minecraft : ScreaM221
Coś o sobie(2 zdania): Miły, ogarnięty, spokojny gracz ;p Interesuję się sportem(Pływanie/ręczna/Siatka)
Dlaczego Ty?(3-4 zdania):Ponieważ lubię takiego typu serwery
Skype/Ts3: (Masz jedno albo drugie? Najlepiej oba!) Mam ale podam dopiero na serwie ;]
Rozwaliło mnie to zdanie

Dopisz troszke!

Opublikowano
Nick w Minecraft : Ho0li
Coś o sobie(2 zdania): Uwielbiam sport, imprezy i dziewczyny :D. W MC gram sobie czasami 4fun. Oczywiście jak to młody, głupi wariat zakochany jestem w orliku i potrafię spędzić na nim cały dzień.
Dlaczego Ty?(3-4 zdania): Szukam serwera i ludzi, z którymi można normalnie pograć i pobudować. Grałem już na tego typu serwerze i mam bardzo miłe wspomnienia. Liczę, że tutaj będzie podobnie. Nie griefuje i nie cheatuje. Pomagam innym jeżeli coś potrzebują

Skype/Ts3: (Masz jedno albo drugie? Najlepiej oba!) Skype: Texc.cls

Ts3 też jest

Opublikowano

Nick w Minecraft : babcyna
Coś o sobie(2 zdania): Jestem miły, sympatyczny, nie hejtuję. Polecam Się.
Dlaczego Ty?(3-4 zdania): Ponieważ mam doskonały głos do kręcenia filmów (jeśli kręcicie), mam duże doświadczenie w mc, gram juz w niego półtora roku.

Skype/Ts3: (Masz jedno albo drugie? Najlepiej oba!) Mam oba, podam kiedy bedzie trzeba.

bpfn.png

Opublikowano

Pisać podania!

Nick w Minecraft : babcyna
Coś o sobie(2 zdania): Jestem miły, sympatyczny, nie hejtuję. Polecam Się.
Dlaczego Ty?(3-4 zdania): Ponieważ mam doskonały głos do kręcenia filmów (jeśli kręcicie), mam duże doświadczenie w mc, gram juz w niego półtora roku.

Skype/Ts3: (Masz jedno albo drugie? Najlepiej oba!) Mam oba, podam kiedy bedzie trzeba.

Dodana!

Nick w Minecraft : Ho0li
Coś o sobie(2 zdania): Uwielbiam sport, imprezy i dziewczyny :D. W MC gram sobie czasami 4fun. Oczywiście jak to młody, głupi wariat zakochany jestem w orliku i potrafię spędzić na nim cały dzień.
Dlaczego Ty?(3-4 zdania): Szukam serwera i ludzi, z którymi można normalnie pograć i pobudować. Grałem już na tego typu serwerze i mam bardzo miłe wspomnienia. Liczę, że tutaj będzie podobnie. Nie griefuje i nie cheatuje. Pomagam innym jeżeli coś potrzebują

Skype/Ts3: (Masz jedno albo drugie? Najlepiej oba!) Skype: Texc.cls

Ts3 też jest

Dodany!

Opublikowano
Nick w Minecraft : SebQu

Coś o sobie(2 zdania): Cześć. Mam na imię Sebastian, jestem fanem serwerów typu survival, jeżeli oczywiście ludzie współpracują i DiaxMen nie campi na wszystkich. :) Bardzo chciałbym zagrać na tego typu serwerze, potrafię dobrze walczyć na łuki :)
Dlaczego Ty?(3-4 zdania): Wydaje mi się że jestem ogarnięty, miły, uprzejmy i przyjacielski, potrafię się dzielić oraz pomagać, jeżeli trzeba mogę też pomóc przy rozbudowie serwera. Zawsze gdy grałem na jakimś serwerze, nie ważne jakiego typu, zawsze starałem się znaleźć sojuszników i/ lub znajomych, aby pobudować/ poexpić/ podedać razem :)

Skype/Ts3: (Masz jedno albo drugie? Najlepiej oba!) : Posiadam oczywiście oba komunikatory, jeżeli trzeba mam też mumble. :)

Pozdrawiam! :)

2e102b5f9b77b.jpg

Opublikowano

Nick w Minecraft : SebQu

Coś o sobie(2 zdania): Cześć. Mam na imię Sebastian, jestem fanem serwerów typu survival, jeżeli oczywiście ludzie współpracują i DiaxMen nie campi na wszystkich. :) Bardzo chciałbym zagrać na tego typu serwerze, potrafię dobrze walczyć na łuki :)
Dlaczego Ty?(3-4 zdania): Wydaje mi się że jestem ogarnięty, miły, uprzejmy i przyjacielski, potrafię się dzielić oraz pomagać, jeżeli trzeba mogę też pomóc przy rozbudowie serwera. Zawsze gdy grałem na jakimś serwerze, nie ważne jakiego typu, zawsze starałem się znaleźć sojuszników i/ lub znajomych, aby pobudować/ poexpić/ podedać razem :)

Skype/Ts3: (Masz jedno albo drugie? Najlepiej oba!) : Posiadam oczywiście oba komunikatory, jeżeli trzeba mam też mumble. :)

Pozdrawiam! :)

Dodany!

Opublikowano
Nick w Minecraft : DjOski

Coś o sobie(2 zdania): Jestem ogarniety. Lubie grac na takich serwerach.

Dlaczego Ty?(3-4 zdania): Bo tak. Nie bede sie rozpisywal. Jestem ogarniety i pomocny.

Skype/Ts3: (Masz jedno albo drugie? Najlepiej oba!) <---- Oba

Opublikowano

Nick w Minecraft : DjOski

Coś o sobie(2 zdania): Jestem ogarniety. Lubie grac na takich serwerach.

Dlaczego Ty?(3-4 zdania): Bo tak. Nie bede sie rozpisywal. Jestem ogarniety i pomocny.

Skype/Ts3: (Masz jedno albo drugie? Najlepiej oba!) <---- Oba

Dodany!

Opublikowano
Nick w Minecraft : Marcinosa
Coś o sobie(2 zdania): Mam na imię Marcin :) Lubię grać w Minecraft , interesuje się sportem i motoryzacją ;)
Dlaczego Ty?(3-4 zdania): Ponieważ bardzo chciałbym zagrać na takim serwerze . Podobają mi się serwery tego typu . Nie griefuje , i myślę że dobrzę razem będziemy się bawić :)

Skype/Ts3: (Masz jedno albo drugie? Najlepiej oba!) Mam ! oba!

Proszę o szybką odpowiedź :)

Opublikowano

Nick w Minecraft : Marcinosa
Coś o sobie(2 zdania): Mam na imię Marcin :) Lubię grać w Minecraft , interesuje się sportem i motoryzacją ;)
Dlaczego Ty?(3-4 zdania): Ponieważ bardzo chciałbym zagrać na takim serwerze . Podobają mi się serwery tego typu . Nie griefuje , i myślę że dobrzę razem będziemy się bawić :)

Skype/Ts3: (Masz jedno albo drugie? Najlepiej oba!) Mam ! oba!

Proszę o szybką odpowiedź :)

Dodany!

Opublikowano
Nick w Minecraft :

Enigmane

16

Coś o sobie(2 zdani):

Jak chcesz mnie poznać możemy pogadać na ts3 , jak jesteś ładna blondynką :D to mogę ci podać gg lub skype . Poznacie mnie na serwerze

Dlaczego Ty?(3-4 zdania):

To proste.Bo jaj jestem Sztywny Kaktus i jestem Zajeeeeeeeeeeeeeebisty. Prosto i na temat. I tyle zdani ile potrzeba :D

Skype/Ts3: (Masz jedno albo drugie? Najlepiej oba!):

Mam

mca.png

Opublikowano

Nick w Minecraft :
Enigmane

Coś o sobie(2 zdani):
Jak chcesz mnie poznać możemy pogadać na ts3 , jak jesteś ładna blondynką :D to mogę ci podać gg lub skype . Poznacie mnie na serwerze
Dlaczego Ty?(3-4 zdania):
To proste.Bo jaj jestem Sztywny Kaktus i jestem Zajeeeeeeeeeeeeeebisty. Prosto i na temat. I tyle zdani ile potrzeba :D

Skype/Ts3: (Masz jedno albo drugie? Najlepiej oba!):

Mam

Zajebisty zapis!!

Dodany!

Opublikowano

Nick w Minecraft :Spiral2

Coś o sobie(2 zdania): Jestem raczej ogarnięty i miły, oczywiście zależne jest to od ludzi do których piszę czy mówię,.. jak każdy wie niektórzy potrafią zdenerwować.

Dlaczego Ty?(3-4 zdania): Ponieważ nie używam wspomagaczy . Jestem miły i kulturalny oraz potrafię pracować w grupie. Chętnie zagrałbym na serwerze tego typu

Skype/Ts3: (Masz jedno albo drugie? Najlepiej oba!): Mam to i to ;)

Opublikowano

Nick w Minecraft :Spiral2

Coś o sobie(2 zdania): Jestem raczej ogarnięty i miły, oczywiście zależne jest to od ludzi do których piszę czy mówię,.. jak każdy wie niektórzy potrafią zdenerwować.

Dlaczego Ty?(3-4 zdania): Ponieważ nie używam wspomagaczy . Jestem miły i kulturalny oraz potrafię pracować w grupie. Chętnie zagrałbym na serwerze tego typu

Skype/Ts3: (Masz jedno albo drugie? Najlepiej oba!): Mam to i to ;)

Dodany!

Opublikowano

Nick w Minecraft : FajnyJa

Coś o sobie(2 zdania): Jestem Kamil. Lubie serwery tupu Kwadratowa Masakra. Nie grifuje itp.
Dlaczego Ty?(3-4 zdania): Ogarniam Minecrafta. Nie grifuje i nie czituje.

Skype/Ts3: Mam tylko SKYPE: kamil.kaczmarek26

Opublikowano

Nick w Minecraft :SebucH
Coś o sobie(2 zdania):Lubie grac w minecraft gram juz ponad 2 lata
Dlaczego Ty?(3-4 zdania):Lubie grac w grupie a nie sam na singlu. Chcialbym zobaczyc jak to jest grac na takim serverze.

Skype/Ts3: Mam skype i ts3 skype moj to sebi1288

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...