Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[WRPSP] Problemy i Pytania związanie z WRPSP !

Wilczek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wilczek mam problem scioglem wypakowalem wszystko alepisze ze potrzeba updater 3 ?

UI wysakuje mi blad msss32.dll

Możesz zrobić screena? Bo nie bardzo wiem o co chodzi z tym "updater3".

Sciągnij dla pewności jeszcze raz xxx i jeszcze raz podmień updatera. W pliku tekstowym "ver" zmień wartość na np. 50, zapisz i odpal launchera

snikersproject1.png
  • Odpowiedzi 436
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Możesz zrobić screena? Bo nie bardzo wiem o co chodzi z tym "updater3".

Sciągnij dla pewności jeszcze razx i jeszcze raz podmień updatera. W pliku tekstowym "ver" zmień wartość na np. 50, zapisz i odpal launchera

Chodzi ci o Cannot find mss32.dll ?

Jeżeli tak zainstaluj to

http://www.mediafire.com/?1pq4tj3znmmfwfd
https://www.virustotal.com/pl/file/8507d54bb4f1fefdc781b9cf85c39afca80f20de3d7de0c538a001a5f886f2c3/analysis/

Zainstaluj, daj "Start Scan"

Następnie "Optimalize" i wszystko powinno być w porządku.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Pytanie do Kamel89. Gdzie mam Ci te screeny z buggerami przesyłac?

Wilczek. A nie lepiej sciagnac tego .dll`a i go wkleic? xD

dobra, dopiero teraz zobaczyłem ten download co podałes.

Ja to wszystkie problemy zawsze rozwiazywałem w taki sposob. Wyłaczałem antywirusa, zmieniałem numer w pliku ver i właczałem jeszcze raz launchera. Ewentualnie usuwałem wra i wypakowałem go jeszcze raz.

snikersproject1.png
Opublikowano

dobra a ja mam pytanie odnosnie kontaktu jakims modem z psp w grze nie odpisuja co jest kary godne jak dla mnie :) chodzi mi o to zeby poprosic o reset cashu napewno by to zrobili be wieksych problemow przecie gra jest darmowa a nie chce mi sie drugiego konta zakladac tylko po to eby sobie z NTW strelac ;)

1322392946-U421083.jpg
Opublikowano

dobra a ja mam pytanie odnosnie kontaktu jakims modem z psp w grze nie odpisuja co jest kary godne jak dla mnie :) chodzi mi o to zeby poprosic o reset cashu napewno by to zrobili be wieksych problemow przecie gra jest darmowa a nie chce mi sie drugiego konta zakladac tylko po to eby sobie z NTW strelac ;)

Już dzisiaj się ze mną skontaktowałeś. NTW jest na twoim koncie.

@up

BeHappy, tak? Ja go wogole pierwszy raz w grze widze i juz 63 lvl mial, wiec napewno pwlvl jak 20% wlochow. A bronie pewnie dostal, chociaz jego "skill" pozwala na ogarniecie tylko t-bomb bo z niczego innego juz nie zabije. I tak p.s dla tych co graja: jak widzicie kogos z wysokim lvl a ma malo killi to zapisujcie nicki i jak bedzie gm to odrazu bana beda mieli. Przyklad Megone, z dnia na dzien z ~50 lvl na 70 a killi 8tys. Dostal bana odrazu. Najlepiej zglaszac to do [GM]ToXiiC

Zbanowany.

Pytanie do Kamel89. Gdzie mam Ci te screeny z buggerami przesyłac?

Wilczek. A nie lepiej sciagnac tego .dll`a i go wkleic? xD

dobra, dopiero teraz zobaczyłem ten download co podałes.

Ja to wszystkie problemy zawsze rozwiazywałem w taki sposob. Wyłaczałem antywirusa, zmieniałem numer w pliku ver i właczałem jeszcze raz launchera. Ewentualnie usuwałem wra i wypakowałem go jeszcze raz.

Póki co informuj mnie w grze, ewentualnie na PW poprzez te forum.
Opublikowano

Kamel skoro Behappy zosta zbanowany to ogranij Anonymous, poniewa te bardzo podejrzany.

Oraz ogarnij te gracza waszmistrz Strasznie zybko wbija lvl. Raczej za szybko -.-

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Informują was wszystkich, że ten temat nie służy do dyskusji, skarg na jakichkolwiek graczy grających na serwerze, tylko jest od zadawania pytań i rozwiązywań problemów. Od teraz każdy post jak wasz wyżej zostaną ukarane 5 % przez Moderatora lub GM'a.

Takie sprawy możecie załatwić na WRPSP.eu jeżeli zostanie doprowadzony do w pełni działania lub na PW do Kamel'a.

Możecie tylko informować za co jest ban itd. Nie donosić na graczy, pw lub wrpsp.eu

Pozdrawiam.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Kamel skoro Behappy zosta zbanowany to ogranij Anonymous, poniewa te bardzo podejrzany.

Oraz ogarnij te gracza waszmistrz Strasznie zybko wbija lvl. Raczej za szybko -.-

Anonymous także jest zbanowany.

Jeśli jakieś pytania ktoś ma to proszę na PW.

Opublikowano

Przydała by się nowa strona z wrpsp na takie tematy a nie tu na mpc tak :P A tak to będzię kiedyś w tym roku może strona Online ?

Opublikowano

Rozumiem.

Nowa strona jest ciągle w trakcie prac...

Wszystko ok.Ale nie chce mi się zbytnio wierzyć, że administracja pracuje nad stroną.

Opublikowano

Siemanko chcialem sobie zagrac w WRPSP ale mam taki problem "Connection terminated from server"

Prosze o pomoc :)

Podłącz kabel ethernet jeżeli masz przez router.

Przeczyść kompa CCleanerem i odkurzaczem.

Wyłącz wszystkie zbędne programy i nieaktywne procesy np : Gadu Gadu, Skype, TS3, Gamebooster itd.

Wyłącz również antyvirusa ..

Albo zobacz tego tutka :

http://www.mpcforum.pl/topic/213689-tut-problemy-z-wr-to-ju-nie-problem/

Cytat :

2.25 Połączenie z serwerem zostało zerwane?

KOMUNIKAT:

Connection terminated from server.

Ileż to razy zdarzyło nam się grać i zostać w nagrodę powitanymi takim komunikatem.

Na jego wystąpienie może mieć wpływ wiele czynników jednak w lwiej części przypadków będą to poprostu lagi.

Gdy przez pewien czas nie możemy się dostatecznie "mocno" połączyć z serwerem gry zostaniemy z niej po prostu wyrzuceni.

Z tego powodu jest to prawdziwa zmora początkujących "modem tapperów", bowiem w tappingu chodzi o celowe chwilowe zerwanie połączenia.

Jeśli potrwa to jednak odrobinę za długo to po prostu zostaniemy wylogowani.

Problem ten ma też okazję częściej występować na komputerach łączących się z internetem za pomocy rutera czy też innego sposobu łączności bezprzewodowej.

W takim wypadku musimy sprawdzić czy siła sygnału jest wystarczająca i czy nie gubimy pakietów.

Do tego celu z powodzeniem możemy wykorzystać program WirelessNetView bądź jakikolwiek inny wbudowany w system.

http://www.komputerswiat.pl/download/1749/pobierz,wirelessnetview-v1.35.aspx

Zaś jeśli chodzi o gubienie pakietów to pomocne może okazać się ustawienie optymalnej wartości MTU.

Więcej o tym możecie znaleźć w poniższym poradniku w punkcie 21:

http://www.mpcforum.pl/topic/210404-tut-lagi-w-wr-przyspiesz-komputer/

Jeśli by się okazało, że z naszym łączem dzieje się coś złego w tym wypadku najlepszym wyjściem będzie skontaktowanie się ze swoim dostawcą internetowym.

Po powiadomieniu go o zaistniałej sytuacji i szczegółowym opisie problemu powinien on podjąć jakieś kroki w celu sprawdzenia gdzie leży źródło problemu i ewentualnej naprawy.

UWAGA!!

Od pewnego czasu wystąpienie w/w objawów może być niezależne od nas i bardzo prawdopodobne, że wina może leżeć nie po naszej stronie, a K2 Network.

W ostatnim czasie mają oni spore problemy i kolejne patche wprowadzają więcej chaosu niż pożytku. Jeśli jesteś jednym z pechowców i wszystko inne jest ok, to

jedynym wyjściem będzie wysłanie tickieta do supportu z opisem problemu. Im więcej będzie głosów domagających się rozwiązania tego problemu tym szybciej możemy się spodziewać podjęcia stosownych kroków przez K2.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Zapraszam i Polecam. Szybki Exp itd. :P :P :P :P gry EXP :D:D

// ehh mój fail ;p. Autor prosił aby nie pisać takich postów ;) || areq94pl

Opublikowano

A mam takie pytanie co do WRPSP... Czy server jest resetowany co jakiś czas czy nie ? I ile ten server już stoi ? Podczas gry wyświetl mi monit Uptime Servera 10 dni ,czyli to oznacz ,że server stoi dopiero 10 day ?!

torrex.png
Opublikowano

@up nie to znaczy ze od ostatniego uptima minelo 10 dni ;) a serwer jest co pewien czas resetowany ;) a i jescze ju stoi dluuugo wiec moesz sobie bez oaw grac ;)

1322392946-U421083.jpg
Opublikowano

To trochę nie warto grać ,jeśli server jest resetowany.Wbijesz z 50 lvl i od nowa... :|

Na na tym polega rzecz bo by nikt nie grał. LVL zostaja ;). Czasami im serwer sam pada ale wszystko zostaje lvl bronie itd.

A po za tym jest zwiekszony exp ;), za jedną runde dostajesz np 2500 expa lub więcej.

320551442138510845087.png
Opublikowano

To trochę nie warto grać ,jeśli server jest resetowany.Wbijesz z 50 lvl i od nowa... :|

Od czego jest baza danych ?

Wszystkie dane kont itd. są zapisane w bazie danych.

Uptime serwera polega na takim tzw. refreshu.

Czyli ma na celu odświeżyć serwer czy coś w tym stylu.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Witam wczoraj grałem na WRPSP i zobaczyłem gościa który ma Famasa Greckiego jak ?

Volvo to moja Pasja

Jeśli napisałem u ciebie posta lub Temat a Zaciekawił cie lub ci się spodobał kliknij Lubie to

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...