Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problemy i Pytania związane z InifnityWar !

Wilczek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 327
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Siema otóż mam taki problem nie moge sie zalogować na infinitywar cały czas pisze że jestem już zalogowany, rozłączałem połączenie sieciowe oraz wyłączałem kompa ale to nic nie daje dziś normalnie grałem a nikt nie może grac na tym koncie ponieważ mam bardzo trudny nick i hasło którego nikt nie zna. Jeśli ktoś wie co zrobić proszę o pomoc.

Opublikowano

jak pobralem infinity war patch 4.0 wystąpił błąd mianowicie nie ma update i robiłem chyba wszystko instalowalem bez anty wira i pobieralem z innych stron i zawsze to samo prosze o pomoc

post-1022259-0-75224900-1380403751_thumb.png

Opublikowano

Off antywirusa . W kwarantannie go odznacz , by go nie usuwało .

W kwarantannie są pliki "pożarte" przez antywirusy, przywróci, lecz następnie uruchamiając IW antywirus ponownie zareaguje ;-)

Musi go dodać do wyjątków bądź go wyłączyć.

@Top

Spróbujcie pobrać uptade jeszcze raz i go zastosować.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

lanucher sie wlaczyl ale znowu blad i pisze :

No update found, press the "ok" button.

i pozniej

Unknown error : EOF in header

Opublikowano

Zmienilem te liczby ale po wlaczeniu lanuchera znowu jest to samo.

Mi sie nawet client nie zaktualizowal, pobralo tylko ten plik IWupdater i pozniej wyskakuje blad

Opublikowano

Witam,mam taki problem:Gdy właczam lauchera to wszystko git wciskam ''OK'' następnie Game Start i po chwili nic się nie dzieje a znika te okienko.Zrobiłem wszystkimi sposobami których próbowałem.Wyłączyć antywisrusa dodałem do zapory itd.System operacyjny mam Windows XP Home edition 5.1.Pomoże ktoś?

N3F7CY3.png

Opublikowano

5.1? To jest system z tych okrojonych wersji udostepnianych przez uzytkownikow? Jesli tak to proponuje zainstalowac normalna wersje bo zapewne brakuje czegos w systemie. Jednak zainstaluj microsoft visual c++ redistributable 2008 lub 2010, net framework 3.5 oraz 4. Otworz tez plik w glownym folderze z gra o nazwie Iwversion (lub podobny) i zmien cyferke(i) na o 5-10 mniejsza. Czyli jesli masz 30 to zmien na 25 na przyklad. Zapisz i uruchom gre. Plik otworzysz notatnikiem.

Opublikowano

Witam,mam taki problem:Gdy właczam lauchera to wszystko git wciskam ''OK'' następnie Game Start i po chwili nic się nie dzieje a znika te okienko.Zrobiłem wszystkimi sposobami których próbowałem.Wyłączyć antywisrusa dodałem do zapory itd.System operacyjny mam Windows XP Home edition 5.1.Pomoże ktoś?

A spróbuj uruchomić w trybie zgodności na twoim systemie.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Może wiecie kiedy dodadzą nowe bronie na infinity ?

i tak odbiegając od tematu znacie może jakiś inny serwer na którym gra dość dużo ludzi oczywiśćie wr priv :)

Opublikowano

mam taki proble gra normalnie sie wlacza, ale przy logowaniu wszystko działa z opóźnieniem, gdy kupuje coś to po 3min dopiero mi kupi, tak samo z reszta co klikne to z opoznieniem działa, a wcześniej tego nie miałem.

Opublikowano

mam taki proble gra normalnie sie wlacza, ale przy logowaniu wszystko działa z opóźnieniem, gdy kupuje coś to po 3min dopiero mi kupi, tak samo z reszta co klikne to z opoznieniem działa, a wcześniej tego nie miałem.

Widocznie mają jakieś problemy z serwerami, serwerownią. Trzeba poczekać aż naprawią :P

Może wiecie kiedy dodadzą nowe bronie na infinity ?

i tak odbiegając od tematu znacie może jakiś inny serwer na którym gra dość dużo ludzi oczywiśćie wr priv :)

Praktycznie jest tyle broni, że więcej nie ma... trzeba poczekać, aż Dream Execution czy tam Nexon nowe "wyda" :P

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...