Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Brak Starego trybu ELO HORROR

rataj123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

heh dobrze Cię rozumiem i mogę ci powiedzieć tak bo miałem podobnie pierwsze kilka dni w nowym systemie mi szlo bardzo dobrze awansowałem z SIlver III do Silver II w tym Silver II już miałem 100pkt i tam co trzeba wygrać 2z3 meczy wygrany miałem 1 mecz w 2 następnych miałem taki przypadek ze trafiłem na takich idiotów,którzy mieli DC na kilka min na samym starcie i były to przegrane gry no i już przez resztę dnia byłem zły i grałem te rankedy z myślą,że odrobię te 100pkt i uda mi się awansować no,ale się przeliczyłem przegrywałem staty na 10 meczy miałem 7losów 3 winy a kolega,który gra ze mną Premade ,miał 10 losów z rzędu(rankedy same) na następny dzień też praktycznie same przegrane już miałem 0 pkt w Silver II(kolega spadł z Silver II do Silver III) i jakoś cudem się wybiłem z tego,bo grałem moim main Championem i w jungli(baaardzooo dużooo gankowałem ile mogłem to od razu gank leciał) no i się wybiłem z 0 pkt do 86 obecnie wczoraj miałem takiego rankeda,który był już wygrany,ale mój team wolał dalej sobie farmić zamiast pushować no i losy się odwróciły zrobili barona wygrali 1 tf potem następnego i pushneli nam do Nexusa to jest taka magia gry...

SW5tYXRlb19fX2V1bmVfX181NjFfX19OVUxMX19fMl9fXzEwMF9fX1BvbGFuZC5wbmdfX181X19fM19fXzAwMDAwMF9fX3NvbG8=.png
  • Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

"noob teamy" "nie da sie wykarować"
wota na 1 item na ahri - l2p

http://scr.hu/9f6/ehp95zajebisty support, który nie przydaje się dla teamu

Są jeszcze inne przykłady, ale mi się nie chce wymieniać.

Patrzyłem wszystkie twoje mecze na lolkingu i to wcale nie przez noobów, wszyscy, którzy grali nie mieli jakichś słabych stat, a ty za to jakieś buildy chujowe składasz, tym taricem pod ap to na midzie byłeś, że tyle farmy zebrałeś ?

Mi się podoba ten nowy system, częsciej mam normalny team i jeśli przegram to wiem, że graliśmy gorzej, a enemy był po prostu lepszy i to nie powód żeby płakać i robić tematy na mpc, a było już bardzo dużo takich jak ten...
Nauczcie się w końcu grać

To byl juz akt desperacji troll game ;] juz nie mialem nerwow ....

Kolejna gra .... mozna powiedziec wygrana cudem

http://imageshack.us/photo/my-images/833/lol2dq.png/

Poniewaz Cailtyn zostala feednity w early game i naprawde bylo ciezko

Ale w next rundzie wrociolo wszystko do normalnosci again defeat

http://imageshack.us/f/825/lol3ly.png/

Hmmm w tej rundzie nunu byl przeslaby ... zamiast w tf spowolnic koga maw .. ktory nie mial za duzo umijetnosci to focusowal lee sina ....

I wyzywal wszystkich ze nooby etc .... jedynie co to w miare ogarnieta byla vayne starala sie cos zrobic ... ale z takim teamem to thanks

1922035944.gif

ninjack.gif

Uploaded with ImageShack.us

/AceBoy: Proszę się dostować do regulaminu globalnego w sprawie sygnaturek.

Opublikowano

Co do autora tematu, powiem prosto z mostu- jestes slaby, tez tak kiedys myslalem "omfg noob team same retardy wszystko to ich wina ", a to jednak nie jest prawda. Musisz zaczac dostrzegac swoje bledy. Pierwszy jaki widze to farma... co to jest w ogole 70cs w 22 minucie? Jezeli chcesz grac na poziomie musisz nauczyc sie farmic. W 22min powinienes miec przynajmniej 180 cs 'ów. Uwierz mi, wszystko da sie wygrac, jezeli nie masz totalnych trollow ktorzy wchodza pod wieze i feeduja enemy. Jezeli tak nie jest to naprawde da sie wycarrowac

Opublikowano

Siedzie na brąz II, wyccarowałem niemal wszystkie gry z 0 do 100 punktów (słowie jedną przegrałem), wyszedłem na Brąz I, przepierdoliłem 2 gry z rzędu przez 2 leaverów w jednej, i gościa który specjalnie feedował przeciwników w drugiej - bum kurwa, z powrotem w brąz w i 30 punktów na koncie. Chuj w dupe Riotowi.

2d82fcx.jpg
Opublikowano

Ja jeszcze nie spotkałem się z typowym trollem od momentu wprowadzenia nowego systemu. dzięki niemu wyszedłem już z bronze do silver i dzisiaj chyba awansuje z V na IV. Wszystko idzie gładko i płynnie. Jedyna różnica jest w tym, że ja gram na NA, wy wszyscy pewnie na EUN. jakie konkluzje? to już każdy sobie sam odpowie.

oczywiście nie obyło się bez porażek, feedowania, ale w żadnym wypadku nie umyślnego.

Opublikowano

po 1 jeśli wygrywasz linie a przegrywasz gre to znaczy ze nie umiesz grać, bo linia to jest poczatkowy etap gry, nie rozumiem o ch*j chodzi z tymi tekstami ze linie wygrywam z kolega a i tak lose na łał, w fazie linii to sobie mozna.

po 2 drogi autorze, jesteś w srebro IV i twierdzisz ze zaslugujesz na zloto I to hmm jakby delikatnie to powiedziec, nie dojdziesz tam nigdy, bo zeby wygrywac rankedy na niskim poziomie trzeba myslec ze jest sie na tym poziomie a nie zgrywac ksiezniczke Pro 100 i uzalac sie jakie to nooby

po 3 na uj te ssy, kazdy potrafi na ks'ować 10 fragow po czym pisać jaki on jest pro a reszta teamu ssie.

czwartkowy posmak w ustach przypomina
że nie ma sensu owijać w bawełnę
zmarzniętego truchła

przez latarnię ktoś przerzucił sznur
cumuje statek w bezpieczną przystań

czuję jak na skroniach zasycha sól
...

Opublikowano

To tak, może z 5 razy przegrałeś rankedy z 30 razy nie przez twoją wine, ale jeżeli przegrałeś 25 z 30 rankedów to coś z TOBĄ jest nie tak, bo jak jest jakaś gra to 1 "strona" wygrywa, 1 przegrywa ( nie będzie tak, że oby dwie strony przegrają -.- ) jeżeli więcej przegrywasz, to znaczy, że poziom gry na któym grasz jest dla ciebie za wysoki bo drużyna przegrywa przez CIEBIE! a więc jak jesteś na poziomie "przeciętnym" to w ciągu 30 gier miałbys z może 12 wygranych, 18 przegranych(jak masz pecha), ale jeżeli masz na te 30 gier 25 przegranych - to przez ciebie druzyna przegrywa

Opublikowano

Ja pamiętam kiedyś jak Ezreal i Blitzcrank na bocie się pokłócili.

Blitz - fakt był słaby ale jako tako ogarnięty - ulegał jednak podszeptom Ezreala i biedak zginął z 5 razy. Ezreal oczywiście go zflame'ował po czym zażądał od Blitza wyjścia. Blitz stwierdził, że to Ez powinien wyjść i... Ez wyszedł.

Trochę było mi smutno - na midzie totalny ownage (z mojej strony) top wyrównany ale na koniec i tak udało się wygrać pomimo zwalonego dzieciaka, dzięki nieprzeciętnemu Masterowi Yi oraz ogólnemu ogarnięciu drużyny.

Zwykle jak przegrywam to przegrywam przez siebie: tylko raz na jakiś czas zdarza mi się, że drużyna failuje.

Ja nie wiem jak to się z wami tak dzieje. Dodatkowo nie mam mozliwości weryfikacji waszych wypowiedzi a wiem, że ludzie potrafią sobie to ubarwić i zgonić na kogoś innego (a samemu jest się przecież czystym jak łza)

wikmk9.jpg

Opublikowano

Z 1 na 3 spadłem przez teamy? Inaczej nie można opisać afkerów, leaverów, double junglerów.

Nie wiem, powiem, że ten system ma większy sens, jedynie głupie w tym jest to, że później mniej punków leci, a więcej tracą.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Ja tam jakoś bardzo na to nie narzekam.Jedyne co mne na prawde wkurwiło w tym nowym systemie to że do mnie(2 dywizia srebra) dobrało mi 5 bronzu i wszyscy wiemy jak to się skończyło.

Fakt ze w tej grze(z tym typem z 5dywizoniu bronze) jakoś mi super nie szło, ale jak koleś dojeb ał instantlocka teemo vs kazik to...poza tym kiedy padł 1 raz poleciałem na topa zgankować a ten do mnie z ryjem ze nie cce pomocy i zaczał tulić turreta.Cofnąłem się na bota bo dostawali po piździe a tu kazik dive go pod turretem.

Prócz tego popierdolonego systemu dobierania system jest ok.Według mnie jeśli są dywizje to powinno mi dobierać ludzi +/- z mojej dywiziji a nie 5 bronze...

Opublikowano

Ja niedawono all lose ,ale teraz system ogarnia ,kurwa do jest dobre jest sie tam gdzie byc sie winno teraz to doslownie 1win ,1lose -w skrucie za jakis czas debile zejda tam gdzie ich miejsce ,a lepsi wyzej , jesli umiesz pojdziesz wyzej ,bo po tym czasie bedziesz gral na swoim poziomie.

Gramy w LOL'a

LV :30!!

Runy :

o.O ktos jescze wydal na to 100k ip?

Opublikowano

HEY! LUDZIE!

Mnie też bardzo wnerwia ten tryb. Dopóki nie wbije się przynajmniej Gold 5/4 tier (raczej) nei ma co gadać o grach normalnych rankedów bez trolli i leaverów. To jest prawda. Wkurzyło mnie to bardzo, więc napisałem do supportu co o tym myślę, jak to widzę i co powinni zmienić. To samo POLECAM WAM! Też NAPISZCIE do supportu. Jak się coraz więcej graczy zacznie domagać zmian i będzie żądało poprawy systemu od nich, to się za to wezmą! Ja sam niczego pewnie nie wskóram, ale jak napisze do nich 20, 50, czy 100 graczy to może w końcu zaczną się powoli nad tym zastanawiać i jeszcze raz to wszystko przemyślą!

I JESZCZE JEDNA BARDZO WAŻNA informacja. TRYBUNAŁ LeagueOfLegends

Wchodźcie często na tą stronkę i banujcie trolli, feederów, afków i innych przychlastów, by oczyścić tą grę z debili i neo kidów! Zróbcie coś dobrego dla wszystkich codziennie zalogujcie się do TRYBUNAŁU i banujcie tych debili!

(jak by ktoś nie wiedział)

Link do Trybunału League of Legends:

http://eune.leagueoflegends.com/tribunal/pl/

P.S. No i jak możecie to przekazujcie też tą informację dalej innym osobom. Niech wszyscy wiedzą, że mają możliwość wpływu na ułomnych i nieuczciwych graczy. Nie muszą siedzieć z założonymi rękoma i przyglądać się temu!

Opublikowano

ja rzadko trafiam na troli, tylko w okolicah brazu/srebra z nikim nie da sie dogadac. w lobby niektorzy w ogole nic nie pisza, a potem pickuja byle co. jezeli chodzi o noob teemy, to jak ogladam streamy i komus slabo idzie, to team pomaga, a na niskim elo co najwyzej ktos zwyzywa i przez to mecz idzie jeszcze gorzej. jak teamie jest w miare dobra atmosfera, to drobna strate idzie odrobic, ale jak ktos zacznie flamowac, to praktycznie po meczu.

Opublikowano

to ze ktos przegrywa duzo rankedow pod rzad to nie wina nowego systemu . dla przykładu ja w starym systemie punktów elo miałem 11 lose streak ( serio ) gdzie spadlem wiadomo troszke ale potem znowu wrocilem do tego 1300 .. . kiedys zaczniesz wygrywac , moze gdy sie nauczysz grac . jesli ci nie idzie to nie graj nexta bo musisz wygrac, wyjdz na dwor ze znajomymi , obejrzyj tv ( odpocznij od lola ) i dopiero potem graj :D . Dla mnie ten system jest dziwny . nie moge ani spasc, ani wyjsc z II dywizji srebra ^^

VeyPl.png

Jeśli pomogłem, daj tego like

Opublikowano

Btw. elo wciąż jest tylko je ukryli, i to według niego dobiera przeciwników.

Grająć w Gold V, jak przegrasz powiedzmy 50 gier pod rząd to pomimo tego że jesteś w Gold V będzie ci dobierało ludzi z Silver/Bronze.

Ja grająć w Gold IV miałem gości z 1800+ elo [ligi od Gold I do Platinum 3] i jakoś wali mnie to, nie narzekam, pomimo że nie raz było ciężko.

Stary system = płacz

Nowy system = płacz

Czegokolwiek by nie zrobili, znajdzie sie jakiś emo-kid obrażony na cały świat, bo ma noobów w teamie, zamiast narzekać nauczcie sie grać, pis jou.

Opublikowano

Witam

Gdzies to musze napisac bo oszaleje

Od kad nie ma juz starego trybu ELO zaczęło sie dziac pieklo w LOLU przynajmniej dla mnie

Bodajże dwa dni temu wszedlem na forum tutaj i wiekszosc osob wychwalalo nowy tryb ... ze tu winow wiecej maja mniej falmerow

A to co sie dzieje u mnie to koniec swiata

Hmmm...

Na poczatku zmiany bylem w Druzynie rengara dywizja 1 ... i tu sie zaczelo dziac zle przegrywalem wszystkie rankedy jak szlo ... mimo ze wydaje mi sie ze zasluguje na zloto dywizja 1

bo na tyle oceniam swoje umiejetnosci .... ale gram z takimi debilami ze to masakra i to nie wazne na jakiej lini gram ...

Gram supportem ( idzize mi to calkiem dobrze ,szczegolnie dobrze blitzcrankiem gram i zyra ) to albo mam "OP" ad carry co nie farmi bo wydaje mu sie ze kille wazniejsze

a jesli jest dobry to feedna kogos na innych liniach

Policzylem sobie

Z ostatnio zagranych 30 rankedow wygralem tylko 4 lub 5 wszystko przegrywam ... nawet win of the day wbic nie moge .... albo nigdy nie trafailem na afka na rankedzie

a teraz ????w co 3 rundzie afk lub duo top , x2 junglery i tak leci kabarecik

Ma ktos podobnie jak ja ? Mysle ze to nie jest spowodowane moja gra ... bo co z tego jak ja adc mam dobra farme , z 10 kili ... jak w enemy jest akali z mega feedem

a jak wiadomo zabic ja ciezko ... escape ma dobry i uciec jest to nie lada sztuka .... Poki co Dywizja IV ... byla ambicja na platyne ... teraz marzeniem jest awansowanie o dywzije wyzej.

Nigdy bym nie przypuszczal ze moze byc tak zle . Dodam ze wiekszosc graczy z ktorymi gram sa z POLSKI ;[ ten fakt mnie przeraza . W szczegolnosci jak widze ze sa premade i bota graja .

Ostatnio tak sytuacja na rankedzie oczywiscie premade bot from poland .. MIss fortune i tresh ... jak zawsze feedneli bo jak inczaej farma mala ... i MIiss pisze na chacie do swojego kumpla (tresha ) : Ej kurwa jak draven przerywa moje ulti ? i co to do chuja znaczy omw ? wyzywa mnie ? ( Wtedy zadalem sobie pytacie Co ja robie tu )

Ci myliscie mam mega nie fart ? czy poprostu musze spasc do brazu 5 dywizja ?

Akurat postanowilem wam zaprezentowac .. zdjecie z rankeda ktorego zakonczylem doslownie 10min temu

Wiem ze farme mialem slaba ... ale na bocie szybko zniczczyli wieze , i mi sie na mida w 3 przeniesli wiec bylo bardzo ciezko ;] ale jak zawsze wina sie nie spodziewalem hmm .. chyba z 6 defeat dzisia

@EDIT juz w V dywizji jestem ;] ide ostro ...

http://imageshack.us/photo/my-images/705/lolflo.png/

Ja mam tak samo jak ty tylko i to dosłownie . Nie wiem po co ludzie kupują konta 30 lvl jak sami dobrze nie potrafią grać .Tego nie zrozumiem . Poprostu masz w tej chwili pecha bo masz nieogary w teamie . Kiedyś to minie.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Troche wiem co nie co o tym trybie.

Na poczatku mialem srebro 1 a powinienem miec zloto 5,ok,trudno sie mowi,zaczalem grac.O dziwo bardzo szybko sie wybilem na zloto 5 gdzie tez ciagle wygrywalem.I tak dostalem sie na zloto 4,tutaj byla krotka gra,gdzies pol dnia tu spedzilem i wybilem sie z 4 na 2(nie wiem czemu).Tutaj rowniez szybko dobilem 100lp ale to co sie stalo potem przechodzi moje wyobrazenie.Przegralem 8gier pod rzad,jedna wygralem i znow 11gier w dupe i spadlem o 2dywizje,teraz raz wygrywam raz przegrywam.Co moge powiedziec o tych przegranych?Ze w malej mierze zawinilem,a to afk w teamie co 2-3gry na poczatku a to jungler amumu do 5minuty,a to ryze od 4min do 20,a to vlad wchodzacy do gry i wychodzacy kiedy sie da.Podsumowanie:ten system to jakis walek.

EDIT@
Nie dobiera tak naprawde po elo,nawet w druzynie na pierwszym miejscu jest ktos z nizszej dywizji niz na drugim.Ja bedac w goldzie 2 dobieralo mi silvery i platynki wiec dobiera ze wszystkich dywizji byleby znalesc gre

sstwc.jpg

Opublikowano

Wszyscy cieniasy, płaczki i wogóle te ścierwo z szamba powinno się zamknąć, bo problemem do przegranych są oni sami. Jakim cudem przed chwilą miałem rankeda- z niezbyt rozgarniętym teamem 17/0? Hehe, zajebistość po całości, rżnięcie ich w teamfightach, z których przeważnie sam wychodziłem, killka pushów i łatwy win. Akali zajebiście ogarniała - zwykły trap do rozjebania jej na combo albo jeszcze szybciej, a przeciwnicy 0 magic resista ( przynajmniej takie miałem uczucie)

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Opublikowano

Teoria Spiskowa

Autor : Battlelet

Więc... płacz że spadacie na nowym systemie , mówicie że jest do bani , przegrywacie przez SYSTEM.

A może jednak jest... inaczej? może nowy system wyłania właśnie tych dobrych graczy a was ciągnie w dół ponieważ zostalićie wyboostowani na farcie do wyskokiego elo a teraz spadacie tam gdzie wasze miejsce? Na systemie Elo nie mogłem trzymać sie powyżej 1350 , teraz jestem już 4 dywizje dalej co daje jakies... 250 elo w góre?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Z 1 na 3 spadłem przez teamy? Inaczej nie można opisać afkerów, leaverów, double junglerów.

Nie wiem, powiem, że ten system ma większy sens, jedynie głupie w tym jest to, że później mniej punków leci, a więcej tracą.

Cool_story_bro.jpg

| Random |

Opublikowano

Biedaczyska zawsze was spotykają ci afkerzy a jeśli wygrasz bo jakiś przeciwnik strolluje to sie oczy świecą.

Wczoraj wygrałem 4/5 rankedów bez wysiłku i to w jakis sposob pokazuje skilla mi tez ckni się za elo ale co poradzic ;).

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Ludzie ogar komunikacja ja wyszedłem z brązu po raz drugi teraz siedzę w Silver V z możliwością przejścia do IV nie da się ? Da tylko trzeba się ogarnąć pogadać z teamem kto dobry kto nie na jakiej linii, a nie ja mam first picka w d*pie was mam i pójdę gdzie chce nie ważne, że nie ogarniam .... Ja teraz z kumplem gram ranki i jakoś mam sześć pod rząd wygranych i nie wiem o co wam biega ... Brać postacie na mid late game i wygracie tak jak reszta normalnych. Trafia się polaczek report żeby się więcej nie trafiał w enemy ktoś feeduje report to go może nauczy czegoś, a jak nie to bynajmniej nie będzie go przez jakiś czas .... Tyle na ten temat z mojej strony

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...