Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

HelionMT2 [Hamachi]

NiePowiemxD

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 146
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

I tak padają serwery .....

Tutaj chyba zawiodły umiejętności admina ^^

Ale możliwe ,że to tylko przerwa :)

przecież ja rano bylem na serwie :) myślę ze Marcin kaca leczy i dlatego serwer jest Off rano pisałem z nim i pisał mi ze złe się czuje ;] możliwe ze dlatego go nie ma

Opublikowano

I tak padają serwery .....

Tutaj chyba zawiodły umiejętności admina ^^

Ale możliwe ,że to tylko przerwa :)

dziecko serwer nie padł tylko przerwa ale najwidoczniej twój mały móżdżek nie pojmuje takich pojęć jak: przerwa,itd.

beznazwyvl.jpg
Opublikowano

Może administracja sie wypowie dlaczego była taka przerwa? Rozumiem że dziś o 19 serwer będzie ON jak napisane jest w godzinach otwarcia. :rolleyes:

beznazwy1ghjfjhgjghfjg.jpg
Opublikowano

Kiedy serwer on mało graczy co prawda ale gra się fajnie bez większych problemów ostatni raz był on w niedziele a już czwartek i jeszcze nie jest co się dzieje?

Opublikowano

<Brawo> Dla tego co robił prezke serwer denny, nic nie ma same gotowce , co tu ma zachęcić do gry powiedz mi kur*a co tu ma zachęcić do

gry chyba puste m1, coraz więcej mam ochoty aby zrobić tineshe, i znów

będzie ponad 590 odpowiedzi i 40 + Graczy dziennie -.-

http://www.mpcforum.pl/topic/779182-tinesha-hamachi/

Na tym servie było zawsze minimum 15 osób [nawet ok. północy], a rekord to chyba z 25 więc przestań tylko bezmyślnie kopiować swoje nieudane reklamy servera, na którym grała pewnie tylko twoja rodzina i 2 kolegów, bo im dałeś GM

Opublikowano

<Brawo> Dla tego co robił prezke serwer denny, nic nie ma same gotowce , co tu ma zachęcić do gry powiedz mi kur*a co tu ma zachęcić do

gry chyba puste m1, coraz więcej mam ochoty aby zrobić tineshe, i znów

będzie ponad 590 odpowiedzi i 40 + Graczy dziennie -.-

http://www.mpcforum.pl/topic/779182-tinesha-hamachi/

Juz sie Cwelu nie chwal zrobiles serwa po 4dniach padl bo nie umiales go prowadzic

Opublikowano

Serwer OFF ponieważ przez to odpalanie na cały dzien kompa żeby serwer chodzil padł mi zasilacz :):) Jade teraz na zasilaczu o mniejszej mocy i nie moge wlaczac serwa bo i ten spale.... Kupie nowy to serwer bedzie dalej ON napewno ;) Bo zasilacz ktory mam to jest kuzyna od takiego starego kompa ale jakos ledwo ciągnie hehe:D:D Podam info jak cos na MPC kiedy bedzie on :)

I Przepraszam Ze Długo sie nie odzywałem ale nie mogłem na kompa wbic niestety :(

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...