Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk][No-Prem][WL OFF] .: World of Minecraft :.MMORPG! Questy! Świat Jak w WOWIE! Skile! Levelowanie! PVP! [Zapowiedź] Szukam Pomocników!☺

Domak6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć

Mam 13 lat ale w Minecrafta gram już ponad 2 lata, jestem Ambitny mam talent do budowania.

Mam mikrofon i nie mam piszczącego głosu

Nick: Riv. mam skina :D

Mam TS3 !

Czas: Gram w zasadzie od 14:00 do 17:00

Nie jestem nobem, pomagam w wielu sprawach, miałem doczynienia z dwoma serwerami

Naprawdę Lubie i Umiem Budować :D

yyyyyyyyy mleko?!

• Odpowiedzi 76
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam problem ze spoutcraftem, mozesz napisac na skype? fifcio10

802_950201414860269929132.png

Signature made by Kwasna111

' Ludzie boją się i nie nawidzą tych, których nie rozumieją '

Opublikowano

1.Nick: Sandman79
2.Wiek: 16
3.Staż w MC: Od 1.3
4.Czas :Serverem zajmować się mogę 1-4h dziennie

5.Czy posiadasz mikrofon: Tak
6.Czy zajmowałeś się kiedyś jakimś serwerem? Tak, kilkakrotnie byłem administratorem na innych serverach i posiadałem dwa własne servery.
7.Kontakt (Skype, GG, TS3): gg:45470469

Najchętniej został bym budowniczym i chyba nie ma co więcej pisać.

Opublikowano

Wymagania: Doświadczenie, wiek min. 14 lat, czas wolny, chęci

1.Nick:
2.Wiek:
3.Staż w MC:

4.Czas :

5.Czy posiadasz mikrofon:
6.Czy zajmowałeś się kiedyś jakimś serwerem?
7.Kontakt (Skype, GG, TS3):

ZBIERAM PLUSY :)

Opublikowano

1.Nick: xxRobert
2.Wiek: 18
3.Staż w MC: od 1.2(starej wersji)

4.Staż w WoW: nie gralem, lecz mmo nie jest mi obce
5.Czy posiadasz mikrofon: Tak
6.Czy zajmowałeś się kiedyś jakimś serwerem? Tak
12.Kontakt (Skype, GG, TS3): Skype: robak370

TS3 Posiadam

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Zrób jakieś przykładowe questy. Opis, wiadomość po zakończeniu q, itemy do zdobycia. Fajnie jakby były niektóre powiązane

Opublikowano

Nie wiem jakie macie tam NPC, ale np. -DRWAL-misja 1. Witaj przyjacielu, dobrze ze cie widze bo mam pewna sprawe do ciebie. mam duzo przedmiotow do zrobienia, a nie mam czasu chodzic do lasu, moglbys sie dla mnie wybrac i narabac troche drewna? Na poczatek 20 drewna z brzozy, trudno przeoczyc, piekne biale drzewa... Otrzymasz ode mnie w nagrode moja piekna zelazna siekiere i (nie wiem czy bedzie jakas waluta, jezeli tak jakies pieniadze w odpowiedniej sumie..np. 100 golda ) kolejne misje podobne z wieksza iloscia drewna, wiecej golda i kolejne siekiery (bo sie przeciez zuzywaja) w misjach gdzie bedzie sie zbierac juz po 300 drewna np brzozy i 300 drewna junglowego. Mozna otrzymac diaxowa siekiere.. Misje wymysle, moge zrobic po 20 misji np. Drwal, 20 do szklarza (piasek), 20 do kowala wegiel i zelazo... Itp, w zaleznosci jeszcze do jakich npc potrzebujecie. Wyobraznie mam bójną, a czasu teraz tez troche.. wiadomosc po wykonaniu : Przyjacielu! swietnie cie znowu widziec! widze ze masz dla mnie dreewno, wspaniale! zgodnie z umowa oto twoje wynagrodzenie, ja nigdy nie rzucam slow na wiatr, trzynaj, i wpadnij kiedys znowu to moze sobie dorobisz jeszcze u mnie.

pozniejszwe misje moga byc laczone, typu idz i zdobadz od szklarza ilestam szkla zewby to zrobic trzeba wykonac misje u szklarza.. itp, duzo gralem w metina to mozliwosci znam wiele

pytanie, sciagnalem ten program do mc, co macie linka podanego , nie mam orginala MC, i wpisuje login, haslo z minecraft.net, wyskakuje czy zalaczyc w trybie offline, daje tak i wtedy po lewej zaczyna sie jakis uptade, nie konczacy sie uptade, poi 3 godzinach ciagle sie robilo to samo. pomoze ktos? jestem na tablecie nie pamietam jak sie nazywa tten prtogram

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Z tym non premium jest faktycznie problem. Trzeba innego mineshaftera poszukać. Ale na serwer mozna wbic z normalnego mc tyle ze nie bd wdział hdua. Questy są za długie plugin ma dosc mocne ograniczenie i nie robimy q na zrobieniu nie wiadomo jakiej ilości czegoś, głównie to dropy z mobow, albo jakaś fabula np odnalezienie czegoś.

Opublikowano

1.Nick:Moutinho
2.Wiek:17
3.Staż w MC:2 lata

4.Czas : kilka godzin dziennie

5.Czy posiadasz mikrofon: tak
6.Czy zajmowałeś się kiedyś jakimś serwerem?: tak , admin na servie fb 100 slotow - na wakacjach zakladam prison 200 slotow
7.Kontakt (Skype, GG, TS3):wszystko bez skype ( nie nawidze tego )

Gralem w wowa wiec chetnie pomoge np przy robieniu orgrimmaru , shattaru :) ( b dobrze znam angielski )

Opublikowano

Z tym non premium jest faktycznie problem. Trzeba innego mineshaftera poszukać. Ale na serwer mozna wbic z normalnego mc tyle ze nie bd wdział hdua. Questy są za długie plugin ma dosc mocne ograniczenie i nie robimy q na zrobieniu nie wiadomo jakiej ilości czegoś, głównie to dropy z mobow, albo jakaś fabula np odnalezienie czegoś.

Jak tak, to napisz do ilu znaków są ograniczenia questy, szkoda że nie można zrobić q takich jak napisałem, pytanie, czy plugin ten na questy dziala rowniez gdy zabije sie np. ileśtam mobów? czy tylko jak się przyniesie itemka? rozumiem że trzeba coś odszukać, ale nie ma w minecrafcie tyle rzeczy żeby się nad tym zbytnio męczyć, itemki zazwyczaj są łatwo dostępne. a odszukiwanie np. opuszczonych kopalni nie wchodzi w gre bo jak się to udowodni? ewentualnie można zrobic questa w stylu, idź i znajdź opuszczoną kopalnie, w dowód tego przynieś mi pajęczynę która wisi wszędzie w tych tunelach. Myślałem że chdzi wam o rozbudowane questy, prostsze da się zrobić.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Na razie mamy problem co do plugina z questami (znowu...) przestały działać nawet te questy które wcześniej działały. Próbujemy ustalić w czym jest problem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...