Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

HelionMT2 [Hamachi]

NiePowiemxD

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 146
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Super. Lecz exp na hamachi ? Serwer zapewne po tygodniu padnie i tyle z expienia.

Fajne pliki. Dobrze edytowane.

Minus jest taki, że ostatnie dwie opcje Bossy musisz usunąć jak najszybciej bo jakieś neo się zakradnie i koniec ;x

Alistria.eu

Opublikowano

Wiec Tak teraz serwa wylaczam i wogole kompa bo musi odpacząc.... potem wbije i zabezpiecze pliki i usune Bossy w itemshop2... bedzie upload niedlugo mozliwe ze dzisiaj zrobiony przez [GM]Nexus.. Prosze pisac jesli trzeba cos zmienic i jest źle na serwie ,, Aha i jeszcze jedno sprubuje dodac ze na start dostaje sie bryłke złota o wartosci 500kk zeby mozna bylo poczatkowe eq zakupic :)

Opublikowano

zmniejsz ulepki do x3-4 bo te x10 to jzu przesada ja dzisiaj dropilem ulepki na miecz na 90lvl i zajelo mi to 30-50 min to trosze za duzo czasu na zrobienie 1 miecza ? :]

Opublikowano

Wiec Tak teraz serwa wylaczam i wogole kompa bo musi odpacząc.... potem wbije i zabezpiecze pliki i usune Bossy w itemshop2... bedzie upload niedlugo mozliwe ze dzisiaj zrobiony przez [GM]Nexus.. Prosze pisac jesli trzeba cos zmienic i jest źle na serwie ,, Aha i jeszcze jedno sprubuje dodac ze na start dostaje sie bryłke złota o wartosci 500kk zeby mozna bylo poczatkowe eq zakupic :)

Po co jak mozna isc do m2 bo tam sa wielkie spoty i tam mozna dropic do bulu tych sztabek :) ja w okolo 10 minut mialem 100 sztabek po 2 kk i 100 po 1 kk :)

Co do tych ulepkow to zwiekszcie troche dropa bo jak pisali ze godzine robi sie 1 miecz na 90 to za dlugo a tych mieczy nie sa tylko 3 sztuki :)

Opublikowano

Po co jak mozna isc do m2 bo tam sa wielkie spoty i tam mozna dropic do bulu tych sztabek :) ja w okolo 10 minut mialem 100 sztabek po 2 kk i 100 po 1 kk :)

Co do tych ulepkow to zwiekszcie troche dropa bo jak pisali ze godzine robi sie 1 miecz na 90 to za dlugo a tych mieczy nie sa tylko 3 sztuki :)

drop ulepek jest zwiększony do 60% ale i tak sie lipnie je dropi i do tego jeszcze trzeba szukac metiny zeby ulepki wydropic :] chodzi mi tylko oto zeby zmniejszyl z 10x na 4-5x ulepki :)

Opublikowano

Za mało sieci... Zrób tak do 50 albo do 40 bo dużo ludzi chce wbić ;) Server sam w sobie wygląda bardzo przyjemnie ;) Na pewno zagram tylko te sieci ;/ xD

OWSLA-530x200.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...