Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Brak Starego trybu ELO HORROR

rataj123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od samego początku mówiłem że ten system to ścierwo... Co z tego że możesz dobić do 100pkt jak później przegrywasz w serii i ciągle siedzisz na dupie -_- Ja np. nie mam problemu z dobiciem do 100pkt ale seria to jest okropne! -.- Po co to? 100pkt przechodzisz dalej a nie jakieś serie.. Namieszali w tym lolu porządnie ...

12096517424cdeec1e1a459.jpg

sygnatura1.png

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam

Gdzies to musze napisac bo oszaleje

Od kad nie ma juz starego trybu ELO zaczęło sie dziac pieklo w LOLU przynajmniej dla mnie

Bodajże dwa dni temu wszedlem na forum tutaj i wiekszosc osob wychwalalo nowy tryb ... ze tu winow wiecej maja mniej falmerow

A to co sie dzieje u mnie to koniec swiata

Hmmm...

Na poczatku zmiany bylem w Druzynie rengara dywizja 1 ... i tu sie zaczelo dziac zle przegrywalem wszystkie rankedy jak szlo ... mimo ze wydaje mi sie ze zasluguje na zloto dywizja 1

bo na tyle oceniam swoje umiejetnosci .... ale gram z takimi debilami ze to masakra i to nie wazne na jakiej lini gram ...

Gram supportem ( idzize mi to calkiem dobrze ,szczegolnie dobrze blitzcrankiem gram i zyra ) to albo mam "OP" ad carry co nie farmi bo wydaje mu sie ze kille wazniejsze

a jesli jest dobry to feedna kogos na innych liniach

Policzylem sobie

Z ostatnio zagranych 30 rankedow wygralem tylko 4 lub 5 wszystko przegrywam ... nawet win of the day wbic nie moge .... albo nigdy nie trafailem na afka na rankedzie

a teraz ????w co 3 rundzie afk lub duo top , x2 junglery i tak leci kabarecik

Ma ktos podobnie jak ja ? Mysle ze to nie jest spowodowane moja gra ... bo co z tego jak ja adc mam dobra farme , z 10 kili ... jak w enemy jest akali z mega feedem

a jak wiadomo zabic ja ciezko ... escape ma dobry i uciec jest to nie lada sztuka .... Poki co Dywizja IV ... byla ambicja na platyne ... teraz marzeniem jest awansowanie o dywzije wyzej.

Nigdy bym nie przypuszczal ze moze byc tak zle . Dodam ze wiekszosc graczy z ktorymi gram sa z POLSKI ;[ ten fakt mnie przeraza . W szczegolnosci jak widze ze sa premade i bota graja .

Ostatnio tak sytuacja na rankedzie oczywiscie premade bot from poland .. MIss fortune i tresh ... jak zawsze feedneli bo jak inczaej farma mala ... i MIiss pisze na chacie do swojego kumpla (tresha ) : Ej kurwa jak draven przerywa moje ulti ? i co to do chuja znaczy omw ? wyzywa mnie ? ( Wtedy zadalem sobie pytacie Co ja robie tu )

Ci myliscie mam mega nie fart ? czy poprostu musze spasc do brazu 5 dywizja ?

Akurat postanowilem wam zaprezentowac .. zdjecie z rankeda ktorego zakonczylem doslownie 10min temu

Wiem ze farme mialem slaba ... ale na bocie szybko zniczczyli wieze , i mi sie na mida w 3 przeniesli wiec bylo bardzo ciezko ;] ale jak zawsze wina sie nie spodziewalem hmm .. chyba z 6 defeat dzisia

@EDIT juz w V dywizji jestem ;] ide ostro ...

http://imageshack.us/photo/my-images/705/lolflo.png/

Ja chciałem się pobawić w elo hell i grałem postaciami tak aby grać , jakoś specjalnie nie feedowałem poprostu dostosowałem się do przeciwnika... Spadłem do brązu V , ale dobra patrze , jakieś nowe devizje... Dobra myśle no to wbije sobie większe elo... Dobra gram gram gram.... Każdy mecz wygrany myśle fajna sprawa z tym dobieraniem przeciwników lecz awansowałem do silver IV no i spoko , gram , gram , gram i jakoś mi nie idzie, spx myśle... Wkońcu dojde do silver I (myśle ,że na takie elo zasługuje , gdyż grałem z kolegami na tym poziomie(nawet większym) to nie odstawałem jakoś za bardzo)... A tu dupa kilka razy premade bot i pograne ...

Opublikowano

@up a potem na takim Diamencie czy Platynie każdy myśli że jesteś noobem albo dałeś pograć dla młodszego brata :)

Opublikowano

Jest w tym trochę prawdy, ale ja wygrałem 8 rankedów pod rząd, po tym przegrałem jednego właśnie przez głupiego trolla, gość miał first picka pobanował oczywiście poppy,karmę i zielana i wziął shaco i poszedł na solo, nafeedował riven i GG, midowi i botowi jakoś pomogłem na jungli grałem jarvanem, choć było 4v5(wyszedł jak riven zabiła go enty raz pod wieżą) to gra trwała ponad 40 minut i choć -LP to była to dobra gra. W każdej grze się czegoś nauczysz. Jak widzisz że lamisz to nie graj bo psujesz grę sobie i innym, powinno się robić co jakiś czas 2 tygodniowe przerwy od lol'a, i po tym zagrać kilka normali, potem na ranki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...