Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[WRPSP] Problemy i Pytania związanie z WRPSP !

Wilczek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 436
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam mam problem z uruchomieniem wrpsp, mianowicie odpalam przez admina>Klikam uruchom w updaterze i pojawia sie błąd "emulator load failed" Mam nowy updater, nic nie pomaga, proszę o pomoc bo nerwicy dostane grając w zwykłego wr.

beznazwy1za.png

Opublikowano

Witam mam problem z uruchomieniem wrpsp, mianowicie odpalam przez admina>Klikam uruchom w updaterze i pojawia sie błąd "emulator load failed" Mam nowy updater, nic nie pomaga, proszę o pomoc bo nerwicy dostane grając w zwykłego wr.

Zapewne miałeś taki błąd gdyż serwer był off. Zobacz teraz, ew. wypakuj jeszcze raz na inny dysk przy off antywirusie.

Zobacz w kwarantannę antywira czy nie masz plików WRPSP, jak masz, przywróć ;)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Jinks. aktualnie jest przerwa z serwerem. Kazdy to ma. Tych kilku graczy to pewnie admini ;)

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Mam taki problem gdy urchamiam wa rocka Klikam już Uruchom to wtedy wyskauje mi blad cannot to mss32.dll itd

Volvo to moja Pasja

Jeśli napisałem u ciebie posta lub Temat a Zaciekawił cie lub ci się spodobał kliknij Lubie to

Opublikowano

Mam taki problem gdy urchamiam wa rocka Klikam już Uruchom to wtedy wyskauje mi blad cannot to mss32.dll itd

Pobierz ten plik mss32.dll i uzupełnij go w folderze system.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Witam. Zainstalowalem dzis Windows 8 Enterprise. Jak klikam uruchom to wyskakuje mi tylko strona z adf.ly, gra sie nie uruchamia. Ma ktos jakies pomysly? :3

NetFramework mi sie zainstalowal z systemem.

Uruchamialem w trybie zgodnosci z innymi systemami.

Patcher pobrany nowy.

Pobieralem folder od nowa.

Nie mam antywirusa, firewalla ani nic z tych rzeczy.

Dodam ze inne serwery sie wlaczaja. Np alter war dziala (uruchamia sie, bo sam serwer nie dziala :D )

Opublikowano

@up zmień czcionke bo daje po gałach.

Zapewne miałeś taki błąd gdyż serwer był off. Zobacz teraz, ew. wypakuj jeszcze raz na inny dysk przy off antywirusie.

Zobacz w kwarantannę antywira czy nie masz plików WRPSP, jak masz, przywróć ;)

Już tak mam od tamtych wakacji.

SowazZ podaj specyfikacje komputera (szczegółową)

CPU: Inter core 2 quad q8300, 2.5x4 GHz

Karta graf: nVidia geforce gt 220, wiem ze słaba ale na zwykłym wr starcza laciutko. Zresztą gta iv wyciskam po 30fps na medium.

Ram: 4 GB

Windows 7 ultimate

beznazwy1za.png

Opublikowano

A mnie cały czas wywala z serva!

I jeszcze pytania:

1. Gdzie mozna zdobyć premium?

2. Czy można kupować np. famasa bez premki?

3. Dlaczego nic nie mogę kupić (nawet mp5k)?

1. Mają go tylko testerzy... nie ma możliwości dla innych

2. Tak, od 16 levela

3. Hmm, nie masz kasy?

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

A mnie cały czas wywala z serva!

I jeszcze pytania:

1. Gdzie mozna zdobyć premium?

2. Czy można kupować np. famasa bez premki?

3. Dlaczego nic nie mogę kupić (nawet mp5k)?

Poprawie troche up'a

1 Premium mają Admini, Testerzy. Ewentualnie można wygraj Premium na Evencie, Turnieju.

2 Możesz kupowac Famasa nawet od 1 LVL (za WR Cash) lub za Dinary od 16 lvl.

3 Wątpie aby nie miał kasy, ale jest taka możliwośc. Może masz za dużo broni? I nie mozesz juz zadnej kupic.

320551442138510845087.png
Opublikowano

No to tak:

1. Nadal mnie wywala z serwera

2. Nic nie mam kupionego i nic nie mogę kupić w shop-ie

3. Nie mogę kupić famasa bo jest na members only

4. relog nie pomaga.

1 ------

2 Usun jakąś bron/ sprawdz na nowym koncie.

3 Czy my napewno Gadamy o WR PSP?

4 Wypakuj Cały Folder WR PSP na pulpit i znowu na Dysk ©

320551442138510845087.png
Opublikowano

1 ------

2 Usun jakąś bron/ sprawdz na nowym koncie.

3 Czy my napewno Gadamy o WR PSP?

4 Wypakuj Cały Folder WR PSP na pulpit i znowu na Dysk ©

2. Skoro nie ma żadnej kupionej to jak ma usunąć? Logic...

3. No powinniśmy chodź tak nie powinno być.

No to tak:

1. Nadal mnie wywala z serwera

2. Nic nie mam kupionego i nic nie mogę kupić w shop-ie

3. Nie mogę kupić famasa bo jest na members only

4. relog nie pomaga.

1.Wyskakuje Ci jakiś komunikat np. connection terminated from server? Albo Party Program Detected?

2. Zainstaluj Net Framework. 3.5 i 4.0

3. Jeżeli mówisz o WRPSP tak nie powinno być - Powiedz nam jak się serwer na którym grasz.

4. Off antywirus i cofnij patcha

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano
a mianowicie ściąłem WRPSP i mój problem polega na tym że gdy włączam grę robi się czarny ekran i słyszę że wyskakuje jakiś błąd ale pojawia się on na tak krótko że ciężko jest zauważyć co tam jest, ale na szczęście mojemu koledze udało się uchwycić jaki to jest błąd. I właśnie tu pojawia się mój problem gdyż gra twierdzi że jest odpalony jakiś hack, a ja żadnego nie ściągałem. Razem z kolegą próbowaliśmy wycelować w procesy w menadżerze zadań które mogą wywołać taką reakcje ale nic nie pomogło, robiłem przywracanie systemu i nic może macie jakieś pomysły ? Komputer nie posiada antyvirusa, a zapora jest wyłączona. Komputer oczyszczałem CCleanerem
Tu macie linka do screena z błędu :

http://imageshack.us/f/507/screenugf.jpg/

Opublikowano

UP@

Wyłącz antywirusa, przeczyść komputer CCleanerem i odkurzaczem.

Usuń wszystkie cheaty, wspomagacze jakie masz na kompie - wyłącz wszystkie aktywne zbędne procesy i niepotrzebne programy

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Mam problem gdy włączam wr psp pisze mi że nie można połączyć się z serwerem patchy , nie wiem oco chodzi .

Pomocy .

Podmień na nowy uptader.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

a mianowicie ściąłem WRPSP i mój problem polega na tym że gdy włączam grę robi się czarny ekran i słyszę że wyskakuje jakiś błąd ale pojawia się on na tak krótko że ciężko jest zauważyć co tam jest, ale na szczęście mojemu koledze udało się uchwycić jaki to jest błąd. I właśnie tu pojawia się mój problem gdyż gra twierdzi że jest odpalony jakiś hack, a ja żadnego nie ściągałem. Razem z kolegą próbowaliśmy wycelować w procesy w menadżerze zadań które mogą wywołać taką reakcje ale nic nie pomogło, robiłem przywracanie systemu i nic może macie jakieś pomysły ? Komputer nie posiada antyvirusa, a zapora jest wyłączona. Komputer oczyszczałem CCleanerem
Tu macie linka do screena z błędu :

http://imageshack.us/f/507/screenugf.jpg/

niestety ale nic nie pomogło :unsure: tak jak pisałem komputer jest przeskanowany cały i nadal nic wywaliłem wszystkie haki jakie miałem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...