Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kwadratowa Wyspa ! [1.4.6/1.4.7] [Świetna Zabawa!] [Coś jak sezon 2 masakry]

PolikMC

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 97
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Nick w Minecraft :MegaSzymonPL
Coś o sobie(2 zdania):Mam na imię szymon lubię bardzo grać w koszykówke i w piłkę nożną iteresuje sie wiedzą o komputerach moje hobby to zbieranie znaczków

Dlaczego Ty?(3-4 zdania):Dlaczego ja jestem uczciwym graczem lubie pomagac slabszym nie jestem zlodziejem

Skype/Ts3: Skeype- szymon.topkin1,TS3 MegaSzymonPl

Czekam na szybką odpowedz :-)

Opublikowano

Nick w Minecraft :MegaSzymonPL
Coś o sobie(2 zdania):Mam na imię szymon lubię bardzo grać w koszykówke i w piłkę nożną iteresuje sie wiedzą o komputerach moje hobby to zbieranie znaczków

Dlaczego Ty?(3-4 zdania):Dlaczego ja jestem uczciwym graczem lubie pomagac slabszym nie jestem zlodziejem

Skype/Ts3: Skeype- szymon.topkin1,TS3 MegaSzymonPl

Dodany!

Ps. Dam ip jak bedzie 10 osob! Jest 3!

Opublikowano

Nick w Minecraft : Kali
Coś o sobie(2 zdania): Jestem Sebastian mam 14 lat Mieszkam w kujawsko-pomorskie

Dlaczego Ty?(3-4 zdania): Jestem ogarnięty , umiem współpracować , nie popełniam błedów ort.

Skype/Ts3: (Masz jedno albo drugie? Najlepiej oba!) To i to

Opublikowano
Nick w Minecraft : Xarmes
Coś o sobie(2 zdania): Jestem Konrad interesuję się grami oraz koszykówką. Jestem ogarnięty pomimo mojego wieku

Dlaczego Ty?(3-4 zdania): Jestem ogarnięty i nie grifuje . Podczas budowania staram się być kreatywny. Jestem uczciwy i nie kradnę.
Skype/Ts3: Skype- kondziowy1,TS3 Xarmes
Opublikowano

Nick w Minecraft : Xarmes
Coś o sobie(2 zdania): Jestem Konrad interesuję się grami oraz koszykówką. Jestem ogarnięty pomimo mojego wieku

Dlaczego Ty?(3-4 zdania): Jestem ogarnięty i nie grifuje . Podczas budowania staram się być kreatywny. Jestem uczciwy i nie kradnę.
Skype/Ts3: Skype- kondziowy1,TS3 Xarmes

Dodany!

Coś o sobie(2 zdania): Nie wiem

Dlaczego Ty?(3-4 zdania): Jestem ogarnięty , umiem współpracować , nie popełniam błedów ort.

Dopisz cos!

Opublikowano
Nick w Minecraft :Bkg112mpl
Coś o sobie(2 zdania): Lubie grac w gry indie. Przebywac w ogarnietym towarzystwie.
Dlaczego Ty?(3-4 zdania): Moglbym tu pisac jaki to ja jestem boski itp tylko po co , i tak nikogo to nie obchodzi.

Skype/Ts3: Posiadam oba

Opublikowano
Nick w Minecraft : oODark__KnightOo
Coś o sobie(2 zdania): Mam na imię Dominik jestem ogarnięty i lubię grać w piłkę nożną. Nie grifuje nie wkurzam adminów jestem pomocny i lubię budować
Dlaczego Ty?(3-4 zdania): Ponieważ potrafię współpracować nie grifuje. Lubię grać na serverach tego typu poniewaz są bardzo fajne i miło się gra.Jestem uczciwy i jak kogoś dedne to zawsze oddaje itemy.

Skype/Ts3: Mam Oba

Opublikowano

Nick w Minecraft : oODark__KnightOo
Coś o sobie(2 zdania): Mam na imię Dominik jestem ogarnięty i lubię grać w piłkę nożną. Nie grifuje nie wkurzam adminów jestem pomocny i lubię budować
Dlaczego Ty?(3-4 zdania): Ponieważ potrafię współpracować nie grifuje. Lubię grać na serverach tego typu poniewaz są bardzo fajne i miło się gra.Jestem uczciwy i jak kogoś dedne to zawsze oddaje itemy.

Skype/Ts3: Mam Oba

Nick w Minecraft :Bkg112mpl
Coś o sobie(2 zdania): Lubie grac w gry indie. Przebywac w ogarnietym towarzystwie.
Dlaczego Ty?(3-4 zdania): Moglbym tu pisac jaki to ja jestem boski itp tylko po co , i tak nikogo to nie obchodzi.

Skype/Ts3: Posiadam oba

Dodani!

Opublikowano

Nick w Minecraft :Revision342
Coś o sobie(2 zdania):Lubie grac w serwery tego typu..lubie przebywac w ogarnietej atfosmerze!:)
Dlaczego Ty?(3-4 zdania):Ponieważ jestem miłym ogarniętym graczem minecraft nie grifuje i kocham wszystkich xD!!:)

Skype/Ts3: (Masz jedno albo drugie? Najlepiej oba!)Oba!!:)

Opublikowano

Nick w Minecraft :Revision342

Coś o sobie(2 zdania):Lubie grac w serwery tego typu..lubie przebywac w ogarnietej atfosmerze! :)

Dlaczego Ty?(3-4 zdania):Ponieważ jestem miłym ogarniętym graczem minecraft nie grifuje i kocham wszystkich xD!! :)

Skype/Ts3: (Masz jedno albo drugie? Najlepiej oba!)Oba!! :)

Dodany!

jeszcze 3 osoby i daje ip!

Opublikowano
Nick w Minecraft :KozaczekProPL1

Coś o sobie(2 zdania):Lubie grac w gry i piłke nożną

Dlaczego Ty?(3-4 zdania):Jestem ogarnięty ,buduje kreatywnie,nie grifuje,często gram

Skype/Ts3: oba skype:macius1512, ts3 kozaczekpl

Opublikowano
Podanie Spixa (moje)

Nick w Minecraft : Spix
Coś o sobie(2 zdania): Jestem Patryk, mam 14 lat i interesuję się minecraftem. Chcuałbym dostać się na ten serwer, ponieważ wydaję mi się że może być fajny :)
Dlaczego Ty?(3-4 zdania): Jestem ogarnięty, nie niszcze prac innych. Lubię czasem nagrać na YouTube.

Skype/Ts3: (Masz jedno albo drugie? Najlepiej oba!): Mam Skype.

Podanie Jakubek46 (kumpel)

Nick w Minecraft : jakubek46
Coś o sobie: Jestem miły i lubie grać w minecraft. Nie trolluje innych :)
Dlaczego Ty?: Hmm Nie trolluje, lubie współpracować :)

Skype/Ts3: (Masz jedno albo drugie? Najlepiej oba!) Posiadam skype.

Opublikowano

Coś o sobie(2 zdania):Lubie grac w gry i piłke nożną

Dlaczego Ty?(3-4 zdania):Jestem ogarnięty ,buduje kreatywnie,nie grifuje,często gram

Dopisz cos jeszcze o sobie!

Podanie Spixa (moje)

Nick w Minecraft : Spix

Coś o sobie(2 zdania): Jestem Patryk, mam 14 lat i interesuję się minecraftem. Chcuałbym dostać się na ten serwer, ponieważ wydaję mi się że może być fajny :)
Dlaczego Ty?(3-4 zdania): Jestem ogarnięty, nie niszcze prac innych. Lubię czasem nagrać na YouTube.

Skype/Ts3: (Masz jedno albo drugie? Najlepiej oba!): Mam Skype.

Podanie Jakubek46 (kumpel)

Nick w Minecraft : jakubek46
Coś o sobie: Jestem miły i lubie grać w minecraft. Nie trolluje innych :)
Dlaczego Ty?: Hmm Nie trolluje, lubie współpracować :)

Skype/Ts3: (Masz jedno albo drugie? Najlepiej oba!) Posiadam skype.

Dodani!

Jeszce ktos i dam ip!

Opublikowano

Dopisz cos jeszcze o sobie!

Coś o sobie(2 zdania):Mam na imię Piotrek Lubie grac w gry i piłkę nożną oraz interesuje sie informatyka.

Opublikowano
Nick w Minecraft :rafalplx
Coś o sobie(2 zdania):Mam na imię rafał lubię bardzo grać w koszykówke i w piłkę nożną iteresuje sie wiedzą o komputerach moje hobby to zbieranie znaczków

Skype/Ts3: Skype DDKOXU,TS3 Benjamin

Opublikowano

Coś o sobie(2 zdania):Mam na imię Piotrek Lubie grac w gry i piłkę nożną oraz interesuje sie informatyka.

Dodany! Zaraz bedzie ip!

Opublikowano

Nick w Minecraft :rafalplx

Skype/Ts3: Skype DDKOXU,TS3 Benjamin

Stanowcze nie! Skopiowane od Szymona!

Coś o sobie(2 zdania): Jestem Sebastian mam 14 lat Mieszkam w kujawsko-pomorskie

Dodany!

Opublikowano

Nick w minecrafcie; FrojeK

Coś o sobie : Nazywam się Kamil lubie grac w minecrafta ;p lubie piłke nożna i oglądam Roja ;d

Dlaczego ty : poniewaz wiem duzo o minecrafcie , jestem pomocny ;d a zarazem uczciwy.;D

Skype Posiadam : frojekplaygames Ts3 tez ;d

Opublikowano
Nick w Minecraft :Kwasin

Coś o sobie(2 zdania):Nazywam się Michał .Jestem ogarnietym człowiekiem który lubi grać w minecraft.Minecraft to moja rozrywka na dzień (nolifem nie jestem)
Dlaczego Ty?(3-4 zdania):Hmm dlaczego ja?Ciężkie to pytanie np może że ładnie buduje , wszystkim chętnie pomagam.Redstone ogarniam w miarę . Pedoberem nie jestem nie byłem i nie bedę :P.Skype i ts posiadam a i mikro też

Skype/Ts3:skype:michu151913 , na ts nazwa Kwasin

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...