Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[WRPSP] Problemy i Pytania związanie z WRPSP !

Wilczek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 436
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie widzę graczy na serwerze co robić? Wszystko normalnie mi się włącza, wchodzę do rooma, klikam ready gram ale nikogo nie widzę.

Opublikowano

pamieta ktos jakie porty trzeba odblokowac? Bo moj kumpel ma problem ze nikogo nie widzi :)

i tak teraz mysle czy to nie o Pana UP chodzi xD

snikersproject1.png
Opublikowano

Nie widzę graczy na serwerze co robić? Wszystko normalnie mi się włącza, wchodzę do rooma, klikam ready gram ale nikogo nie widzę.

Po prostu grasz w tych godzinach kiedy większość normalnych ludzi śpi ;-)

W południe gra mało osób a co dopiero o północy.

@Down

myślałem, że po prostu jest mało graczy, źle doczytałem :c Tak to jest jak się nie śpi XDD

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Po prostu grasz w tych godzinach kiedy większość normalnych ludzi śpi ;-)

W południe gra mało osób a co dopiero o północy.

double_facepalm_50ffa107c8595.png

Ma zablokowane porty i nie widzi ludzi na poczatku rundy. Pozniej ma 999 i widzi :D

Musisz odblokowac porty te ktore podałem wyżej.

@UP

Ktos musi nołlajfić na forum xD

CYTAT Z OFICJALNEGO FORUM WRPSP:

Od razu na wstępie chciałbym poinformować, że żadnej fuzji albo jak kto woli integracji z serwerem Montany nie będzie. Powodów podjęcia takiej decyzji jest kilka, a największym z nich jest masa bugów występujących na serwerze, o którym mowa. Zajmowało by to sporo czasu by błędy usuwać.

Serwery WRPSP i Montana nie zostana polaczone.

Opublikowano

i bardzo dobrze, swiadczy to o tym ze ”nasz” serwer jest zrobiony najlepiej. Tylko kurde brakuje zaangazowania zeby zajac sie wrpsp. Wtedy byloby cacy, bo ten serwer ma potencjal!

snikersproject1.png
Opublikowano

i bardzo dobrze, swiadczy to o tym ze ”nasz” serwer jest zrobiony najlepiej. Tylko kurde brakuje zaangazowania zeby zajac sie wrpsp. Wtedy byloby cacy, bo ten serwer ma potencjal!

Potencjał ma wielki, tylko, że brakuje pewnie pieniążków na serwery i czasu ze strony adminów ;)

To wiadome było, że się serwer nie połączy, do przewidzenia.

Także, życzmy im powodzenia.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

nic to nie daje wklejalem go z 3 razy cofalem patche i tez nic

sprobuje jeszcze raz wypakowac wrpsp moze cos z plikami jest nie tak jak zadziala to napisze

Tylko wylacz przy tym antywirusa i przy uruchamianiu tez. Jak nie pojdzie to zainstaluj net.framework 3.5 i 4.

Opublikowano

Więc pobrałem WRPSP i nwm jak go włączyć ...

Pobrałem , wypakowałem i jest UpdaterWR ... wchodze na to i wychodzi ''Nie można się połączyć z serwerem patchy'' , wiec jak to włączyć ? Po chwili włącza się '' Microsoft .NET Framework .. Wystąpił nieobsługiwany wyjątek w aplikacji. Jeśli klikniesz przycisk kontynuuj , aplikacja zignoruje błąd i podejmie próbę kontynuacji . '' Co robić ?

Opublikowano

Musisz wrzucic nowy updater. Jak wejdziesz na strone glowna czyli wrpsp.eu to dalej download i bedzie taki szary tekst "click here" to to dajesz, pozniej chyba pebdzie reklama czyli po 5 sekundach skip ad i wybierasz druga opcje. Pobierzesz i wklejasz do folderu. Tylko wylacz antywirusa bo przy patchu blad wywali

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...