Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kwadratowa Wyspa ! [1.4.6/1.4.7] [Świetna Zabawa!] [Coś jak sezon 2 masakry]

PolikMC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick w Minecraft :Zelacks
Coś o sobie(2 zdania):Jestem miłym i ogarniętym graczem. Lubie grać zespołowo , nie przeszkadzam nikomu :)
Dlaczego Ty?(3-4 zdania):Ponieważ nie griefuje , nie czituje , zachowuje kulturę. Bardzo lubię serwery tego typu , i chciałbym do was dołączyć :).Napewno sie jakoś dogadamy :D
Skype/Ts3: (Masz jedno albo drugie? Najlepiej oba!) Posiadam oba :>
Czekam na rozpatrzenie podania ;]
  • Odpowiedzi 97
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick w Minecraft :SebucH
Coś o sobie(2 zdania):Lubie grac w minecraft gram juz ponad 2 lata. ogarniam minecrafta
Dlaczego Ty?(3-4 zdania):Lubie grac w grupie a nie sam na singlu. Chcialbym zobaczyc jak to jest grac na takim serverze. Jestem ogarniety i potrawie grac. I chciałbym do was dołączyć

Skype/Ts3: Mam skype i ts3 skype moj to sebi1288

Opublikowano

Nick w Minecraft : FajnyJa

Coś o sobie(2 zdania): Jestem Kamil. Lubie serwery tupu Kwadratowa Masakra. Nie grifuje itp.
Dlaczego Ty?(3-4 zdania): Ogarniam Minecrafta. Nie grifuje i nie czituje.

Skype/Ts3: Mam tylko SKYPE: kamil.kaczmarek26

Napisz coś więcej!

Coś o sobie(2 zdania):Lubie grac w minecraft gram juz ponad 2 lata

Dlaczego Ty?(3-4 zdania):Lubie grac w grupie a nie sam na singlu. Chcialbym zobaczyc jak to jest grac na takim serverze.

Ty też dopisz troszkę o sobie!

Nick w Minecraft :Zelacks
Coś o sobie(2 zdania):Jestem miłym i ogarniętym graczem. Lubie grać zespołowo , nie przeszkadzam nikomu :)
Dlaczego Ty?(3-4 zdania):Ponieważ nie griefuje , nie czituje , zachowuje kulturę. Bardzo lubię serwery tego typu , i chciałbym do was dołączyć :).Napewno sie jakoś dogadamy :D
Skype/Ts3: (Masz jedno albo drugie? Najlepiej oba!) Posiadam oba :>
Czekam na rozpatrzenie podania ;]

Dodany!

Coś o sobie(2 zdania):Lubie grac w minecraft gram juz ponad 2 lata. ogarniam minecrafta

Dlaczego Ty?(3-4 zdania):Lubie grac w grupie a nie sam na singlu. Chcialbym zobaczyc jak to jest grac na takim serverze. Jestem ogarniety i potrawie grac. I chciałbym do was dołączyć

Dopisaleś coś! A więc dodany!

Opublikowano

Nick w Minecraft : SebucH

Coś o sobie(2 zdania): Cześć. Mam na imię Sebastian, jestem fanem serwerów typu survival, jeżeli oczywiście ludzie współpracują . Bardzo chciałbym zagrać na tego typu serwerze, potrafię dobrze walczyć na łuki
Dlaczego Ty?(3-4 zdania): Wydaje mi się że jestem ogarnięty, miły, uprzejmy i przyjacielski, potrafię się dzielić oraz pomagać, jeżeli trzeba mogę też pomóc przy rozbudowie serwera. Zawsze gdy grałem na jakimś serwerze, nie ważne jakiego typu, zawsze starałem się znaleźć sojuszników i/ lub znajomych, aby pobudować/ poexpić/ podedać razem

Skype/Ts3: (Masz jedno albo drugie? Najlepiej oba!) : Posiadam oczywiście oba komunikatory

Opublikowano

Nick w Minecraft : SebucH

Coś o sobie(2 zdania): Cześć. Mam na imię Sebastian, jestem fanem serwerów typu survival, jeżeli oczywiście ludzie współpracują . Bardzo chciałbym zagrać na tego typu serwerze, potrafię dobrze walczyć na łuki

Dlaczego Ty?(3-4 zdania): Wydaje mi się że jestem ogarnięty, miły, uprzejmy i przyjacielski, potrafię się dzielić oraz pomagać, jeżeli trzeba mogę też pomóc przy rozbudowie serwera. Zawsze gdy grałem na jakimś serwerze, nie ważne jakiego typu, zawsze starałem się znaleźć sojuszników i/ lub znajomych, aby pobudować/ poexpić/ podedać razem

Skype/Ts3: (Masz jedno albo drugie? Najlepiej oba!) : Posiadam oczywiście oba komunikatory

Dodany jestes!

Opublikowano
Poprawka podania:
Coś o sobie(2 zdania): Jestem miły i ogarnięty, lubię serwery tego typu, po za Minecraftem lubię sport i muzykę (szkoły raczej nie xD)
Dlaczego Ty?(3-4 zdania):nie grifuje, nie czituje, nie przeklinam, nie obrażam innych, ogarniam Minecrafta dosyć dobrze, umiem ładnie budować co ozdobi moim zdaniem Wasz serwer :)

Skype/Ts3: Mam skype kamil.kaczmarek26 TS3 niestety nie :|

Opublikowano

@refresh :D

Poprawka podania:
Coś o sobie(2 zdania): Jestem miły i ogarnięty, lubię serwery tego typu, po za Minecraftem lubię sport i muzykę (szkoły raczej nie xD)
Dlaczego Ty?(3-4 zdania):nie grifuje, nie czituje, nie przeklinam, nie obrażam innych, ogarniam Minecrafta dosyć dobrze, umiem ładnie budować co ozdobi moim zdaniem Wasz serwer :)

Skype/Ts3: Mam skype kamil.kaczmarek26 TS3 niestety nie :|

Dodany!

Opublikowano
Nick w MC : Kolan

Coś o sobie(2 zdania): Mieszkam w Przemyślu (woj. Podkarpackie). Lubie grać w siatkówkę i w minecrafta.

Dlaczego Ty?(3-4 zdania): Potrafie się z każdym dogadać, lubię od czasu do czasu poświrować ale to tylko dla śmiechu ;] Na bank wniosę trochę humoru do waszej grupy. Poza tym lubie spędzać czas z spoko ludźmi ;] Chyba tyle starczy

Skype/Ts3: Mam to i to ;]

Opublikowano

Nick w MC : Kolan

Coś o sobie(2 zdania): Mieszkam w Przemyślu (woj. Podkarpackie). Lubie grać w siatkówkę i w minecrafta.

Dlaczego Ty?(3-4 zdania): Potrafie się z każdym dogadać, lubię od czasu do czasu poświrować ale to tylko dla śmiechu ;] Na bank wniosę trochę humoru do waszej grupy. Poza tym lubie spędzać czas z spoko ludźmi ;] Chyba tyle starczy

Skype/Ts3: Mam to i to ;]

Dodany!

Opublikowano

Nick w MC : Exstens

Coś o mnie? : Interesuję się grafiką komputerową , a wolny czas lubię spędzać ze znajomymi co jest w pewnym sensie powiązane z grą w Minecrafta . Dodam jeszcze że moim ulubionym sportem jest pływanie ; ) . A na imie mi Bartek :)

Dlaczego ja? : Ogarniam ortografię i potrafię się porozumieć z graczami . Mam nadzieję że przyjmiecie mnie do swojego grona i będzie mi się miło z Wami grało . Jestem dobrym towarzyszem i lubię smak przygody i lubię się pośmiać . : ) To na tyle pozdrawiam Exstens. :)

Ts3 / Skype : Obydwa te programy ! ;)

Opublikowano

Nick w MC : Exstens

Coś o mnie? : Interesuję się grafiką komputerową , a wolny czas lubię spędzać ze znajomymi co jest w pewnym sensie powiązane z grą w Minecrafta . Dodam jeszcze że moim ulubionym sportem jest pływanie ; ) . A na imie mi Bartek :)

Dlaczego ja? : Ogarniam ortografię i potrafię się porozumieć z graczami . Mam nadzieję że przyjmiecie mnie do swojego grona i będzie mi się miło z Wami grało . Jestem dobrym towarzyszem i lubię smak przygody i lubię się pośmiać . : ) To na tyle pozdrawiam Exstens. :)

Ts3 / Skype : Obydwa te programy ! ;)

Dodany! :D

Opublikowano
Nick w Minecraft : Litchuania

Coś o sobie(2 zdania): Umiem nieźle budować, ogarniam redstone.

Dlaczego Ty?(3-4 zdania): Bo jestem awesome i wzbogacę Kwadratową Wyspę o wiele ładnych budowli i niepowtarzalną atmosferę! ;) Ze mną nie będziecie się nudzić! Jestem aktywnym graczem i w razie problemu pomogę innym. :)

Skype/Ts3: (Masz jedno albo drugie? Najlepiej oba!) Mam oba

zmatowany.png

Opublikowano
Nick w Minecraft :Matalowy

Coś o sobie(2 zdania):Lubie grać w minecraft na małych serwerach,gdyz na duzych administracja jest niemiła xD Lubie gadac z przyjaciolmi

Dlaczego Ty?(3-4 zdania):BArdzo duzo gram w minecrafta,mam nawet dobry skill budowniczy,dalej nie wiem :D
Mam Team-speak 3 i Skype
Opublikowano

Nick w Minecraft : Natalka3

Coś o sobie(2 zdania): Jestem wyrowumiałą osobą , która pomaga oraz wsułczuje innym.

Dlaczego Ty?(3-4 zdania): Zaciekawia mnie to jak można w minecraft'a grać w grupie , która sobie pomaga i itp. Razem wszyscy damy sobie rade na Kwadratowej Masakrze.

Skype/Ts3: Mam skype i Ts3,

Opublikowano

Kwadratowa Wyspa

serwerminecraft.png

adresip.png

s136.csrv.pl:27770

informacjed.png

myslnik.pngTryb rozgrywki: Survival

myslnik.pngBiała lista: Tak

myslnik.pngIlość slotów: 10

myslnik.pngZwierzęta: Tak

myslnik.pngPotwory: Tak

myslnik.pngPvP: Nie

pluginy.png

Potrzebne do takiego serva ;D

ekipal.png

PolikMC(Admin)

HeniekKfc(Wlasciciel)

dodatkoweinformacje.png

Składać podania:

Nick w Minecraft :

Coś o sobie(2 zdania):

Dlaczego Ty?(3-4 zdania):

Skype/Ts3: (Masz jedno albo drugie? Najlepiej oba!)

byadampoloczek.png

Opublikowano

Nick w Minecraft :PabelHD

Coś o sobie(2 zdania):Jestem Miłym i uczciwym graczem.

Dlaczego Ty?(3-4 zdania):Lubię takiego typu serwery.

Skype/Ts3: (Masz jedno albo drugie? Najlepiej oba!):Mam to i to

Opublikowano

Nick w Minecraft :Wojtula
Coś o sobie(2 zdania): mam na imie wojtek. Lubie grac w pilke nozna
Dlaczego Ty?(3-4 zdania): Chce wbic na serwa. Lubie lody ;D. Jestem ogarniety i pomocny.

i

Nick w Minecraft :szymon84
Coś o sobie(2 zdania): Lubie grać w gry takie jak np. assasin creed, FarCry.Nie lubie się uczyć
Dlaczego Ty?(3-4 zdania):Jestem ogarnięty i lubie pomagać innym. Lubie grać na takich serwach.Lubie placki xD!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...