Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problemy i Pytania związane z InifnityWar !

Wilczek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 327
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

iwversion tak? Pokaż screena jak to otworzyłeś, co tam jest ;)

Zrobiłem kliknelem na ikonke iwversion i potem Prawym i Było Otworz za pomocą i wziełem Notatnik i był WordPad i Było W Środku Numer 1 i nic wiecej

Opublikowano

Cześć

Mam problem z odpaleniem gry. Po kliknięciu start wyskakuje mi czarny ekran, a następnie wyrzuca do pulpitu. Mam win 7, wyłączonego anty-wirusa.

Co robić ??? Kilka razy reinstalowałem grę i nic nie dało .

Opublikowano

Siema, witam, mam pytanie :) Jak sie buguje zombie na IW , żeby stały w 1 miejscu, podobno tak się da ;d Dziekowka z góry :)

xSh4ndyx.png

Opublikowano

Cześć

Mam problem z odpaleniem gry. Po kliknięciu start wyskakuje mi czarny ekran, a następnie wyrzuca do pulpitu. Mam win 7, wyłączonego anty-wirusa.

Co robić ??? Kilka razy reinstalowałem grę i nic nie dało .

Zaktualizuj sterowniki, uruchom w trybie zgodności z Windows XP, jaki masz system?

Opublikowano

Zaktualizuj sterowniki, uruchom w trybie zgodności z Windows XP, jaki masz system?

mam win 7 a jak je , z aktualizować ??

Zwykły warrock działa nie działają mi tylko prywatnie takie jak Infinity war , Warrock mantana .

Opublikowano

Up: aby zaktualizować wchodzisz w menedżer urządzeń i np prawym na karte graficzna i aktualizuj sterownik ;)

Odpal gre jako administrator ;)

Nic nie dało. Pamiętam, że jak był warrock psp to działał mi.

Opublikowano

SĄ HACKI DO INFINITY?!?!? PROSZE O LINK!!!

Nie ma i wątpliwe, że będą...

Tu screany

Wyłącz procesy:
-AvastSvc.exe
-ashSerw.exe
aswupdSv.exe
alg.exe
ashWebSv.exe
1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Witam serdecznie, na początku życzę Szczęśliwego Nowego 2014 roku ! :) Ale do rzeczy, kiedyś na IW Zbugowało mi się , że gracze mnie strzelali, i nie mogli za żadne skarby zabić, a ja ich mogłem dedać łapkami :> Wie ktoś może jak zrobić takiego buga? ;) Albo proszę o wymienienie i "instrukcję" tych wszystkich bugów, z których mogę korzystać po dedy :)

xSh4ndyx.png

Opublikowano

Witam otóż mam taki problem nie chce mi działać infinitywar wyskakuje taki błąd " Unknown Error: nie można połączyć się z serwerem zdalnym " Dziwni mnie to bo moi koledzy właśnie teraz w niego grają i wszystko jest ok. Jeśli ktoś wie o co chodzi Proszę o Pomoc.

Opublikowano

ja z kolei mam problem.. podczas patchowania gry wyskakuje mi error "odmowa dostepu do sciezki C ( bla bla bla ) DSETUP.DLL

O co chodzi z tym plikiem :) ?

Wyłącz antywirusa i sprawdź czy istnieje taki plik w folderze system w kliencie.

Witam otóż mam taki problem nie chce mi działać infinitywar wyskakuje taki błąd " Unknown Error: nie można połączyć się z serwerem zdalnym " Dziwni mnie to bo moi koledzy właśnie teraz w niego grają i wszystko jest ok. Jeśli ktoś wie o co chodzi Proszę o Pomoc.

Wyłącz antywirusa i zaporę systemu. Uruchom jako administrator.

Opublikowano

ja z kolei mam problem.. podczas patchowania gry wyskakuje mi error "odmowa dostepu do sciezki C ( bla bla bla ) DSETUP.DLL

O co chodzi z tym plikiem :) ?

Możesz również użyć programu dll fixer, gdyż może być problem z plikami dll- dsetup

Witam serdecznie, na początku życzę Szczęśliwego Nowego 2014 roku ! :) Ale do rzeczy, kiedyś na IW Zbugowało mi się , że gracze mnie strzelali, i nie mogli za żadne skarby zabić, a ja ich mogłem dedać łapkami :> Wie ktoś może jak zrobić takiego buga? ;) Albo proszę o wymienienie i "instrukcję" tych wszystkich bugów, z których mogę korzystać po dedy :)

To zapewne był jednorazowy bug... coś się zbugowało z bazie danych czy w cliencie, whatever i byłeś niezniszczalny ;_;

Jako tako nie ma takiego buga oO

Uruchom w trybie zgodności.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

co sie stalo z serverem ;/ ??? wzoraj dziala i znikl bez slowa.... strona nie dziala... client nie dziala... nic nie dziala... posiada ktos moze jakies informacje na ten temat ?

Opublikowano

co sie stalo z serverem ;/ ??? wzoraj dziala i znikl bez slowa.... strona nie dziala... client nie dziala... nic nie dziala... posiada ktos moze jakies informacje na ten temat ?

Strona jak i serwer są dostępne, online.

http://infinitywar.eu/homepage/

Być może była to mała przerwa techniczna, nie warto panikować w takich sytuacjach, cierpliwość popłaca :)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Mam problem ponieważ po zalogowaniu przy wybraniu serwera wyskakuje komunikat "InfinityGuard response failed!" i nie mogę dołączyć do serwera.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...