Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

HelionMT2 [Hamachi]

NiePowiemxD

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 146
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

pelnych 25 sieci. a na servie pewnie ok. 10 graczy.. >.<

Zacznijmy od tego że na serwie gra po 17-18 osób a jeśli nie wchodziłeś na niego to nie komentuj i zostaw zdanie dla siebie.... Albo załóż własny serwer zobaczymy ile u ciebie zagra... a sieci jest 40 jak już coś

Opublikowano

I co miał być konkurs OX i nie ma szkoda , bo czekamy !

Proszę o edycje dropu ze śmierci i innych bossow mianowicie ,żeby z nich dropały ulepki na 90 lv bo dropia obecnie z metka 250 lv przesada lekka

Metki 250lv ubicie to pestka... jak wbije na serva dam ci troche ulepków na 90lv. tylko max wbije w poni bo nie mam lapka przy sobie tylko w pracy..

Opublikowano

I co miał być konkurs OX i nie ma szkoda , bo czekamy !

Proszę o edycje dropu ze śmierci i innych bossow mianowicie ,żeby z nich dropały ulepki na 90 lv bo dropia obecnie z metka 250 lv przesada lekka

Metki 250lv ubicie to pestka... jak wbije na serva dam ci troche ulepków na 90lv. tylko max wbije w poni bo nie mam lapka przy sobie tylko w pracy..

Nie trzeba mi bo już dropa am i sobie drope ale tutaj chodzi mi o nowicjuszy!

Opublikowano

Zobacz sobie ile dał ramu ^^

PS. ja nigdy na Hamachi nie mam lagów a mam 2GB Ramu z czego 1 na mój serwer więc ?
Może to być wasza wina

Aha ja gram na małym ekranie 2 kontami i mi nie laguje

Zgaście gg,skype,ipla itd.

I już 50% lagów mniej :)

Opublikowano

Już prawie 2 godzinki. Rozumiem, że HA też ma życie poza grami, ale to tak jakby umówić się na rozmowę o pracę na 12 i przyjść o 14. Pozdrawiam i myślę, że przed 13 będzie ON.

Opublikowano

Fajny serwer ale ... wole grać na gorszym ale z mniejszymi lagami bo to co tu sie dzieje to przekracza wszystko podropić bez laga i to na pół minuty nie możliwe !

Down to ty jesteś jeden z nielicznych chyba bo prawie cały serw gada o lagach i niech nawet nikt nie pisze,że to po naszej stronie są problemy

Opublikowano

Ja nie mam lagów metki 250 dropem bije w 20 sek.

@

PS

usuńcie te kulki na max pż w shopach bo się wojen nie da zrobić!

Jak usune te co daja max pz 100% to jak bedziecie dropili jesli jest 1,5kk hp to nie wypotujecie sie ....

Opublikowano

Rykox.

Już po raz 2 pisze jak nie masz coś szczególnego do powiedzenia to nie Spam.. tylko sobie posty nabijasz, Serwer bardzo fajny ale niestety nie mam czasu na granie.. Polecam :)

tumblr_lvgzgf6IoX1qhsfoio1_500.gif

Opublikowano

Jak usune te co daja max pz 100% to jak bedziecie dropili jesli jest 1,5kk hp to nie wypotujecie sie ....

Zwiększ wartości potów do 500k :)

Aha znalazłem na serwerze kolesia z eq z navi :)

Bije mu po 1,5kk z chmórki a potem 1kk z zasadzki i on nie leży to niemożliwe ,nic nie potował !

Opublikowano

@UP Te poty 100% są ok. Ja już raz miałem wojnę i uwierz, że jak bijesz mniej więcej 1kk ze skilla to spokojnie można kolesia ubić, nawet jak ma błogo 100% PŻ. Serwer oczywiście THE BEST - najlepszy hamak na jakim grałem [razem z tym Vesayosa]. Pozdrawiam i zapraszam na serwer [są częste eventy]

2easy

@edit SERVER ON WBIJAĆ LUDZISKA ZAPRASZAM

2easy

Opublikowano

@UP Te poty 100% są ok. Ja już raz miałem wojnę i uwierz, że jak bijesz mniej więcej 1kk ze skilla to spokojnie można kolesia ubić, nawet jak ma błogo 100% PŻ. Serwer oczywiście THE BEST - najlepszy hamak na jakim grałem [razem z tym Vesayosa]. Pozdrawiam i zapraszam na serwer [są częste eventy]

2easy

@edit SERVER ON WBIJAĆ LUDZISKA ZAPRASZAM

2easy

Żywy dowód navi na serwerze 19kk ze skila ^^

Dotego sam się przyznał ,że admin był na jego koncie :)

Opublikowano

Żywy dowód navi na serwerze 19kk ze skila ^^

Dotego sam się przyznał ,że admin był na jego koncie :)

Tobie można tłumaczyć 500 razy i tak nie zrozumiesz ze on nie dostal zadnego eq odemnie i nie ma zadnego eq navi.... To ze ty sobie nie mogles poradzic z robieniem eq to nie znaczy ze musisz osądzac innych ze maja eq navi... Nie chcesz to nie graj proste i logiczne nie zmuszam cie ale nie nabijaj sobie postów na mojej prezentacji idz na inny serw i tam sobie nabijaj

Opublikowano

@up2 był bo dawaj range VIP bo wygrałem konkurs pvp a nogrodą była właśnie ta ranga. Jak mówił nexus i devil też na servie nikt nie ma navi, a to że mam 4 bronie na każda klase i po 2 pary biżu to nie navi. Btw ty masz 2,8kk hp ciekawe jak??? A i jeszcze jedno pobiłem ten rekord i walnełem 27kk w golasa

Opublikowano

@up nie wchodzilem ci na konto tylko w navi w tabelce player wpisalem ci przed nick [VIP] ale wiesz zazdrosci poniewaz sam nie umie eq zrobic i wydropic sobie ulepek... Ale jakbym ulepki dal do shopa to pewnie by nie narzekal ino robil eq bo za darmo i szybko by zrobil

Opublikowano

Nie znam się na tym bo nigdy nie miałem serva, a nawet GMa, ale wiem, że wszystko co zrobiłem na tym servie było uczciwe, a nie z jakichś navi czy od GMa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...