Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problemy i Pytania związane z InifnityWar !

Wilczek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

sciagnelem net. 4.0 i 3.5 wyczyscilem cclearnerem, c++ 2008 zainstalowane, mam problem z zapora bo wylaczylem ją i firewalla ale dalej pisze ze zapora wlaczona i ze mam ten activearmor firewall wlaczony a go tez wylaczylem i w panelu zabezpieczenia zapora nie chce sie zmienic z wlczonej na wylaczona mimo ze wszystko wylaczylem ;/

dotychczasowo nie dzialalo dalej ale nie wiem moze cos z ta zapora sie zmieni i sie zmieni na wylaczona.,..

Spróbuj może odinstalować grę i zainstalować ponownie!

1377080447-U702970.png

Cristiano.

• Odpowiedzi 327
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

2up. jak mam reinstalowac gra jak nie moge jej sciagnac wogole bo mi mega.co.nz nie dziala i jest bialy ekran ;/.... korzystalem z tego samego jak robilem zapore wiec mi to raczej nie pomoze bo robilem tak jak napisane i dalej pisze ze wlaczona pozatym zapore mam wylaczona tylko mam ten program activearmorfirewall wlaczony i pod zapora jest napisane wlasnie to

SS:

]

post-275685-0-03976300-1386096661_thumb.jpg

post-275685-0-17117200-1386096672_thumb.jpg

Opublikowano

Witam, mam problem z takim czymś i nie wiem od czego to jest ale nie moge wbic na infinitywar./

Serwer nie działa od dłuższego czasu. I raczej juz działał nie bedzie.

na starej stronie się wzorowałem:

infinitywar-server.com
320551442138510845087.png
Opublikowano

Facepalm? wczoraj grałem czy przed wczoraj na tym serwerze i normalnie działa więc nie siej fermentu :D

xD---Kopi_ehxepsa.png

Opublikowano

Pobrałeś nowego klienta? Jeśli nie to tutaj masz aktualne linki do serwera:

http://www.mpcforum.pl/topic/1067224-spis-prywatnych-serwerow/

Do tego wyłącz antywirusa, zaporę systemu i wypakuj jeszcze raz.

Hmm Robiłem już tak 3 razy odinstalowałem i pobrałem od nowa wyłączyłem zapory wszystko i nadal to samo mam :(( a wczoraj kolega grał i nie wiem czemu mi takie coś wyskakuje

Opublikowano

na starej stronie się wzorowałem:

infinitywar-server.com

Bzdury, serwer powstał, dlatego temat został ponownie otwarty, lecz aktualnie nie działa :)

Do tego czasu temat zostanie zamknięty, jeśli już napisałem :)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Witam. czy pomoze mi ktoś z tym. ludzie twierdz ze server padl co jest kłamstwem jednym wielkim bo server działa bo kolega gra na nim , nie wiem od czego to sie stało i nagle to mam,, za wyjaśnienie +++post-1045383-0-92759800-1387642826_thumb.png

Opublikowano

W kliencie Nexona ten plik nazywa się version.cfg. Szukaj czegoś podobnego w głównym folderze.

nie mam wgl tego i dla tego grac nie mogę :(( skąd to znalesc pobrac by po grać na infinity

W kliencie Nexona ten plik nazywa się version.cfg. Szukaj czegoś podobnego w głównym folderze.

ja wgl tego nie mam czaisz nie wiem czemu i dla tego gdyż pobierałem InfinityWar z Strony i powino być wszystko w paczce kurwa a tu nie ma ??? WTF

Opublikowano

Pobierałeś z wyłączonym antywirusem? Tam chyba powinny być dwa pliki z ver w nazwie. Rozszerzenie to .cfg, sprawdź czy na pewno ich nie ma. Jeśli nie ma to wypakuj jeszcze raz przy wyłączonym antywirusie.

Opublikowano

Pobierałeś z wyłączonym antywirusem? Tam chyba powinny być dwa pliki z ver w nazwie. Rozszerzenie to .cfg, sprawdź czy na pewno ich nie ma. Jeśli nie ma to wypakuj jeszcze raz przy wyłączonym antywirusie.

zrobiłem tak jak mówiłeś i dupa i nadal to samo wyskakuje a mam wyłączone zapore i wirka i wypakowałem przy wyłączonym zapor i wirka

Opublikowano

A jest jakiś plik, który możesz otworzyć notatnikiem, word padem? Sprawdź każdy po kolei i pokaż tych plików zawartość ;)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...